رییس جهاددانشگاهی بوشهر:

آماده‌ی پذیرش ماموریت‌های ویژه در حوزه‌های فناورانه‌ی نفت، گاز و دریا هستیم

/۴۰ سال خودباوری با جهاددانشگاهی (۱۱۶)/
۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۵ کد : ۲۱۴۳۷ عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه‌ی اقتصاد کرانه، صنایع نفت و گاز و بسیاری پتانسیل‌های مهم و بی‌نظیر در استان، آماده‌ی پذیرش ماموریت‌های بزرگ دیگری نیز در حوزه‌های مختلف هستیم.
آماده‌ی پذیرش ماموریت‌های ویژه در حوزه‌های فناورانه‌ی نفت، گاز و دریا هستیم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، علی احمدی‌زاده بیان کرد: جهاددانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد خودباور، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تابع هیچ‌گونه رویکرد سیاسی نبوده و در پی استفاده از ظرفیت‌های علمی و نیروهای مومن و انقلابی برای دستیابی به بیشترین بهره‌وری است. در واقع این نهاد علمی در استان به دنبال انجام کارهای گزین و خاص در سطح ملی و استانی هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی این نهاد افزود: دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی با رویکرد اشتغال تدوین و برنامه‌ریزی می‌شوند که در این خصوص سال گذشته بیش از ۲۱۰۰ فراگیر در دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت تحت آموزش قرارگرفته و گواهینامه معتبر دریافت کردند.

این مسوول با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران و فعالان رسانه همواره در شرایط دشوار در کنار مردم و مسوولان بوده‌اند و نقش بی‌بدیلی در احصای مشکلات و برطرف کردن کمبودها دارند.

رییس جهاددانشگاهی بوشهر با اشاره به برنامه‌ها و پروژه‌های هفته‌ی دولت عنوان کرد: کلنگ‌زنی مجتمع تکثیر بچه‌ماهی در شهرک زیست فناورانه دلوار، افتتاح مرکز پایلوت طرح کسب دانش فنی تولید بچه ماهی با اعتبار یک میلیارد تومان، افتتاح آزمایشگاه کووید ۱۹ دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی با همراهی دانشگاه علوم پزشکی با اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، افتتاح دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر و افتتاح خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) بخشی از برنامه‌های هفته دولت است.

احمدی‌زاده بیان کرد: مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی از مهرماه در ۶ رشته تخصصی پذیرش دانشجو خواهد داشت که با گرایش بازرگانی و کسب‌وکار تدوین‌شده و با هدف توانمندسازی نیروی تحصیل‌کرده به امر آموزش و تربیت دانشجو مهارتی خواهد پرداخت.

وی تاکید کرد: هر جا کمبودی احساس شود جهاددانشگاهی ورود کرده و سعی در رفع کمبودها و نیازها دارد، در زمان شیوع کرونا و با توجه به کمبود ماسک در کشور نیز با تجهیز سه کارگاه، تعداد ۲۲۰ هزار ماسک بهداشتی تولید و در اختیار مردم قرار گرفت.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با اشاره اهمیت استفاده از جوانان ادامه داد: میانگین سنی تیم جهاددانشگاهی بوشهر ۴۰ سال است و خوشبختانه با تشکیل یک تیم جوان، انقلابی، پویا و مومن، خلاق توانسته‌ایم در مدت سه سال از زمان تاسیس به دستاوردهای مهمی دست پیدا کنیم.

این مسوول تصریح کرد: متاسفانه تا امروز در استان بوشهر فرصت سوزی‌های زیادی اتفاق افتاده است. با توجه به ظرفیت‌های بالای اقتصاد کرانه خلیج‌فارس، صنایع نفت و گاز و بسیاری پتانسیل‌های مهم و بی‌نظیر در استان آماده پذیرش ماموریت‌های بزرگ در حوزه‌های نفت و گاز و انرژی و آبزیان هستیم.

علی احمدی‌زاده عنوان کرد: در حوزه آموزش رویکرد این است که تا پایان سال بتوانیم مراکز آموزشی را در شهرستان دشتستان، گناوه، دیلم را راه‌اندازی نماییم؛ هدف ما آموزش‌هایی است که ختم به اشتغال و بازار کار با کیفیت و استاندارد است.

وی بیان کرد: برای پروژه مجتمع تکثیر بچه ماهی در شهرک زیست فناورانه دلوار به میزان ۸ میلیارد تومان آورده اعتبار جهاددانشگاهی است که انتظار داریم از محل اعتبارات استانی نیز ۸ میلیارد به این طرح اختصاص یابد تا در هفته دولت سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد. همان‌طور که مرکز آبزیان واقع در شغاب و طرح پایلوت کسب دانش تولید بچه ماهی اردیبهشت‌ماه کار خود را شروع کرده و اکنون به مرحله افتتاح رسیده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر توضیح داد: تعهد ما تولید ۵ میلیون قطعه بچه ماهی برای رفع نیاز ملی و صادرات به کشورهای حوزه خلیج‌فارس است.

احمدی‌زاده با اشاره به آزمایشگاه کرونا جهاددانشگاهی بوشهر گفت: ظرفیت نمونه‌گیری و انجام آزمایش حدوداً ۲۰۰ کیت است که در این زمینه از کیت‌های تولیدی جهاددانشگاهی استفاده می‌شود. هدف از راه‌اندازی این آزمایشگاه توسط دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی رفع نیاز مردم است چراکه اگر روزانه ۲۰۰ تست انجام شود از تعداد نمونه‌های در انتظار کاسته می‌شود. کاهش زمان انتظار برای دریافت پاسخ آزمایش در پیشگیری از گسترش شیوع کرونا تاثیر زیادی دارد.

کلیدواژه‌ها: چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی واحد بوشهر


نظر شما :