دکترطیبی:
برگزاری مسابقات قرآن دانشجویان فرصتی برای تبادل علم و فناوری است
رییس جهاددانشگاهی گفت: برگزاری مسابقات بینالمللی دانشجویان مسلمان علاوه بر ترویج فرهنگ قرآنی فرصتی مناسب برای تبادل علم و فناوری ایجاد میکند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایکنا، دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم دانشجویان مسلمان که با حضور مسوولان کشوری و استانی در تالار بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی عصر امروز، هفتم اردییهشت ماه آغاز شد، بیان کرد: قبل از انقلاب اسلامی، کشورهای اسلامی و به قولی جهان سوم به عمد عقب نگه داشته شدند.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سازمان جهاددانشگاهی، این نهاد به منظور تولید علم و توسعه فرهنگی و آموزش های تخصصی در راستای پیشرفت کشور گام های موثری برداشت و خوشبختانه اقدامات بزرگی تاکنون در زمینه علم و فناوری از سوی این نهاد انجام شده است.
دکتر طیبی تصریح کرد: امروز کشورمان در بین در کشورهای جهان به لحاظ سلولهای بنیادی و زمینه درمانی به پیشرفتهای بزرگی دست یافته است و در بحث فرستندههای رادیویی، نفت و پتروشیمی نیز به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته ایم.
وی ادامه داد: این مدل نیز در سایر کشورهای اسلامی قابل پیاده شدن است و برگزاری این مسابقات نیز فرصت مناسبی را برای تبادل علم و فناوری بین کشورهای اسلامی فراهم می کند، ضمن اینکه درخصوص مشکلات جوامع اسلامی نیز می توان به بحث و تبادل نظر پرداخت.
دکتر طیبی با اشاره به گزارشی از برگزاری مسابقات بینالمللی دانشجویان مسلمان اظهار کرد: تاکنون پنج دوره از این مسابقات در کشور ایران برگزار شده است و امروز شاهد افتتاحیه ششمین دوره این مسابقات هستم.
وی گفت: بر اساس اینکه این دوره از مسابقات به صورت غیرحضوری و توسط نرم افزار صوتی ضبط و مورد داوری قرار گرفته است ۷۳ نفر انتخاب شدهاند و پس از داوری نهایی ۴۴ نفر از ۳۳ کشور جهان به عنوان متتخبان برای ششمین دوره مسابقات به ایران اعزام شدند.
دکتر طیبی تصریح کرد: این مسابقات به چهار زبان زنده دنیا ترجمه و در زمان مناسب در کشورهای اسلامی پخش خواهد شد.
رییس جهاددانشگاهی در پایان از کلیه حامیان در برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم دانشجویان مسلمان قدردانی کرد.
نظر شما :