رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل:
ایجاد پژوهشگاهها از مهمترین دستاوردهای جهاددانشگاهی است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حبیب ابراهیم پور با بیان این مطلب اضافه کرد: پژوهشگاه رویان به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارایه خدمات درمانی به زوجهای نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری از نیازهای اساسی در حوزه درمان در جهت تحکم خانوادهها عمل میکند.
وی ادامه داد: پژوهش در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و همچنین فعالیت در حوزه اشتغال و حمایت و آموزش کارآفرینی از جمله دیگر دستاوردهای جهاددانشگاهی است.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی با تمرکز بر پژوهش و توسعه علم و فناوری در زمینههای مختلف اقتصادی، پزشکی، فرهنگی و اجتماعی می تواند نقش تاثیرگذارتری داشته باشد، افزود: این نهاد با تکیه بر آنها میتواند نیازهای جامعه را در شرایط بحران و امن به طور واقعی تحت پوشش قرار دهد.
ابراهیم پور اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال ۵۹ شورای انقلاب فرهنگی، جهاددانشگاهی را در راستای اهداف انقلاب اسلامی ایران و ساماندهی دانشجویان و اساتید تاسیس کرد و اساسنامه جهاددانشگاهی در سال ۱۳۶۵ تصویب شد که این اساسنامه بر فعالیتهای فرهنگی و تحقیقاتی به منظور اسلامی شدن دانشگاهها تاکید کرده است.
وی یادآور شد: جهاددانشگاهی دوشادوش مراکز علمی کشور از جمله دانشگاهها جلو رفته و در این مدت اقدام به تربیت نیروهای خلاق و انقلابی کرده است.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل در پاسخ به سوالی مبنی بر واگذاری ماموریت های جدید به جهاددانشگاهی تصریح کرد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی در طول عمر خود نشان داده که میتواند در خدمت جامعه به خصوص در زمانهای حساس و مورد نیاز کشور باشد که همین امر موجب واگذاری ماموریتهای جدید در حوزه پژوهش به جهاددانشگاهی شده است.
ابراهیم پور با بیان اینکه جهاددانشگاهی تقریبا در همه استانهای کشور مرکز و واحدهای تحقیقاتی و توسعهای دارد، اضافه کرد: این نهاد پژوهشگاههای مختلفی دارد که مهمترین آن مرکز ناباروری رویان است و خدمات آن میتواند جوابگوی نیاز مهم جامعه و خانواده ها باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی یک مرکز خاص است تاکنون ارتباط مهم با این واحد نداشتهایم اما میزان حمایت دستگاه های مختلف از این نهاد نیز بستگی به ارتباط نزدیک و تنگاتنگ مدیران اصلی جهاد با مدیران کشوری و استانی و همچنین مراجع قانونگذار میباشد. به همین دلیل جهاددانشگاهی میتواند با ارایه خدمات بهتر به آحاد مختلف جامعه و همچنین رایزنی با مدیران ارشد استان در جهت جذب و جلب حمایت های مادی و معنوی به تعامل برسد.
نظر شما :