نماینده مردم ارومیه در مجلس تاکید کرد؛
حمایت مضاعف دولت از جهاددانشگاهی/خطشکن عرصههای علمی
/۴۰ سال خودباوری با جهاددانشگاهی(۱۰۵)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، حجتالاسلام والمسلمین سید سلمان ذاکر ضمن تبریک سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی به تلاشگران این نهاد که به عنوان یک نهاد انقلابی که در عرصههای مخالف جهادگونه وارد عمل شده است، افزود: مقام معظم رهبری در سخنرانیهای مختلف توجه به مقوله پژوهش را مورد تاکید قرار دادهاند و دولت نیز باید از جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که در این راستا تخصصی وارد عمل شده است حمایت مضاعفی کند.
وی ادامه داد: ضروری است دولت با اختصاص بودجهی ویژه به جهاددانشگاهی و ایجاد زمینه درآمدزایی به نفع این نهاد در مسیر توسعهی پژوهش و عملیاتی کردن پژوهشهای انجام شده برای رفع مشکلات جامعه اقدام کند و جهاددانشگاهی را بهعنوان خطشکن عرصههای علمی یاری رساند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس افزود: جهاددانشگاهی از ابتدای تشکیل با ترکیب دو واژهی جهاد و دانشگاه در عرصههای مختلف جهادی وارد شده و در تربیت نیروهای جوان متعهد کارآمد متمایزتر از سایر دانشگاهها متناسب با اهداف انقلاب، مطالبات مردمی، در راستای رویکردهای سیاسی و اجتماعی کلی نظام با هدف حل مشکلات مردم ورود پیدا کرده که تاکنون نیز موفقیتهای چشمگیری کسب کرده است.
وی با بیان اینکه نوآوری و تلاش در راستای رفع مشکلات روز جامعه همگام و هماهنگ با ارکان نظام و مطالبات رهبری وجه تمایز این نهاد برخاسته از انقلاب است، گفت: جهاددانشگاهی از حالت عادیسازی و کارهای روتین عبور کرده و در سمت جهش تولید و نوآوری پیش میرود.
حجتالاسلام ذاکر با بیان اینکه ترکیب و همگامی توامان علم و صنعت از اولویتهای جهاددانشگاهی از بدو تشکیل بوده که این امر به عینه در اقدامات این نهاد نمود یافته است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در راستای ترقی، توسعه و همسانسازی کشور در علم و صنعت تلاش کرده و موفق بوده است.
این نماینده خانه ملت با اشاره به موفقیتهای جهاددانشگاهی در آذربایجان غربی تصریح کرد: شعبه استانی جهاددانشگاهی نیز در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و پرورش گیاهان دارویی گامهای موثری برداشته و به موفقیتهای قابل تحسینی دستیافته است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی ظرفیت و پتانسیل فراوانی برای رفع مشکلات جامعه دارد، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی میتواند در راستای جهش تولید، استقلال علمی، مهارتآموزی، استقلال اقتصادی و معیشتی ورود کند و با بهکارگیری نخبگان در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم متناسب با نیازها و پتانسیلهای منطقه گام بردارد.
نظر شما :