برگزاری مسابقه طراحی تصویرگری زنده لباس عاشورایی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۴
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دور اول مسابقه طراحی تصویرگری زنده لباس عاشورایی امروز، 12 شهریورماه با حضور 120 نفر در دو نوبت و عصر در محل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران در حال برگزاری است.
شرکت کنندگان در این مسابقه زنده در 2 نوبت صبح و بعدازظهر شرکت خواهند کرد که 20 برگزیده در دور نهایی راه می یابند و نفرات اول تا سوم این مسابقه معرفی خواهند شد.
هدف از این مسابقه طراحی پوشش ها مبتنی بر اندیشه و تفکر اسلامی است و در این راستا تلاش می شود که طراحی لباس با توجه به المان های عاشورایی و کاربردی انجام شود.
زهره محمدیفر رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۴ طی سخنانی با اشاره به این که این مرکز تنها مرکز ویژه بانوان در کشور است که در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به تربیت دانشآموختگان حوزه طراحی لباس اقدام کرده است، گفت: جهاددانشگاهی همیشه در حوزههای مختلف قدمهای بزرگی برداشته است در حوزه آموزش و پژوهش در زمینه طراحی و لباس نیز تاسیس این مرکز علمی کاربردی از جمله اقدامات مهم بوده است.
وی بر تلاش برای اشتغال دانشآموختگان بعد از فارغالتحصیلی تاکید کرد و گفت: در این مسابقه ۶۰ نفر صبح و ۶۰ نفر بعد از ظهر طراحی میکنند و طراحها و طراحان برتر در جشنواره لباس عاشورایی رقابت نهایی خود را برگزار میکنند.
گفتنی است، دانشگاه جامع علمی - کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقای سطح مهارت و دانش دانشجویان نسبت به توانمندسازی آن ها تاسیس شده است.
مراکز آموزش علمی - کاربردی دانشگاه جامع به تربیت دانشجویانی همت دارد که در رشته های تخصصی خود نوآور، کارآفرین و اشتغال زا هستند. هدف،ماموریت و آرزوی این مرکز فراهم سازی فضای موثری از آموزش و انتقال آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی در عرصه های کاربرد و نیز تحقق دانشگاهی توانمند،آموزگار و پرورش دهنده رویکردهای علمی - کاربردی است.
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 نیز به عنوان تنها مرکز ویژه خواهران در سال 1387 فعالیت خود را آغاز کرده و اولین مرکزی است که نسبت به تدوین دوره طراحی لباس اهتمام ورزیده و مجوز برگزاری آن را در دو مقطع کاردانی و کارشناسی با دو گرایش اجتماع - خانگی و مجلسی از دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت کرد. این مرکز در حال حاضر دارای 7 رشته کاردانی،و 5 رشته کارشناسی می باشد و با هدف افزایش کارآیی و اثر بخشی نیروی انسانی در حوزه های شغلی، نهادینه کردن آموزش در محیط کار،تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با هرم اشتغال،ایجاد زمینه های مشارکت فعال شاغلین،ایجاد زمینه و قابلیت های نوآوری و کارآفرینی ارتقای فرهنگ تعهد و اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی در حوزه های شغلی فعالیت می کند.
نظر شما :