رییس جهاددانشگاهی لرستان خبر داد: همکاری ۱۵۰۰ دانشجو با این واحد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، دکتر سیدعلینادر دهقانیالوار رییس این واحد 26 دوشنبه در دیدار دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با دکتر حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بهعنوان یک نهاد علمی توانسته اقدامات شاخصی در استان انجام دهد که خروجی آنها به ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری منجر شده است.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان مرکز رشد جهاد دانشگاهی در سال گذشته بیش از 7 میلیارد تومان فناوری به فروش رساندند و از این لحاظ در کشور در جایگاه خوبی هستیم.
دکتر دهقانیالوار با بیان اینکه 1500 دانشجو با این نهاد در استان همکاری دارند، ادامه داد: خوشبختانه دانشجویان ارتباط خوبی با جهاد دانشگاهی استان در حوزه اجتماعی، عمرانی، محیطزیست، رسانهای، درمانی و ... دارند و از ظرفیت آنها در بخشهای مختلف استفاده کردهایم.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی لرستان یادآور شد: بهعنوان یک مجموعه علمی و جهادی سعی کردهایم در حوزههای مختلف بدون کمکهای دولتی اقدامات خوبی در لرستان انجام دهیم.
وی اضافه کرد: ظرفیتهای خیلی خوبی در جهاددانشگاهی لرستان وجود دارد که باید فعال شوند و توقع داریم ازلحاظ تامین اعتبارات و صدور مجوزهای لازم برای توسعه استان از این نهاد حمایت شود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:
از ظرفیت دانشجویان در حل مشکلات فرهنگی استفاده شود
دکتر عیسی علیزاده با اشاره به اینکه فرهنگ ابعاد گسترده ای را دربرمی گیرد، اظهار کرد: یکی از مهم ترین مشکلات کشور، مباحث فرهنگی است که نمود آن را در سایر حوزه ها می توانیم ببینیم.
وی با بیان اینکه به علت اعمال تحریم ها ممکن است شرایط کشور در آینده نامناسب تر شود، ادامه داد: نباید منکر تاثیرات مثبت فرهنگی و اجتماعی در مواجهه با شرایط نامناسب اقتصادی باشیم.
علیزاده تصریح کرد: اگر در شرایط تحریم از حوزه فرهنگی بویژه جهاد دانشگاهی حمایت شود چون این نهاد با تمام اقشار دانشجویان مخصوصا با قشر خاکستری دانشجویان ارتباط دارد، می تواند اقدامات خوبی در این اوضاع انجام دهد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تاکید کرد: استفاده از هنر و انجام فعالیتهایی که باعث ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتماد به حاکمیت شود میتواند نقش مهمی در فعالیتهای فرهنگی دانشجویی ایفا کند.
وی با اشاره به اینکه دانشجو محل نگاه خانواده و جامعه است، افزود: اگر در شرایط تحریم از فضای دانشگاه ها غفلت کنیم، با چالشهای جدی مواجه میشویم.
علیزاده خاطرنشان کرد: قشر نخبه و فرهیخته به ویژه دانشجویان و فعالیت اجتماعی آنان میتواند نقش مهمی را در برونرفت از این شرایط فراهم کند. معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آمادگی هرگونه همکاری با استانداری لرستان در انجام ماموریت های محوله را دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان:
رفع عقب ماندگی در حوزه آسیبهای اجتماعی نیازمند کار جهادی است
دکتر حبیب الله خجسته پور با بیان اینکه لرستان یکی از استان های چهار فصل کشور است، اظهار کرد: از همه دستگاه ها و ادارات درخواست داریم اگر برنامه ای دارند، آن را به میزبانی لرستان انجام دهند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در جلسه با اعضای شورای اجتماعی کشور مبنی بر اینکه در بحث مبارزه با آسیب های اجتماعی 20 سال عقب هستیم، افزود: رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه فرهنگ و آسیب های اجتماعی نیازمند کاری جهادی است چراکه کار جهادی مبتنی بر علم، عقل و عشق است.
خجسته پور با بیان اینکه کاری که بدون مطالعه و شناخت موضوعات و فرآیند علمی باشد به نتیجه نمی رسد، افزود: خوشحالیم که هنوز در کشور ما نهادهایی علمی و جهادی مانند جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان ادامه داد: جهاد دانشگاهی در استان به هر کاری که ورود داشته عالمانه کار کرده، عاقلانه تصمیم گرفته و عاشقانه به مردم خدمت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مبارزه و مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند استفاده از ظرفیت های دانشجویی است و در استان اقدامات خوبی در این خصوص شده است. در این راستا از پتانسیل جهاد دانشگاهی استفاده کرده ایم.
خجسته پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاسیس شعبه ای از پژوهشکده رویان در لرستان یادآور شد: این پژوهشکده می تواند در بحث سلامت و توریسم درمانی کمک حال استان و دیگر شهرستان ها باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان گفت: امیدواریم ارتباط متقابل بین جهاد دانشگاهی و دستگاه های استان بیشتر و بیشتر شود تا بتوانیم از ظرفیت جهادی این نهاد در راستای حل مشکلات لرستان بهره بگیریم.
نظر شما :