در سفر یک‌روزه‌ی رییس جهاددانشگاهی به استان بوشهر انجام گرفت؛

از افتتاح آزمایشگاه تشخیص کرونا تا راه‌اندازی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۶ کد : ۲۲۱۴۵ عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی در سفر یک‌روزه‌ی خود به استان بوشهر ضمن دیدار با مقامات عالی استان، چند پروژه و طرح جهاددانشگاهی بوشهر را افتتاح کرد.
از افتتاح آزمایشگاه تشخیص کرونا تا راه‌اندازی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، (4شهریورماه) در سفر یک‌روزه‌ به استان بوشهر ضمن دیدار با مقامات عالی استان، آزمایشگاه تشخیص کرونا و مرکز آموزش علمی کاربردی، ساختمان اداری، آموزش و پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر را افتتاح کرد. 
راه‌اندازی شعبه بوشهر خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) و رونمایی از سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی بوشهر از دیگر برنامه‌های رییس جهاددانشگاهی در این سفر بود.

 

آزمایشگاه کرونا جهاددانشگاهی بوشهر به بهره‌برداری رسید
آزمایشگاه تشخیص کووید-۱۹ جهاددانشگاهی بوشهر به‌عنوان دومین و بزرگ‌ترین آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان با حضور رییس جهاددانشگاهی افتتاح شد.

دکتر در آیین افتتاح آزمایشگاه تشخیص کرونا جهاددانشگاهی بوشهر با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان عنوان کرد: در بازدیدهایی که از استان بوشهر انجام داده بودیم اعلام کردیم که مجموعه توانمندی‌های جهاددانشگاهی آماده است تا در جهت توسعه و خدمت‌رسانی به مردم عزیز استان بوشهر قرار بگیرد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حمایت‌های خوبی را با در اختیار قرار دادن فضا و برخی تجهیزات موردنیاز انجام داد، همچنین هزینه‌های بازسازی مجموعه و برخی از تجهیزات موردنیاز دیگر نیز توسط جهاددانشگاهی تأمین شد. ما نیز قول داده‌ایم که کیت‌ تشخیص کرونا را به میزان موردنیاز در اختیار مجموعه قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در دیداری که با متخصصان و متولیان درمان استان بوشهر داشتیم، عنوان شد که در سایر حوزه‌ها مثل درمان ناباروری و سرطان پستان و سایر زمینه‌ها نیز می‌توانیم و علاقه‌مند هستیم با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشته باشیم. دکتر کشمیری پیشنهاد کردند آزمایشگاه ژنتیک نیز در استان بوشهر راه‌اندازی شود که ان شالله بررسی خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی تأکید کرد: از ابتدای شیوع کرونا در کشور چین، محققین جهاددانشگاهی اعلام کردند که یقیناً به سایر کشورها هم سرایت می‌کند و بر روی تولید کیت تشخیص‌کار شد و به‌محض اعلام اولین موارد مثبت در ایران، خیلی زود کیت جهاددانشگاهی آماده شد و جهت آزمایش به پاستور ارسال گردید که پس از تایید در قالب یک شرکت دانش‌بنیان کار تولید آن شروع‌شده است.

شایان‌ذکر است که این آزمایشگاه که با همراهی دانشگاه علوم پزشکی استان بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان راه‌اندازی شد، ظرفیت نمونه‌گیری و انجام آزمایش حدوداً ۲۰۰ تا 250 کیت در روز را دارد که کیت‌ موردنیاز آن از کیت‌های تولیدی جهاددانشگاهی تأمین می‌شود.

در حال حاضر با توجه به محدودیت‌های آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که فقط به بیماران بیمارستانی خدمات داده می‌شود، با انجام روزانه ۲۰۰ تست از تعداد نمونه‌های در انتظار کاسته و در کاهش زمان انتظار برای دریافت پاسخ آزمایش در پیشگیری از گسترش شیوع کرونا تأثیر زیادی دارد و کمک خوبی به بیمارستان‌ها و عموم مردم و پاسخ به تقاضای بالا برای تعیین مثبت یا منفی بودن آزمایش کووید ۱۹ در استان بوشهر خواهد کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همراهی خوبی در تأمین دستگاه مهم و ویژه (real-time PCR ریل تایم پی‌سی‌آر) برای تجهیز این آزمایشگاه نموده است که قیمت این دستگاه که دانشگاه در اختیار آزمایشگاه کرونا جهاددانشگاهی قرار داده، حدود یک میلیارد تومان است.

همچنین جهاددانشگاهی یک میلیارد تومان اعتبار برای تأمین تجهیزات و ترمیم ساختمان و حدود 2۰۰ میلیون تومان نیز برای خریداری کیت آزمایشگاهی اختصاص داده که درمجموع برای راه‌اندازی آزمایشگاه مبلغ دو میلیارد و 4۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

 


آیین افتتاح مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان بوشهر

آیین افتتاح مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان بوشهر نیز عصر 4 شهریورماه با حضور رییس جهاددانشگاهی و مسئولین استانی و کشوری برگزار شد.
مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر با کسب مجوز از دانشگاه علمی کاربردی و همکاری موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی با 7 کد رشته محل هم‌زمان با هفته دولت افتتاح شد.

این مرکز در مقطع کاردانی و در رشته‌هایی چون حسابداری-حسابداری مالی، بازاریابی، امور دفتری، بازرگانی-امور گمرکی، حسابداری-حسابداری دولتی، مدیریت کسب‌وکار و کاردانی مدیریت امور اداری از اول مهرماه سال جاری دانشجو می‌پذیرد.

ثبت‌نام و پذیرش دانشجو برای ورودی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در این مرکز از ابتدای مردادماه سال جاری آغازشده و از مهرماه پذیرش دانشجو خواهد داشت. این رشته‌ها با گرایش بازرگانی و کسب‌وکار تدوین‌شده است و باهدف توانمندسازی نیروی تحصیل‌کرده به امر آموزش و تربیت دانشجو مهارتی خواهد پرداخت.

حوزه‌های شغلی دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر شامل تبلیغات، بازرگانی و تجارت، امور تجاری و کسب‌وکار، بازرگانی و تجارت، امور حفاظتی-بازرگانی و تجارت، خدمات صنفی- امور تجاری و کسب‌وکار، گمرک، لجستیک و ترابری، گمرک و بر اساس نیاز بازار کار استان بوده و دوره‌های آموزشی این نهاد با توجه سابقه آموزشی درخشان و بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی مناسب و تدریس اساتید مجرب از بالاترین کیفیت و استانداردهای آموزشی برخوردار است.

 

افتتاح ساختمان اداری، آموزش و پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر

ساختمان اداری، آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی بوشهر نیز ازجمله طرح‌های دیگری بود که در سفر یک‌روزه‌ی جهت دانشگاهی افتتاح شد.

این ساختمان در عمارتی به مساحت 4000 مترمربع در خیابان خلیج‌فارس بوشهر، مشرف ‌به دریا دارای چندین بخش جداگانه است که به واحدهای اداری، آموزش، پژوهش و نوآوری و فرهنگی اختصاص داده‌شده است.

از اواخر سال 1398، عملیات بازسازی و تجهیز این ساختمان بااعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان آغازشده که در سومین روز از هفته دولت توسط رییس جهاددانشگاهی به‌طور رسمی افتتاح شد.

 

راه‌اندازی شعبه‌ی بوشهر خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)
همچنین شعبه‌ی بوشهر خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) نیز روز گذشته با حضور رییس جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد.

جهاددانشگاهی بوشهر با راه‌اندازی و افتتاح شعبه بوشهر خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) امیدوار است شاهد استفاده از ظرفیت‌های این حوزه در راستای تحقق اهدافی چون اطلاع‌رسانی سریع و دقیق اخبار و رویدادهای قرآنی و دینی استان بوشهر به مخاطبان داخل و خارج، تحقق فرهنگ قرآنی، سوق دادن جامعه به‌سوی سبک زندگی قرآنی، مهجوریت‌زدایی از معارف قرآن کریم در عرصه‌های مختلف و شبهه‌زدایی از تارک نظام مقدس جمهوری اسلامی در خصوص پرداختن به قرآن در انظار سایر ملل مسلمان باشد.

 

رونمایی از سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی بوشهر
رونمایی از سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی بوشهر از دیگر اقداماتی است که در کنار افتتاح طرح‌های اشاره‌شده توسط رییس جهاددانشگاهی انجام گرفت.
در این سامانه به‌عنوان سامانه جامع، بستری خواهد بود برای ارائه آموزش‌های فردی و سازمانی به‌صورت آنلاین و آفلاین در استان که بانام «سامجد» خدمات لازم را مخصوصاً در ایام کرونا ارایه می‌دهد.

گفتنی است که ساخت مجتمع آبزیان دریایی و افتتاح مرکز پایلوت طرح کسب دانش فنی تولید بچه‌ماهی جهاددانشگاهی بوشهر از دیگر طرح‌هایی بود که صبح روز گذشته با حضور رییس جهاددانشگاهی، استاندار و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی و دبیر اول کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات، معاون اقتصادی استاندار، امام‌جمعه دلوار و فرماندار تنگستان کلید خورد.


 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی بوشهر افتتاح دکتر طیبی پیام جهاد ۸


نظر شما :