در راستای اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار؛

تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین جهاددانشگاهی اردبیل و جهاد کشاورزی استان منعقد شد

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۰ کد : ۲۲۰۱۸ آموزش و کارآفرینی تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
در راستای اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل منعقد شد.
تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین جهاددانشگاهی اردبیل و جهاد کشاورزی استان منعقد شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این نشست رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به کلیات طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، گفت: این نهاد با اجرای طرح‌های توانمندسازی، یک صد و دو نفر از زنان سرپرست خانوار، همچنین در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی دو هزار نفر را در قالب مشاغل خانگی ساماندهی و وارد چرخه بازار و اشتغال خواهد کرد.

مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه در این طرح، شبکه‌سازی، تیم‌سازی و شناسایی بازار فروش برای عرضه محصولات و ارائه خدمات از مهم‌ترین اولویت‌ها است، افزود: این همکاری می‌تواند به توسعه و پایدارسازی کسب و کارهای زنان روستایی با بهره‌مندی از ظرفیت صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، زنان آسیب‌پذیر، کشاورز و کارآفرین روستایی کمک کند.

وی با بیان اینکه در طرح‌های توانمندسازی، افراد به تسهیلات و چرخه حمایتی وابسته نمی‌شوند، تصریح کرد:  به منظور ایجاد بستر مناسب برای فروش محصولات، در حال حاضر فروشگاه‌ و سامانه‌های مجازی راه‌اندازی شده است تا افراد و پیشران‌های توانمند بتوانند محصولات خود را به راحتی به بازار عرضه کند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل یکی از مشکلات محصولات خانگی را برندسازی عنوان و بیان کرد: در طرح توسعه مشاغل خانگی، پیشران‌ها با جهت‌دهی درست به جامعه هدف می‌توانند بستر خوبی را برای توسعه اقتصادی فراهم و مشکلات اشتغال استان را رفع کنند.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه ظرفیت آموزش مجازی برای توانمندسازی افراد در جهاددانشگاهی استان اردبیل وجود دارد، یادآور شد: درصدد هستیم اهداف اجرایی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و توسعه مشاغل خانگی را با بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی استان به نحو مطلوب و قابل قبول پیش ببریم.

مدیر هماهنگی ترویج جهادکشاورزی استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان اردبیل به حوزه توانمندسازی نیروی انسانی ورود خوبی داشته است، اظهار کرد: در طرح‌های توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار باید به مهارت‌افزایی افراد روستایی بیشتر توجه شود و حمایت لازم از سوی متولیان صورت گیرد.

علیرضا خواجوی با اشاره به اینکه این دو طرح از طرح‌های هدفمندی هستند که بازار محوری و شبکه‌سازی در آن به اشتغال افراد کمک شایانی خواهد کرد، اضافه کرد: باید بسترهای لازم برای ارتقاء مهارت‌های زنان استان که ۵۰ درصد جمعیت را تشکیل می دهد، صورت گیرد تا از وابستگی آنان به نهادهای حمایتی جلوگیری و زمینه اشتغال آنان در صورت نیاز فراهم شود.

وی از فعالیت بیش از ۶۰ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در استان خبر داد و  خاطرنشان کرد: با برگزاری دوره‌های آموزشی‌ و ایجاد و تامین امکانات لازم در این صندوق‌ها، بستر لازم برای اشتغال بیش از دو هزار نفر فراهم شده است.

وی ارتقاء نیروی انسانی، تکنولوژی، سرمایه و بازار را چهار رکن اصلی تولید اعلام کرد و افزود: جهادکشاورزی در اجرای بهینه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با معرفی صندوق‌های اعتبارات خرد زنان کارآفرین و پیشرو روستایی با جهاددانشگاهی همکاری خواهد کرد.

خواجوی به آمادگی جهادکشاورزی استان اردبیل برای ارائه آموزش‌های بخش کشاورزی طرح‌های مذکور اشاره و اضافه کرد: ۳۷ مرکز خدمات کشاورزی در شهرستان و دهستان‌های استان اردبیل فعالیت دارند که  از پتانسیل این مراکز می‌توان در جهت آموزش و توانمندسازی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی می‌تواند از پتانسیل رسانه و سامانه آموزشی جهادکشاورزی استان اردبیل برای توسعه طرح‌‌های توسعه مشاغل خانگی استفاده کند، بیان کرد: با هم‌افزایی می‌توان به توسعه و توانمندسازی  اقتصادی افراد و مشمولان این طرح در استان کمک کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان اردبیل تفاهم‌نامه توسعه مشاغل خانگی سازمان تجاری سازی پیام جهاد ۱


نظر شما :