رییس مرکز تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

ثبت نام ۹۷۰۰ نفر در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی در استان

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۱۵۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
دکتر جواد سخدری رییس مرکز تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از انجام ثبت نام ۹۷۰۰ نفر در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی در استان خبر داد.
ثبت نام ۹۷۰۰ نفر در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی در استان

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در طی نشستی مشترک بین مرکز تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دکتر جواد سخدری رییس مرکز تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از انجام ثبت نام 9700 نفر در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی در استان خبر داد.

وی تصریح کرد: متقاضیان در رشته‌های دست بافته‌داری و دستگاهی، پوشاک، بسته بندی زعفران، گیوه بافی و گیوه دوزی، بسته بندی زرشک، پرورش گل و گیاه، تولید و بسته‌بندی میوه خشک، مصنوعات و دست دوزهای چرمی، تولید عسل، انیمیشن، زیورآلات سنتی، تراش سنگ‌های نیمه قیمتی، مترجمی زبان و ویراستاری ثبت‌نام نموده‌اند.

دکتر جواد سخدری اظهار کرد: در راستای ایجاد شبکه‌های کسب و کار که مدنظر این طرح می­باشد، تا کنون شبکه‌های دست بافته‌های داری و دستگاهی، دست دوزهای چرمی، پوشاک، گیوه بافی و گیوه دوزی در استان شکل گرفته‌اند.

به گفته وی، شبکه توسعه در راستای بازسازی، بهبود و توسعه کانون‌‍‌های تولید است که نقش به سزایی در افزایش اشتغال خانگی و بهبود معیشت و اقتصاد خانواده‌ها خواهد داشت.

همچنین در این نشست، محمد امین بابایی معاون کار آفرینی و اشتغال اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: فاز اول طرح الگوی نوین مشاغل خانگی خراسان رضوی با عنوان شناسایی مزیت‌ها  فرصت ها توسط جهاددانشگاهی استان به خوبی انجام شد و از اجرای این فاز به طور کامل رضایت داریم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در فاز دوم این طرح که شامل توانمندسازی متقاضیان است قرار داریم، عنوان کرد: در فاز سوم طرح به دنبال اتصال به بازار و توسعه پایدار سازی کسب و کار می‌باشیم.

وی با تاکید بر اینکه شبکه سازی از ویژگی های طرح الگو ی نوین مشاغل خانگی است که با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان یک عامل واسطه توسعه‌ای در حال انجام است، ادامه داد: در شبکه سازی به دنبال تامین مواد اولیه، تولید و در نهایت صادارات می‌باشیم.

معاون کار آفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه در طرح‌های گذشته مشاغل خانگی، متقاضی صرفا تسهیلاتی دریافت می‌کرده است، بیان کرد:  جهاددانشگاهی در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی به عنوان عمل واسطه‌ای توسعه‌ای، خلاهای طرح گذشته مشاغل خانگی را پوشش می دهد.

به گفته وی، پیش‌بینی می‌کنیم با طرح الگوی نوین مشاغل خانگی تا پایان سال جاری برای 4000  نفر در استان شغل ایجاد کنیم.

 

 

 


نظر شما :