سومین نشست شورای سیاست‌گذاری ایکنا آذربایجان‌شرقی برگزار شد

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۹۵۲ فرهنگی
سومین نشست شورای سیاست گذاری ایکنا شعبه آذربایجان‌شرقی با حضور اعضای این شورا در محل خبرگزاری ایکنا برگزار شد.
سومین نشست شورای سیاست‌گذاری ایکنا آذربایجان‌شرقی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، سومین نشست شورای سیاست گذاری ایکنا شعبه آذربایجان‌شرقی با حضور جعفر محسنی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان، سیدمیلاد اوصیاء مدیر شعب استانی خبرگزاری ایکنا و اعضای شورای سیاستگذاری این رسانه ۱۲ شهریورماه در محل سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

جعفر محسنی رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در این نشست با تاکید بر این‌که پیشبرد اهداف قرآنی وظیفه‌ همگان است، اظهار کرد: شعبه‌ استانی خبرگزاری ایکنا سال‌هاست که فعالیت‌های قرآنی خود را شروع کرده و امید است فعالیت‌هایش را موثرتر از قبل ادامه دهد.

وی توسعه‌ فعالیت‌های قرآنی را در جامعه بسیار موثر دانست و افزود: خبرگزاری ایکنا با انتشار اخبار حوزه‌ قرآنی و توسعه‌ اندیشه‌ دینی و قرآنی در این راستا گام برمی‌دارد.

محسنی در ادامه به برپایی نمایشگاه ربع رشیدی اشاره کرد و افزود: هدف این نمایشگاه شناسایی فناوران و کارآفرینان است و زون خلاق و فناوری این نمایشگاه بر عهده جهاددانشگاهی بوده و نیاز است که حوزه قرآنی نیز در این نمایشگاه پررنگتر باشد.

احد حاجی‌بلند معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست با ارایه‌ گزارشی از فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا شعبه آذربایجان‌شرقی گفت: شعبه‌ استانی خبرگزاری ایکنا طی شش ماه اخیر اقدام به انتشار بیش از هزار خبر و همچنین برگزاری دو نشست تخصصی با عناوین «تبیین شخصیت امام خمینی(ره) و نقش مقام معظم رهبری در راهبری و مدیریت نظام اسلامی و همچنین بررسی مشکلات موسسات قرآنی» کرده است.

وی با بیان این‌که بخش مولتی مدیای این خبرگزاری نیز اخیرا فعال شده و قریب به ۱۰ فیلم تولید و بارگذاری شده است، ادامه داد: شعبه استانی خبرگزاری ایکنا در تلاش برای توسعه‌ ارتباطات خود با مؤسسات قرآنی بوده و در برنامه دارد که فعالیت خانه‌های قرآنی روستایی را نیز تحت پوشش قرار دهد.

حاجی بلند با بیان این‌که خبرگزاری ایکنا تا حد امکات تمامی مسابقات قرآنی را پوشش می‌دهد، افزود: یقیناً در حوزه قرآنی کار برای فعالیت بسیار بوده و باید برای توسعه‌ اندیشه‌ قرآنی در جامعه کمر همت بست.

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در ادامه به ظرفیت‌های دینی و قرآنی استان اشاره کرد و افزود: هزار و ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد، ۶۵۰ موسسه و خانه قرآنی، چهار هزار هیات مذهبی و... از جمله ظرفیت‌های این استان است.

سیدمیلاد اوصیا مدیرشعب استانی ایکنا ضمن ارایه گزارشی از جایگاه ایکنا و تاثیر آن در عرصه گسترش فرهنگ قرآنی اظهار کرد: ایکنا تنها خبرگزاری دینی و قرآنی جهان اسلام بوده و اخبار منتشر شده در این خبرگزاری با استقبال بسیار خوبی مواجه است. رسالت خبرگزاری ایکنا صرفاً انتشار اخبار دینی و قرآنی نبوده بلکه گسترش فرهنگ قرآنی از جمله اهداف این رسانه است.

اوصیا با بیان این‌که وحدت حوزه و دانشگاه را می‌توان در این خبرگزاری لمس کرد افزود: مخاطبان ایکنا علاوه بر جامعه قرآنی، از فرهیختگان و فعالان حوزوی و  دانشگاهی در این خبرگزاری هستند و حضور دفاتر ایکنا در دانشگاه‌ها، سبب تعامل بسیار خوبی در این زمینه شده است.

مدیر شعب استانی ایکنا در ادامه به فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا آذربایجان‌شرقی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های این شعبه پویایی آن است و اخیرا نیز که در بخش مولتی مدیا فعال شده گام بسیار مثبت و مبارکی است. تبریز همواره شهر اولین‌ها بوده است.


نظر شما :