در نشست نماینده مرودشت و رییس جهاددانشگاهی فارس تاکید شد:

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۲۰۵۲ عمومی
نماینده مردم شهرستان‌های مرودشت و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم بهره‌گیری مناسب از ظرفیت جهاددانشگاهی برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای حوزه انتخابیه خود تاکید کرد.
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، جلال رشیدی‌کوچی در نشست با رییس جهاددانشگاهی فارس، ضمن آشنایی با توانمندی‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و اشتغالزایی این نهاد، گفت: احساس می‌کنم که نیازمند باز معرفی جهاددانشگاهی و ظرفیت‌های آن به مردم و مسئولان هستیم.

رشیدی‌کوچی با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان مرودشت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت استان فارس بعد از شیراز، گفت: مرودشت در ابعاد کشاورزی، دامپروری و البته گردشگری دارای ظرفیت‌های فراوان و بعضا منحصر به فردی است.

نماینده مردم شهرستان‌های مرودشت و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به راه‌اندازی کارگروه‌هایی با هدف شناسایی توانمندی‌ها و پیگیری برنامه‌ها، گفت: از جهاددانشگاهی نیز انتظار داریم که برای سال آینده یک پروژه متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای شهرستان مرودشت، تعریف کرده و با اجرای آن بستری مناسب در مسیر جهش تولید و دستیابی به اهداف اقتصادی مد نظر فراهم کند.

رشیدی‌کوچی وعده داد که پیگیر رفع موانع و مشکلات موجود بر سرراه فعالیت‌های نوآورانه و تاثیرگذار جهاددانشگاهی در سطح استان فارس و خصوصا حوزه انتخابیه خود باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس نیز در این دیدار، به اختصار بخش‌هایی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این نهاد انقلابی در حوزه‌های فرهنگی، علمی، پژوهشی و آموزشی را برشمرد.

مظاهر بابایی، ایسنا، ایکنا و ایسپا را ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی ایجاد شده توسط جهاددانشگاهی دانست و خاطرنشان کرد که سازمان دانشجویان به تنهایی یک پتانسیل تاثیرگذار در زمینه پر کردن گپ ایجاد شده بین نسل‌های مختلف انقلاب به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه آموزش سالانه ۲۵ هزار نفر در ۱۳ مرکز آموزشی جهاددانشگاهی در فارس، بخشی از ظرفیت آموزشی این نهاد است، تاکید کرد که نگاه جهاددانشگاهی در راه‌اندازی و استمرار دوره‌های آموزشی، ایجاد بسترهای اشتغال و رفع بیکاری، متناسب با نیاز و بوم هر منطقه و با توجه به آموزش‌های نوین بوده است.

بابایی با یادآوری اینکه ساختمان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس، در اغتشاشات آبان سال گذشته، به شکل کامل سوخت، گفت: علیرغم تلاش‌ها و پیگیری‌ها، تاکنون امکان تامین حتی بخش اندکی از زیان بیش از ۱۰ میلیارد تومانی وارد شده به این نهاد، فراهم نشده است.

او با بیان اینکه جهاددانشگاهی برای بازسازی مرکز علمی کاربردی خود، مجبور به استفاده از منابع داخلی شده است، گفت: با توجه به حجم بالای خسارت‌ها و محدودیت‌های منابع مالی و نبود کمک‌ها و مساعدت‌های دولتی و بیمه‌ای، ظرف مدت ۲ ماه کلاس‌های آموزشی آن مرکز بازسازی و قابل استفاده شده است.

بابایی با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی همواره یاور نظام و انقلاب در دوران‌های سخت و دشوار بوده است، گفت: امروز و در شرایط شیوع کرونا ویروس هم این نهاد با ابداعات و اقدامات خود، امکانات سخت و نرم افزاری را برای شرایط کنونی و دوران پساکرونا ایجاد کرده است، اگرچه همچنان با بی‌اقبالی از سوی مسئولان مواجه هستیم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به اینکه طی ۲ سال اخیر بخشی از ظرفیت‌های عظیم این نهاد در کشور به سمت فارس سوق پیدا کرده است، ابراز امیدواری کرد که اردیبهشت سال آینده شاهد گشایش اولین قدم این نهاد در زمینه اجرای طرح‌های تولیدی نوآورانه و اشتغالزا در شرق فارس باشیم.

بابایی ضمن یادآوری اینکه قرار بود مراکز سرطان و نا باروری نیز در استان فارس راه‌اندازی شود، آسیب‌های مالی وارده براثر اغتشاشات آبانماه و جبران نشدن این خسارت‌ها را عاملی موثر بر تعویق این برنامه دانست و تاکید کرد: قطعا این مراکز در فارس راه‌اندازی و فعال خواهد شد.

رییس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به صدور مجوز راه‌اندازی پارک صنایع نرم در استان فارس، گفت: فارس جزو ۵ مرکزی است که امتیاز راه‌اندازی این پارک را در کشور دریافت کرده و اگر مسئولان و دستگاه‌های اجرایی همراهی لازم را داشته باشند، تاثیرگذاری آن در کوتاه مدت مشخص خواهد شد.

بابایی با اشاره به داشته‌ها و نیازهای شهرستان مرودشت، خاطرنشان کرد که جهاددانشگاهی می‌تواند متناسب با نیازها و بسترهای موجود در شهرستان، فعالیت‌های نوآورانه، علمی و پژوهشی را با مرکزیت مرودشت، زمینه سازی و دنبال کند.

رئیس جهاددانشگاهی همچنین لزوم توجه مسوولان به توسعه آموزش‌ مشاغل خانگی را متذکر شد و گفت: بحث مشاغل خانگی تنها با آموزش یک حرفه محقق نمی‌شود، بلکه باید هدایت و بازاریابی را نیز در بر بگیرد تا نتیجه بخش باشد.

 

کلیدواژه‌ها: جهاد دانشگاهی فارس نشست عمومی پیام جهاد 5