امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان و پژوهشکده گیاهان دارویی

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۸۲۹۹ عمومی
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از انعقاد و امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک پژوهشی، تولیدی و آموزشی این واحد با پژوهشکده گیاهان دارویی خبر داد.
امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین جهاددانشگاهی سیستان‌وبلوچستان و پژوهشکده گیاهان دارویی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری 30 اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری های پژوهشی، تولیدی و آموزشی به منظور بهره‌مندی از ظرفیت های موجود در جهاددانشگاهی واحد استان و پژوشکده گیاهان دارویی منعقد شده است.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه با موضوع استفاده از توانمندی های پژوهشی، آموزشی، تولیدی، آزمایشگاهی، کارآفرینی، تجاری سازی و خدمات تخصصی در راستای عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه در خصوص اجرای پروژه های مشترک در زمینه گیاهان دارویی و فرآورده های مرتبط با گیاهان دارویی انعقاد و به امضا رسیده است.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان بهره مندی از توانمندی های موجود دو طرف برای اجرای پروژه های مشترک علمی، تحقیقاتی، آموزشی و ... در حوزه گیاهان دارویی تمامی پرورش و فرآوری، تجاری سازی و فروش دانش فنی مرتبط، نیازسنجی و پروژه یابی طرح های پژوهشی، دوره های آموزشی و تولید منابع و محتوای مورد نیاز، تجاری سازی پروژهای تحقیقاتی و کاربردی در راستای کار آفرینی و تولید فرآورده های مرتبط با گیاهان دارویی و راه اندازی واحدهای آماده سازی، بسته بندی، فرآوری و بازرگانی مشترک در زمینه گیاهان دارویی و معطر از مهم ترین زمینه ها و محورهای همکاری مشترک به شمار می روند.
دکتر تاجری افزود: جهاددانشگاهی استان با داشتن ظرفیت مناسب علمی و پژوهشی خود در چند سال اخیر در رابطه با تولید و تحقیقات، نوع و پرورش گیاهان دارویی استان اقدامات قابل توجه‌ای داشته است.
وی گفت: یکی از اقدامات اساسی در این زمینه با توجه به شناسایی و ظرفیت منطقه سیستان در خصوص تولید گیاهان دارویی و همچنین بحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی آغاز مرحله اجرایی پروژه ایجاد دهکده گیاهان دارویی استان است.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: داشتن بیش از ۳۰۰ گونه گیاه دارویی بومی در استان فرصت مناسبی را جهت سرمایه‌گذاری فراهم کرده که می‌توان با فعال کردن بخش خصوصی و هدف قرار دادن توسعه کشت و همچنین ایجاد صنایع تبدیلی، بازار منسجم فروش و صادرات و ایجاد اشتغال پایدار را فراهم آورد.

کلیدواژه‌ها: واحد سیستان و بلوچستان تفاهم نامه عمومی پیام جهاد ۱


نظر شما :