مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان:
جهاددانشگاهی نقش ارزندهای در توسعه مشاغل خانگی استان دارد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان، محمدرضا یوسفی با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با رویکرد توانمندسازی متقاضیان برای راهاندازی کسب و کار و با عاملیت جهاددانشگاهی اجرا میشود. این طرح در راستای پیادهسازی الگوی توسعه مشاغل خانگی مصوب ۱۸ بهمنماه سال ۹۵، در ستاد ملی ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و در قالب قرارداد پژوهش توسعهای بین وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی و جهاددانشگاهی است.
وی افزود: براساس محورهای توسعهای از قبیل مطالعات، ساماندهی، بررسی و استعدادسنجی، توانمندسازی ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی در ۳۱ استان و براساس الگوی توسعه مشاغل خانگی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
این مسوول ادامه داد: در روزهای آتی، سهم استانها ابلاغ و براساس شیوهنامه ابلاغی، فرآیند اجرای آن آغاز خواهد شد و شیوهنامهها در فازبندی مختلف تعریف شده که در سال اول شامل مطالعات، بررسی و شناسایی و اولویتبندی مزیتهای استانی است و در ادامه سال دوم، شامل استعدادسنجی و تعیین نیازهای متقاضیان و اتصال به بازار مشاغل خانگی و پیشرانها خواهد بود.
یوسفی تصریح کرد: منابع مالی طرح از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه و به میزان ۱۲۶ هزار میلیون ریال پیشبینی شده که سهم استانها هنوز اعلام نشده است. این طرح در ۹ استان به صورت پایلوت اجرا شده و براساس موفقیتهای به دست آمده قرار است این طرح در همه استانها اجرایی شود.
وی عنوان کرد: خوشبختانه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با جهاددانشگاهی واحد زنجان، ارتباط خوب و تنگاتنگی دارد، به طوری که طی سالهای گذشته طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار که تفاهمنامهای سهجانبه بین معاونت امور بانوان ریاست جمهوری، ادارهکل تعاون، کار و رفاهاجتماعی و جهاددانشگاهی بود را در استان پیگیری کرده است.
این مسوول با بیان این که جهاددانشگاهی استان زنجان نقش ارزندهای در کارآفرینی و ایجاد مشاغل خانگی استان دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم همکاریهای جدید با جهاددانشگاهی تدوام یابد و پیشبینی میشود جزییات و برش استانی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به زودی ابلاغ شود که بیتردید این طرح نیز با موفقیت اجرا می شود.
نظر شما :