مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان:

اقدامات جهاددانشگاهی کردستان در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی قابل تقدیر است

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷ کد : ۲۰۴۴ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان گفت: اقدامات جهاددانشگاهی در راستای علمی تر اجرا کردن طرح توسعه مشاغل خانگی و اتصال تولیدکننده به بازار کار بسیار مهم بوده است.
اقدامات جهاددانشگاهی کردستان در اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی قابل تقدیر است

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، برهان صلواتی 22شهریور در دیدار با رییس جهاددانشگاهی استان کردستان و مدیر عامل شرکت رابین با اشاره به نقش مهم جهاددانشگاهی در طرح توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: اتفاقی خوبی که در این طرح افتاد ورود جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی آموزشی برای کمک به اجرای هرچه بهتر این طرح در سطح گسترده بود.

وی افزود: این نهاد علمی جهاددانشگاهی در بسیاری از برهه های حساس کشور، مسایل و مشکلات را در بحث دارویی و سایر علمی برطرف کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با بیان اینکه هدف اصلی در طرح توسعه مشاغل خانگی اتصال به بازار کار است و برای ایجاد اشتغال در این طرح از پشتیبان و تولیدکننده حمایت خواهد شد تصریح کرد: اجرای درست این طرح در گرو ایجاد بازار کار برای متقاضیان این طرح به طور گسترده است.

وی عنوان کرد: وقتی محصولات را با برندی قابل اطمینان و بسته بندی با کیفیت به بازار روانه کنیم قطعا فروش بیشتری خواهد داشت و جایگاه خوبی برای فروش در بازار به دست می آورد.

صلواتی عنوان کرد: اقدامات جهاددانشگاهی استان در بحث آموزش و مشاوره، سازماندهی متقاضیان بسیار خوب بوده و امیدواریم با برنامه ریزی که داشته اند در اتصال به بازار هم خوب عمل کنند. 

وی افزود: در این راه اداره کار هم با تمام توان همکاری خواهد داشت که بتوانیم به فروش محصولات تولید کنندگان کسب و کارهای خانگی کمکی کرده باشیم.

سعید عباسی بنی مدیرعامل شرکت رابین نیز در رابطه با پتانسیل صنایع دستی مناطق زاگروس نشین و اهمیت اتصال به بازار تولیدکنندگان در طرح مشاغل خانگی  ادامه داد: تنوع زیادی در صنایع دستی این مناطق وجود دارد اما پتانسیل عرضه و هدف از تولیدی وجود ندارد.

وی بیان کرد: در بحث فروش تولیدکننده مشکلات زیادی دارد که این مهم ارتباط تنگاتنگی با بازار هدفمان دارد و بسیاری از تولیدکنندگان صنایع دستی، نیاز آموزشی و مشاوره ای در مقوله تولید دارند.

مدیرعامل شرکت رابین درخصوص اهمیت تولیدات صنایع دستی گفت: اگر تولیدات ما بر اساس نیاز بازار باشد می توانیم تولیدکننده را به بازار فروش متصل کنیم و هرکدام از صنایع دستی اگر برای فروش در عرصه بین الملل بازطراحی شود به طور قطع می تواند جایگزینی خوب برای درآمدهای نفت باشد.

چیا سهراب نژاد رییس جهاددانشگاهی استان کردستان نیز ضمن اشاره به اینکه فاز اولیه طرح توسعه مشاغل خانگی به اتمام رسیده است، اظهار کرد: سهمیه استان کردستان در این طرح 2 هزار و 600 نفر بوده است ولی با توجه به علاقمندی متقاضیان این طرح تعداد ثبت نامی های آن در سامانه به بیش از 4 هزار  نفر رسیده است .

وی با اشاره به اینکه دستگاه های همکار به ویژه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اجرای این طرح یاور جهاددانشگاهی بوده اند افزود: کردستان ظرفیت مهمی در خصوص صنایع دستی دارد و ما باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم   .

رییس جهاددانشگاهی استان کردستان در پایان به نقش موثر پشتیبانان این طرح اشاره کرد و یادآور شد: پشتیبانان می توانند در اجرای این طرح و متصل شدن به برندهای ملی شرایط کار خوبی را برای جامعه ایجاد کنند. 

 


نظر شما :