در دیدار رییس جهاددانشگاهی با استاندار بوشهر مطرح شد؛
استفادهی حداکثری از توانمندیهای جهاددانشگاهی در توسعهی استان بوشهر/ ایجاد زمینههای جدید
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی (4 شهریور ماه) در سفر یکروزه به بوشهر و در دیداری که با استاندار بوشهر و معاون اقتصادی او داشت، با تشکر از حمایتهای استاندار بوشهر عنوان کرد: آمادگی داریم تا تمام توانمندیهای جهاددانشگاهی را در خدمت رشد و توسعه استان بوشهر قرار داده و همچنین با توجه به داشتهها و ظرفیتهای موجود، زمینههای جدیدی نیز ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: برای اجرای پروژههای مورد نیاز استان بوشهر و ارایهی خدمات، آمادهی همکاری هستیم. برای نمونه در خراسانشمالی و سمنان این کار انجامشده است. در زمینهی اصلاح نژاد دام سبک و سنگین، فعالیتهای خوبی صورت گرفته و همچنین بر روی تکثیر نژادهای مرغوب ایرانی کار میکنیم.
رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر تولید اشتغال عنوان کرد: در استانهای مختلف، با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای موجود و با استفاده از توانایی نخبگان، طرحهای خوبی تعریفشده است. خوشبختانه در استان بوشهر نیز فعالیتهای خوبی صورت گرفته و این روند رو به رشد ادامه دارد که امید داریم این تلاش جهادگونه با حمایتهای مجموعه استانی بیشازپیش به ثمر برسد.
رشد و توسعهی استان بوشهر اتفاقی نبوده است
عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر نیز در این دیدار با گرامیداشت هفتهی دولت و تسلیت ایام سوگواری محرم و صفر، عنوان کرد: به مناسبت هفتهی دولت، کارهای خیلی خوبی در نقاط مختلف استان بوشهر شروعشده است. ساخت مجتمع آبزیان و تولید بچه ماهی نیز کار بسیار بزرگی است که با استفاده از ظرفیتهای عظیم دریا میتوان از آن بهره فراوانی گرفت.
گراوند با تأکید بر روحیه تعامل و همکاری گفت: ازجمله نقاط قوت جهاددانشگاهی این است که به دنبال کار کردن هستید که البته در این میان ممکن است قضاوتهایی صورت بگیرد و یا کارشکنیهایی رخ دهد، اما خواهش من این است که باروحیه تعامل و گذشت از آن عبور کرده و تنها تمرکز شما بر اهداف و برنامهریزیهای توسعهای باشد.
وی تصریح کرد: من فضای استان و حتی برخی از مطالب فضای مجازی را رصد کرده و مسایل را جهت پیگیری به معاونان مربوطه و مدیران ارجاع میدهم. هدف و رویکرد ما حل مشکلات و کمبودهای موجود و کمک به رشد و توسعه استان بوشهر است.
مقام عالی دولت در استان بوشهر اظهار کرد: در استان بوشهر ۱۰۰۰ خانه ساختهشده و ۲۰۰۰ جهیزیه نیز توزیعشده است، در حوزه شیلات، عمرانی، سدسازی، آبشیرینکنها، روشهای آبیاری نوین و شروع پروژه بزرگ راهآهن و فعالیت آنکه هرکدام عملکرد و بهرهوری قابل دفاع و بسیار خوبی داشته است که قابلمقایسه با سالهای قبل نیست. همه اینها براثر شناخت نیاز استان و توجه به زمینههای توسعه محقق شده و اتفاقی نبوده است.
گراوند تصریح کرد: هر جا جهاددانشگاهی ظرفیت داشته، سعی شده استفاده شود. در استان بوشهر نیروهای نخبه و علمی زیادی وجود دارد که برای استفاده از این نیروها باید ظرفیتسازی نماییم. نخبه بوشهری اگر ظرفیت وجود داشته باشد در همین منطقه کار و فعالیت میکند، اما اگر ظرفیتی برای بروز تواناییهای خود نیابد هجرت میکند و درواقع استفاده از ظرفیتها جلوی هجرت را میگیرد.
وی بابیان اینکه استان بوشهر واقعاً به تولید مولد و مجتمع آبزیان نیاز دارد، ادامه داد: جهاددانشگاهی باید وارد حوزههای مورد نیاز شود و سپس به بخش خصوصی واگذار کند. این فعالیت و تلاش باید در جهت نیازهای کشور و استان باشد، همچنین استفاده از نعمت بیانتهای کرانه و دریا که جهاددانشگاهی میتواند با استفاده از این فرصت، کشور را از بسیاری موارد بینیاز کند.
استاندار بوشهر تأکید کرد: تمام تلاش من در حوزه مدیریتی این بوده که تعامل میان دستگاهها بالاتر رود و امیدوارم جهاددانشگاهی با کوشش در راستای رفع نیازها و ورود به حوزههای مختلف مورد نیاز تبدیل به الگویی برای توسعه شود.
هدایت آموزشهای جهاددانشگاهی به سمت ایجاد اشتغال
علی احمدیزاده، رییس جهاددانشگاهی بوشهر گفت: خوشبختانه استاندار همیشه خود را جهادی دیده و حمایتهای ایشان برای ما قوت قلب بوده است.
احمدیزاده بابیان اینکه سعی شده آموزشهای جهاددانشگاهی را به سمت ایجاد اشتغال هدایت کنیم، افزود: حوزههای آموزش و پژوهش ما بسیار فعال هستند که البته حوزه آموزش تا حدودی تحت تأثیر شیوع کرونا قرارگرفته است. در این زمینه آموزشهای مبتنی بر اشتغال و برنامه محور را به سمت الکترونیک شدن –آموزش آنلاین- پیش بردهایم.
وی خاطرنشان کرد: در برهههای مختلف سعی کردهایم در راستای رفع کمبودها و تامین نیازمندیهای استان تلاش کنیم. در طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار که با آموزش و توانمندسازی زمینه اشتغال و خودکفایی این قشر از جامعه را فراهم کردیم.
این مسئول اضافه کرد: در زمان شیوع کرونا نیز از توان و ظرفیت زنان سرپرست خانوار برای تولید ماسک در استان بوشهر استفاده کردیم و روزانه ۵۰۰۰ ماسک تولید و توزیع شد.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر تصریح کرد: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) طی قراردادی با وزارت ورزش راهاندازی شد که مأموریت آن برگزاری رویدادهای کارآفرینی و آموزشهای ترویجی، نوآوری و شکوفایی تا مرحله تجاریسازی فناوری بود و پس از شیوع کرونا در یک سامانه آنلاین به برگزاری رویدادها و استارتاپهای مجازی پرداخته است.
احمدیزاده بابیان اینکه بهترین راندمان کاری آموزشی متعلق به جهاددانشگاهی است، خاطرنشان کرد: پس از پیگیری فراوان و بیش از یک سال تلاش مداوم توانستیم با اخذ مجوز از وزارت علوم، مرکز علمی کاربردی را راهاندازی کنیم که در حوزههای بازرگانی، گمرکی و تجاری آموزش ارائه میکند.
وی با اشاره به مجتمع آبزیان دریایی جهاددانشگاهی بوشهر گفت: برای واردات مولدها از طریق معاونت علمی ریاست جمهوری اقدام میشود. خوشبختانه با افتتاح مرکز پایلوت طرح، حوضچهها به بهرهبرداری رسیده و تولید غذای زنده آغازشده است.
رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر یادآور شد: متأسفانه کارشکنیهای زیادی صورت گرفت و پیمانکار پروژه زمان زیادی را برای پایان کار در نظر گرفته بود اما با پیگیری و فعالیت شبانهروزی در کمترین زمان ممکن این مرکز را به مرحله افتتاح رساندیم.
وی عنوان کرد: با توجه به نیاز مردم آزمایشگاه کرونا را باهدف کمک به پیشگیری و قطع زنجیره بیماری کووید-۱۹ راهاندازی کردیم. در حوزه ناباروری هم پایکار هستیم و اگر کمک شود از طریق استان یا بخش خصوصی این خدمت را نیز ارائه خواهیم کرد.
احمدیزاده اظهار کرد: با توجه به فقدان آزمایشگاه مرجع در استان بوشهر، بهمنظور تشخیص طبی و ژنتیک، در صورت حمایت و کمک استان برای تامین بودجه جهاددانشگاهی آمادگی دارد تا دهه فجر این آزمایشگاه را راهاندازی نماید.
نظر شما :