نخستین جشنواره دستپخت دانشجویان در جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۴ کد : ۱۸۵۹ فرهنگی
نخستین جشنواره غذا ی دانشجویی با عنوان "دستپخت دانشجویان" در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد..
نخستین جشنواره دستپخت دانشجویان در جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان اظهار کرد: این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.

سیدمحمدعلی شاهمیری از استقبال دانشجویان از این جشنواره خبر داد و افزود: در بخش پایانی این جشنواره بیش از 40 دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان شرکت داشتند.

وی از معرفی پنج غذا و سفره برتر این جشنواره خبر داد و بیان کرد: در انتخاب برترین‌های این جشنواره شاخص‌ها و مولفه‌هایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفره‌آرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان از عرضه چند غذای محلی و سنتی در این جشنواره به عنوان یکی از نقاط قوت جشنواره نام برد و گفت: تنوع غذایی در مناطق مختلف استان سمنان یکی از ویژگی‌هایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و معرفی و شناساندن آن می‌تواند هم در جذب گردشگر و هم در معرفی توانمندی‌های زنان و ظرفیت‌های فرهنگی این استان چهارفصل نقش مهمی داشته باشد.

گفتنی است، در پایان این جشنواره  آشپزهای برتر دانشجویی معرفی و با حضور رهایی رییس جهاددانشگاهی استان از آنان تقدیر شد.

 

 

 


نظر شما :