نماینده‌ی مردم استان مرکزی در مجلس اظهار کرد:

استفاده از ظرفیت بالای جهاددانشگاهی در مهارت‌آموزی/ الگوی موفق در حوزه‌ی اشتغال دانش‌آموختگان

/۴۰ سال خودباوری با جهاددانشگاهی (۶۶)/
۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۰ کد : ۲۰۹۶۶ عمومی
نماینده‌ی مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش مشاغل و آینده‌نگری شغلی برای افراد جویای کار، سرپرست خانوار و حتی شاغلان در راستای مهارت‌آموزی از ظرفیت‌های عظیم جهاددانشگاهی است.
استفاده از ظرفیت بالای جهاددانشگاهی در مهارت‌آموزی/ الگوی موفق در حوزه‌ی اشتغال دانش‌آموختگان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد سبزی در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و انقلابی ماموریت‌ها و وظایف ذاتی در حوزه‌های گوناگون بر عهده دارد که با گذشت ۴۰ سال از رویش این نهاد انتظار می‌رود با کوله باری از تجربه و دانش کافی در راستای توسعه وظایف و فعالیت‌های خویش گام بردارد.

وی توسعه فعالیت‌های فرهنگی این نهاد توأم با حرکت شتابان در مسیر فناوری و علمی را مورد تاکید قرار داد و افزود: ترویج فرهنگ اسلامی، مقابله با غربزدگی و ارتقای شاخص‌های فرهنگی از جمله مواردی است که انتظار می‌رود این نهاد انقلابی در ادامه فعالیت‌های خود عملیاتی کند.

این نماینده مردم در خانه ملت، این نهاد را پیشرو، پویا و خلاق توصیف و به کارایی آن در حوزه های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی اشاره کرد و افزود: این مجموعه انقلابی توانسته طیف وسیع و متنوعی از خدمات گوناگون تخصصی و علمی را به جامعه ارایه دهد.

وی با تاکید بر این‌که ارتباط موثر جهاددانشگاهی با صنعت و تولید موجب تجاری‌سازی علوم و پویایی در عرصه پژوهشی و تحقیقاتی خواهد شد، اظهار کرد: این نهاد انقلابی از ظرفیت بالایی برای مهارت‌آموزی در سایه برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه‌مدت و بلندمدت برخوردار بوده و یک مجموعه تاثیرگذار در توسعه‌ی کارآفرینی و اشتغال‌زایی به‌شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبزی به هم‌افزایی و مشارکت بین بخشی برای ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی با محوریت جهاددانشگاهی مرکز ساوه اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسات هم‌اندیشی با محوریت جهاددانشگاهی با مشارکت کمیته امداد، تعاون روستایی و موسسات فعال در حوزه اشتغال‌زایی برای توسعه کارآفرینی و پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن از جمله اقدامات خوبی است که در شهرستان ساوه در حال شکل گیری و اجرایی شدن است.

وی به ظرفیت آموزشی و ترویجی جهاددانشگاهی در مهارت‌آموزی و تقویت کسب و کار جوانان و افراد جویای کار اشاره کرد و افزود: آموزش مشاغل و آینده نگری شغلی برای افراد جویای کار، سرپرست خانوار و حتی شاغلین در راستای مهارت آموزی از ظرفیت های عظیم این نهاد است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه حرکت در مسیر اشتغالزایی متناسب با رشته تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاهی را از ماموریت‌های جدیدی دانست که می توان به جهاددانشگاهی واگذار کرد و افزود: یافتن شغل متناسب با رشته تحصیلی دانشگاهی یک معضل بزرگ پیش روی دانشجویان است به گونه‌ای که بسیاری از دانش آموختگان دانشگاهی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در مشاغلی بکار گرفته می شوند که هیچ سنخیتی با رشته تحصیلی دانشگاهی ندارند و بعضا در خطوط تولید به عنوان کارگر ساده مشغول بکار می‌شوند در حالی که جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد خلاق و توانمند می‌تواند الگوی موفقی را در حوزه اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی ارائه دهد.

وی توسعه و تقویت مشاغل خانگی در سایه‌ی مهارت‌آموزی با بهره‌گیری از مدل‌های موفق جهاددانشگاهی در حوزه آموزش را مورد تاکید قرار داد و افزود: اعطای تسهیلات و مشارکت نهادهای خدماتی و حمایتی نظیر کمیته امداد و بهزیستی می‌تواند با ایجاد اشتغال پایدار خانگی منجر به بهبود معیشتی و رفاه نسبی اقشار آسیب پذیر جامعه شود.

کلیدواژه‌ها: چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی نگاه از بیرون نمایندگان مجلس عمومی واحد استان مرکزی


نظر شما :