رییس نوزدهمین جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان جهاددانشگاهی مطرح کرد:
رویکرد میانرشتهای، ویژگی مشترک طرحهای برتر جشنواره رویان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، دکترعبدالحسین شاهوردی در نوزدهمین جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان جهاددانشگاهی که چهارشنبه ۷ تیرماه در مرکز همایشهای بینالمللی رازی برگزار شد اظهار کرد: این جشنواره با همت دکتر کاظمی آشتیانی نوزده سال پیش آغاز به کار کرد و بعد از درگذشت وی 12 دوره با مدیریت ارزشمند دکتر گورابی سپری شد و امیدوارم این کار همچنان با تلاش همکاران و شرکت پژوهشگران و حمایت شرکتهای داخلی و بینالمللی استمرار یابد.
وی افزود: از نتایج حاصل از این حرکت علمی میتوان در تاثیر آن در روند توسعه علم در کشور و منطقه اشاره کرد. این جشنواره همه ساله زمینه همکاری و تبادل نظر را میان متخصصان این عرصه مهیا کرده است. اجرای پروژههای مشترک و انتشار نتایج آن در مجلات معتبر علمی گواه این مدعاست.
رییس جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان اظهار کرد: حاصل تلاش صادقانه همکاران پژوهشگاه رویان در طول 27 سال گذشته جایگاه علمی و اجتماعی ارزشمندی را برای این پژوهشگاه در کشور و جهان به وجود آورده و این سرمایه علمی برای جامعه پزشکی در زمینه تولیدمثل، علوم سلولی، سلولهای بنیادی و زیست فناوری محسوب میشود و ما در جهت حفظ و ارتقای این جایگاه کوشش میکنیم.
دکترشاهوردی با بیان اینکه رویکرد نوزدهمین جشنواره رویان تعامل بین علوم مهندسی، علوم پایه پزشکی و علوم بالینی است گفت: برای این دوره از جشنواره 191 طرح تحقیقاتی از 32 کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و بعد از پایان یافتن طرحها ارزیابی آنها آغاز شده و طی سه مرحله داوری، پروژههای دریافتی بررسی شدند و نهایتا در سطح بینالملل 6 طرح و در سطح ملی 2 طرح به عنوان طرحهای برگزیده این جشنواره انتخاب شدند.
رییس جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان افزود: به منظور پاسداشت خدمات علمی دکتر کاظمی آشتیانی هر ساله در این جشنواره به یکی از محققان برجسته حوزه علم بیولوژی، علوم سلولی و سلولهای بنیادی جایزهای اهدا میشود که امسال شاهد پنجمین دوره اهدای این جایزه هستیم.
دکترشاهوردی درباره دکتر کاظمی آشتیانی گفت: آشتیانی در عمر کوتاه اما پربرکت خود تاثیر زیادی بر روی دانش بیولوژی کشور داشت. وی نه تنها به عنوان یک محقق تاثیرگذار بود بلکه در تحقیقات کاربردی نیز جریانساز بود و از نتایج آن میتوان به ثبت افتخاراتی که در سلولهای بنیادی و بیوتکنولوژی از جمله همانندسازی صورت گرفته، اشاره کرد.
نظر شما :