معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در بازدید از این مجموعه:
خدمترسانی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران منحصر به این شهر نباشد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در این بازدید با اشاره به نگاه مقام معظم رهبری به جهاددانشگاهی گفت: اقداماتی همچون سلولهای بنیادی، داروهای درمان زخم و... که فعالیتهای تحقیقی و کاربردی و در جهت خدمت به مردم هستند حاصل تلاش نیروهای جهاددانشگاهی و تفکر جهادی مولود انقلاب است.
دکتر پورعابدی با متمدن خواندن جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: درگذشته مشکلاتی ایجادشده بود که مقداری این تمدن از دست رفت، اما خوشبختانه بخش زیادی از این تمدن بازگشته و اکنون انتظارات از این مجموعه بسیار بالاست.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی ادامه داد: از جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران میخواهیم مانند یک لوکوموتیو واحدهای استانی علاقهمند جهاددانشگاهی را با خود همراه کند. بهعنوانمثال امروز با شیوع کرونا بسیاری از مراجعات به پزشک مجازی شده است، این در حالی است که مرکز دم (درمان در منزل) ظرفیت بزرگی است که سالها قبل شکلگرفته بود و اکنون انتظار میرود خدمترسانی این مجموعه منحصر به تهران نباشد.
وی دکتر مسعود حبیبی، رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران را اهل خطرکردن و جسارت خواند و گفت: به جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران امید زیادی داریم و معتقدیم امروز جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران بهجایی رسیده که میتواند از سرمایهگذاریهای خود در مسیر اهداف بلند و مهم استفاده کند.
در ابتدای این بازدید دکتر مسعود حبیبی، رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجامشده و طرحهای در دست اجرای این مجموعه گفت: بسیاری از فعالیتهای فرهنگی مطرح در مجموعه جهاددانشگاهی مانند ایسنا، ایسپا و ... توسط جهاد علوم پزشکی تهران پایهگذاری شده که ازجمله افتخارات ماست.
دکتر حبیبی گفت: همزمان با تغییر رویکرد جهاددانشگاهی، جهاد علوم پزشکی تهران نیز ضمن انجام فعالیت علمی، با راهاندازی مرکز بیماریهای پستان بهعنوان اولین کلینیک جهاددانشگاهی در کل کشور، فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرد.
رییس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با انتقاد از برخی رویکردهای گذشته گفت: درزمانی همه منابع، نیروها و درآمد مجموعه بر روی مرکز درمان بیماریهای پستان متمرکزشده بود که با جدا کردن آن از جهاد علوم پزشکی تهران عملاً منابع انسانی خوب، تجهیزات و امکانات از سازمان گرفته شد، اما با فعالیت نیروها خصوصاً درایت دکتر طبایی، رییس سابق جهاد علوم پزشکی تهران مدیریت خوبی شکل گرفت.
وی بابیان اینکه امروز جهاد علوم پزشکی تهران شخصیت و برنامه دارد، اظهار کرد: همچون گذشته در این مجموعه اقدامات بسیار بزرگی در سطح ملی در حال انجام است که کلان پروژه شناسایی اختلالات ژنتیکی در خانوادههای دارای دو یا چند معلول و طراحی زیرساخت برای ورود به حوزه سلول درمانی، همچنین ارتقا سطح فعالیتهای پژوهشکده فناوریهای زخم و ترمیم بافت نمونه هایی از این اقدامات است که می تواند برای کشور بسیار مفید باشد.
لازم به ذکر است که دکتر پورعابدی ضمن بازدید از پژوهشکدهها و مراکز خدمات تخصصی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از نزدیک در جریان فعالیتهای هر مجموعه قرار گرفت.
نظر شما :