برگزاری نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی لرستان و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۸۹۰۱ عمومی
رییس جهاددانشگاهی لرستان در نشست مشترک با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان از آمادگی این نهاد برای توسعه فعالیت‌های مشترک با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خبر داد.
برگزاری نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی لرستان و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، دکتر سید علی‌نادر دهقانی امروز 21 خردادماه درنشست مشترک با جاسم محمدی فارسانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با بیان این که جهاددانشگاهی در حوزه‎های متنوعی فعالیت دارد، اظهار کرد: در حوزه آموزش یکی از مراکز مطرح کشور هستیم.

وی با بیان این که یکی از مراکز موفق در آموزش مهارت‎ها محسوب می‌شویم، ادامه داد: سالانه 12 هزار نفر در جهاددانشگاهی لرستان آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

رییس جهاددانشگاهی لرستان افزود: در حوزه پژوهش چندین کار مشخص را انجام می‎دهیم که یکی از آن‌ها کشاورزی است، در این بخش می‎توانیم برای توانمندسازی کشاورزان، آموزش‌های کشاورزی مدرن، فراوری و توسعه گیاهان دارویی را با بهره‎وری بالا ارایه دهیم.

دکتر دهقانی با بیان این که جهاددانشگاهی در بحث گیاهان دارویی در کشور برند شده است، گفت: در حوزه انرژی نیز با توجه به وجود مرکز بهینه‌سازی مصرف انرژی این واحد، در روستاها با نصب سیستم‎های خورشیدی و انرژی پاک و همچنین مطالعات شهری و روستایی، فعالیت‌های پژوهشی عام و ... می‎توانیم با کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان همکاری داشته باشیم.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی لرستان بیان کرد: در حوزه فرهنگی و تحلیل افکار عمومی تنها مرکز مطمئن و مورد اعتماد در استان هستیم، تیم علمی منسجم و سازمان یافته‎ای در جهاد دانشگاهی لرستان در این حوزه تشکیل شده و فعالیت دارند.

وی در ادامه با اشاره به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی گفت: آمادگی داریم تفاهم‎نامه‌ای با کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان برای موضوع درمان ناباروری مددجویان تحت حمایت امداد امام (ره) از مشاوره تا درمان منعقد کنیم و همکاری خوبی در این بخش داشته باشیم.

دهقانی همچنین بیان کرد: دو سال اخیر نزدیک به 20 میلیارد تومان فناوری از واحدهای فناور و مرکز رشد این نهاد به فروش رسیده و زمینه‌های همکاری نیز در این بخش وجود دارد.

وی با اشاره به این که یکی از مراکز مطرح رشد در کشور هستیم، عنوان کرد: در حال حاضر 250 نخبه در قالب واحدهای فناور در مرکز رشد تحت حمایت جهاد دانشگاهی لرستان فعالیت دارند.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی لرستان با اشاره به راه‌اندازی پارک صنایع فرهنگی در این نهاد، اضافه کرد: در حوزه‌های مختلف فرهنگی می‌توانیم با کمیته امداد لرستان همکاری داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در حوزه آموزش، فرهنگی، پژوهش و پزشکی کارهای سخت و طاقت‌فرسایی توسط جهاددانشگاهی انجام شده که امروز تبدیل به فناوری و تولید محصول شده‌اند.

دهقانی با اشاره به خدمات شایسته کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان افزود: جهاددانشگاهی و کمیته امداد دو نهاد انقلابی هستند و می‎توانند در حوزه‎های مختلف همکاری‎های مثمرثمری داشته باشیم که نتیجه نهایی آن خدمت به مردم شریف کشور و استان لرستان است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان:

هزینه درمان ناباروری در جهاددانشگاهی استان قابل قیاس با کلان‎شهرها نیست

جاسم محمدی فارسانی اظهار کرد: در بحث مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان و کمک‎هایی که مجموعه امداد می‌تواند انجام دهد سه پیشنهاد دارم که بخشی به جهاد دانشگاهی و بخشی نیز به ما بر می‎گردد.

وی اضافه کرد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان در لیست مراجعه‌کنندگان جایی را برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) لحاظ کنند تا مورد و وامی که از دستمان برآید برای درمان ناباروری خانواده کمیته امداد استان انجام دهیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با بیان اینکه هزینه درمان ناباروری در جهاد دانشگاهی استان قابل مقایسه با هزینه‎های سرسام‌آور درمان در کلان‎شهرها نیست، گفت: سیاست کمیته امداد امام خمینی(ره) بر این است که از مددجویان تحت پوشش باید حمایت کند و متولی امور مربوط به مددجویان امداد است.

محمدی فارسانی با بیان اینکه ۵۳۵ هزار خانوار جمعیت لرستان است که از این تعداد ۱۰۳ هزار خانوار معادل ۲۴۰ هزار نفر تحت حمایت امداد استان بوده و از خدمات این نهاد بهره‎مند می‌شوند، افزود: برای درمان ناباروری چنانچه خانواده‎ای نیازمند بوده و تحت حمایت امداد نباشد او را به صندوق امداد ولایت معرفی می‌کنیم و ۵ میلیون تومان وام کارگشایی بدون کارمزد با بازپرداخت ۶۰ ماه پرداخت می‎کنیم.

وی با اشاره به اینکه در بحث کروناویروس ۱۱.۵ میلیارد تومان اعتبار به کمیته امداد لرستان تزریق شد، اضافه کرد: برای تغذیه زنان باردار و کودکان شیرخوار ورود پیدا کرده و این افراد را شناسایی کردیم و به فروشگاه‎های مدنظر معرفی شدند، گفت: در این راستا سهم استان بین ۳۳۰۰ تا ۳۴۰۰ نفر بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان بیان کرد: برای تغذیه کودکان زیر ۵ سال آمار سالانه را از مراکز بهداشت شهرستان‌ها و استان دریافت کرده و به آنان کارت تغذیه داده و به فروشگاه‎های معتبر برای دریافت کالا معرفی می‌کنیم.

محمدی فارسانی با بیان اینکه سیل نعمت بزرگی برای کمیته امداد امام تلقی شد چراکه این نهاد رابه لحاظ ساخت و ساز و تعمیرات مسکن مددجویان  ۱۵ سال جلو انداخت، عنوان کرد:  ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات برای سیل زدگان نیازمند با باز پرداخت ۶۰ ماهه پرداخت شد.

کلیدواژه‌ها: واحد لرستان نشست مشترک عمومی پیام جهاد 5


نظر شما :