به همت مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی؛

نشست تخصصی «گردشگری مجازی در دوران کرونا با تاکید بر آیین‌های محرم» برگزار می‌شود

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۲۲۴۰ فرهنگی
سی‌وسومین نشست از سلسله نشست‌های صنعت گردشگری در ایران با موضوع «گردشگری مجازی در دوران کرونا با تاکید بر آیین‌های محرم» به مناسبت ماه محرم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان وابسته به جهاددانشگاهی، از آن‌جایی که ایده‌ی گردشگری مجازی با علایق ویژه هم‌چون آیین‌های ماه محرم با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان مسافرت‌های بین شهری و بین کشوری بیش‌ازپیش احساس می‌شود، مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان ایران در گفت و گویی تخصصی با دکتر مهدیه شهرابی فراهانی عضو هیأت علمی گروه مدیریت گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ به موضوع "گردشگری مجازی در دوران کرونا با تأکید بر آیین‌های محرم" به منظور بررسی گردشگری مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا (کووید -19) می‌پردازد.

این نشست، سه‌شنبه 11 شهریور برگزار می‌شود و ویدیوی آن در صفحات مجازی مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان به آدرس www.instagram.com/istta.ir و www.aparat.com/istta نمایه می‌شود.

کلید واژه ها: مرکز گردشگری دانشجویان فرهنگی نشست