رییس جهاددانشگاهی سمنان تشریح کرد:
از اجرای طرحهای پژوهشمحور و آموزشهای مهارتی تا فعالیتهای فرهنگی و رسانهای جریانساز
/۴۰ سال خودباوری با جهاددانشگاهی (۱۰۸)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، دکتر حسن رهایی در آستانه 16 مرداد، چهلمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: در اساسنامه جهاددانشگاهی 8 مورد وظیفه بهعنوان ماموریت برای جهاددانشگاهی در سطح کشور با رویکرد فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در نظر گرفتهشده است.
وی با اشاره به برخی پروژههای بخش پژوهشی جهاددانشگاهی در استان سمنان تصریح کرد: پروژههای جهاددانشگاهی در استان سمنان ماموریت ملی دارند، از جمله آنها، پروژه رویان مهدیشهر یکی از پروژههای ملی است که خوشبختانه با جذب اعتبارات لازم پیشرفت فیزیکی قابلتوجهی داشته است، خرید زمین و پیشرفت فیزیکی 90 درصدی عملیات احداث فاز اول ساختمانی همراه احداث خیابانها و آسفالتریزی کل محوطه و ... انجامشده است امیدواریم با حمایت مسوولان استانی و دولت و تخصیص اعتبارات باقیمانده و اعتبارات تجهیزات در تکمیل آن تسریع شود.
رییس جهاددانشگاهی سمنان یادآوری کرد: نمایندگی بانک خون بندناف رویان نیز ظرفیت نوین و باارزشی است که توسط این مجموعه از سال 1392 در استان مشغول به ارایه خدمت است و تاکنون بالغبر دو هزار مراجعه و بیش از 600 مورد ذخیرهسازی خون بندناف نوزادان در استان سمنان انجامشده است.
دکتر رهایی همچنین در خصوص اقدامات انجامشده در حوزهی گردشگری کویر، کشاورزی و حوزه مرکز خدمات تخصصی زمینشناسی و معدن (آزمایشگاه مصالح ساختمانی) در استان گفت: اخذ موافقت کلی برای گروه برنامهریزی گردشگری کویر و پیگیری برای اخذ موافقت اصولی گروه، انجام طرحهای پژوهشی مرتبط، پیشبینی و تهیه زمین به مساحت 16 هکتار برای احداث مرکز خدمات تخصصی تولیدات گیاهی و همچنین اخذ موافقت قطعی برای مرکز خدمات تخصصی زمینشناسی و معدن، احداث و تجهیز آزمایشگاه مصالح ساختمانی و مواد معدنی و انجام طرحهای تحقیقاتی در حوزههای مرتبط با مواد معدنی موجود در سطح استان از جملهی این اقدامات بوده است.
وی افزود: مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کویر سمنان و مرکز تولیدات گیاهی در شاهرود نیز از جمله پروژههای ملی جهاددانشگاهی در استان سمنان است که در دو حوزه مطالعات کویر و کشاورزی در حال راهاندازی است و امیدواریم با حمایت مسوولان استانی و تخصیص اعتبارات باقیمانده در تکمیل آن تسریع شود.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان در تشریح فعالیتهای آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: بخش عمدهای از فعالیتهای آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان بر محور آموزشهای عمومی، تخصصی و مهارت محور، تمرکزیافته است که در گروههای آموزشی مختلف و بهصورت تکدرس، ترمیک و کارگاههای آموزشی ارایه میشود.
آموزش بالغبر 34 هزار نفر توسط جهاددانشگاهی استان سمنان
رییس جهاددانشگاهی سمنان اظهار کرد: در یک سال گذشته بالغبر 517 نفر در قالب 163 دوره آموزشی آزاد شامل آموزشهای زبان خارجه آموزشهای مهارتی پزشکی، آموزش کامپیوتر و فناوری اطلاعات و کارآفرینی و همچنین 33 هزار و 616 نفر در غالب 58 دوره آموزشی کارفرمایی و قراردادی شرکت کردند، همچنین از طریق سامانه آموزشهای مجازی و سامانه آزمون آنلاین جهاددانشگاهی استان سمنان نیز بیش از دو هزار دوره آزمون برای بالغبر 6 هزار نفر از متقاضیان در دستگاههای اجرایی و فراگیران آزاد برگزار شده است.
دکتر رهایی ادامه داد: در یک سال گذشته بالغبر دو هزار نفر در سطح استان در بیش از 50 دوره آموزشی مهارت پزشکی شامل تکنسین داروخانه، دستیار کنار دندانپزشک، کاربرد درمانی گیاهان دارویی، دستیار چشمپزشک، امدادگر اورژانس (فوریتهای پزشکی) و... شرکت کردند و درصد بالای ایجاد اشتغال را به همراه داشته است، مرکز آموزشهای مهارتی پزشکی جهاددانشگاهی استان سمنان، با اخذ مجوز از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهعنوان تنها مرکز فعال در این حوزه در استان سمنان فعالیت میکند.
وی از راهاندازی و اخذ مجوز دو مرکز نوآوری در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان خبر داد و گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی با زمینه فعالیت نرمافزارهای کاربردی مبتنی بر تلفن همراه صادره از سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی و مرکز نوآوری طراحی اپلیکیشن موبایل از دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه فناوری اطلاعات و IT در جهاددانشگاهی استان سمنان آغاز به کارکرده است.
رییس جهاددانشگاهی سمنان همچنین گفت: در حوزه فرهنگی نیز برگزاری جشنواره دانشجویی کویر، برگزاری دو دوره مسابقه مناظره دانشجویان استان سمنان، برگزاری سه «اردوی ملی ایران مرز پرگهر» در استان سمنان، انجام دو طرح نظرسنجی بررسی انتظارات و مطالبات مردم از نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و بررسی سبک زندگی دانشجویان توسط مرکز افکار سنجی ایسپای سمنان نیز از جملهی اقدامات این حوزه در یک سال اخیر بوده است.
دکتر رهایی بابیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی داری سه خبرگزاری فعال در سطح ملی است، از ایسنا بهعنوان یک رسانه جریان ساز نام برد و با اشاره به لزوم همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی با فعالان رسانهای در استان گفت: نقش رسانهها در توسعه بسیار مهم و حایز اهمیت است و توسعه بدون پیوست رسانه امکانپذیر نیست.
وی از آمادگی رسانههای وابسته به جهاددانشگاهی برای نقشآفرینی بیشتر برای توسعه استان خبر داد و گفت: جهاددانشگاهی آمادگی دارد در این بخش با فعالسازی همه ظرفیتهای خود، کمککار توسعه استان باشد.
نظر شما :