سرپرست دفتر امور حقوقی و قراردادهای جهاددانشگاهی منصوب شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۰ کد : ۲۲۰۹۵ عمومی
حبیب اله قلعه نویی به عنوان سرپرست دفتر امور حقوقی و قراردادهای جهاددانشگاهی از سوی دکتر سید محمد جواد شوشتری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد منصوب شد.
سرپرست دفتر امور حقوقی و قراردادهای جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید محمدجواد شوشتری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد با حکمی  حبیب اله قلعه نویی را به عنوان سرپرست دفتر امور حقوقی و قراردادهای جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است: انتظار می‌رود برای تحقق اهداف مقدس جهاددانشگاهی از هیچ کوششی دریغ نورزیده و با تعامل سازنده و موثر با تاکید بیش از پیش بر حق الناس و بیت المال دقت و سرعت در رسیدگی و ارائه مشاوره حقوقی مشارکت در تنظیم قراردادها با رعایت صرفه و صلاح جهاددانشگاهی، ایجاد سیستم پایش حقوق و آموزش مدیران جهت جلوگیری از بروز خطای احتمالی را در سرلوحه کار قرار دهید.

همچنین در نامه ای جداگانه از زحمات دکتر احمد رمضانی در زمان تصدی مسوولیت مدیر کل دفتر امور حقوقی و قراردادهای جهاددانشگاهی تقدیر و تشکر شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی عمومی انتصاب