بازدید مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان از کارگاه تولید البسه بیمارستانی در جهاددانشگاهی همدان

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۶ کد : ۱۷۶۴۷ عمومی
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان از کارگاه تولید البسه بیمارستانی در جهاددانشگاهی همدان بازدید کرد.
بازدید مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان از کارگاه تولید البسه بیمارستانی در جهاددانشگاهی همدان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، مسوول حوزه تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان، از تولید ماسک و لباس بیمارستانی در این واحد خبر داد.

محمد رضائیان پاکیزه گفت: با تهیه مواد اولیه، کارگاه دوخت ماسک مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با همکاری تعدادی از پیشرانان و زنان سرپرست خانوار راه‌اندازی و شروع به تولید کرده است.

وی اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی استان و به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تقویت مشاغل خانگی و کمک به معیشت و اقتصاد جامعه در حال اجرا است ولی در این برهه حساس که فعالیت بسیاری از مشاغل متوقف شده و با توجه به نیاز مبرم جامعه و بخش بهداشت و درمان به اقلام پزشکی از جمله ماسک و لباس، جهاددانشگاهی استان همدان با استفاده از ظرفیت های موجود و براساس دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت اقدام به تولید لباس بیمارستانی برای کادر درمان و ماسک کرده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان در بازدید 6 اردیبهشت از کارگاه تولید ماسک و لباس بیمارستانی که به همت جهاددانشگاهی همدان ایجاد شده است، گفت: یک بسیج همگانی برای دفع این دشمن خطرناک که کل دنیا را درگیر کرده، در کشور ایران ایجاد شده است.

وی با بیان این که در بحث کرونا دیدیم غرب که ایران را به عنوان جهان سوم معرفی می‌کرد، چهره عقب مانده تری را از خود نشان داد، تصریح کرد: دیدیم که وقتی بحث معیارهای شخصی می شود چطور برای یک دستمال کاغذی جلو می روند در حالی که مردم ایران با جهاد هر آنچه داشتند وسط گذاشتند.

علی‌محمدی با تاکید بر این که باید از این به بعد به سمت مشاغل خانگی برویم، خاطرنشان کرد: باید همه اعضای خانواده یک مهارت را یاد بگیرند و با یکدیگر کار کنند و فرهنگ کار در خانواده ها نهادینه شود.

وی با اشاره به این که با این طرح در کل خانواده فرهنگ کار ایجاد می شود، بیان کرد: اگر هر خانه یک تولیدی شود، کارخانه داران از هزینه‌های سربار صرفه‌جویی می‌کنند و سیستم ترافیکی بسیار سبک می شود.

علی‌محمدی با اشاره به این که ۹۰ درصد پوشاک بیمارستانی و ماسک مورد نیاز استان همدان توسط بانوان تولید می‌شود، تاکید کرد: همیشه زنان در فعالیت های اجتماعی رتبه اول را دارند و این موضوع به علت حس نوع دوستی و حمایت گری که در خلقت زنان نهادینه شده، است بنابراین در مسایل اجتماعی زنان قوی تر وارد می شوند.


نظر شما :