مراسم گرامیداشت سی و هشتمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی در سازمان صنعتی شریف برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در این مراسم که روز پنجشنبه 25 مردادماه برگزار شد، مهندس حاجیلو رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف اظهار کرد: دانشگاه ها مثل مغز متفکر کشور هستند و توانمندی های زیادی در آنهاست. فقط بحث توانمندی آموزشی نیست که دانشجوها با آن فرایند پرپیچ و خم کنکور وارد دانشگاه شده و فارغ التحصیل شوند. اساتیدی در دانشگاه هستند و خود دانشجویان به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری، افکار ارزشمندی دارند و علوم مختلف را آموخته اند و امروز جامعه دنبال این است که از این توانمندی علمی و مغزهای متفکر دانشگاهی بیشتر بهره مند شود و مبدع این تفکر، جهاددانشگاهی است.
مهندس حاجیلو افزود: در حال حاضر در جامعه می بینیم موضوع شرکت های دانش بنیان مطرح است، همه در چارچوب حرکت های جهاددانشگاهی و ترویج تفکر دانش بنیان در جامعه است. جهاد یعنی این که هر توانمندی که ما داریم در طبق اخلاص می گذاریم که به یک نیاز جامعه پاسخ داده شود و مشکل رفع گردد.
وی گفت: توانمندی اصلی جهاددانشگاهی علم و فناوری است و جهاددانشگاهی صنعتی شریف هم تمام توانمندی خود را در 16 گروه و مرکز تخصصی که به جامعه خدمت رسانی می کند، سازمان دهی کرده است که خدمات خیلی خوبی در حوزه های مختلف ارایه می کنند.
مهندس حاجیلو اظهار امیدواری کرد با تغییراتی که با توجه به نیاز جامعه امروز در حال شکل گیری است، مسوولان بیش از پیش در ارتباط با سازو کارهایی که شکل می گیرد به جهاددانشگاهی توجه کنند و با سازوکارهای پایدار بتوانند حرکت های دانش بنیانی مثل جهاددانشگاهی را حمایت کنند.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به فرایند انتخاب جهادگران برگزیده گفت: این انتخاب ها بر اساس فرایندی که طبق بخشنامه ها و آیین نامه هایی که سالهاست اجرا می شود و با نظر مستقیم خود مدیران مراکز و گروه ها معرفی می شوند و در شورای هماهنگی سازمان، بر اساس رای گیری توسط رییس و معاونان انتخاب و به دفتر مرکزی معرفی می شوند.
سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی افزود: الان در کشور اکوسیستمی ایجاد شده تا بتوانیم در مورد اقتصاد دانش بنیان کارها را پیش ببریم. اگر ما می خواهیم کشورمان توسعه پیدا کند قائدتا باید تکنولوژی و فناوری مورد استفاده در صنایع مختلف کشور درون زا شود. درون زاد بودن به این معنا که ما خودمان بتوانیم در مواقع مورد نیاز فناوری را ایجاد و توسعه و رشد دهیم. نیاز به یک زیست بوم داریم که با هم کار کنیم. جهاددانشگاهی در واقع بخشی از این زیست بوم است که برای توسعه اقتصاد دانش بنیان باید از آن بهره گرفته شود.
دکتر حاجی تاروردی گفت: ما اگر می خواهیم کشورمان آباد و آزاد و مستقل باشد، باید راه شهدا را پیش بگیریم و به هم کمک کنیم تا اتفاقات خوبی را در همه ی زمینه ها شاهد باشیم. بدون همت جمعی کاری پیش نمی رود. در کشورمان یک سری مشکلات داریم که قطعا با حرکت های جهادی می توانیم آن ها را حل کنیم. همان طور که سال های سال توانستیم اتفاقات مختلف را پشت سر بگذاریم و ما همین جا اعلام می کنیم که جهاد شریف آماده است به همان شکل که در دوران دفاع مقدس و در این سی و هشت سال، پشتوانه علمی کشور بوده، همچنان در ارتباط با مسایل مختلف، پشتوانه کشور باشد.
در این مراسم از 14 نفر از جهادگران برگزیده ی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و از 65 نفر از دانش آموزان و دانشجویان ممتاز خانواده های اعضای این سازمان با اعطای تقدیرنامه و کارت هدیه تقدیر شد.
از میان اعضای سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف از محمد نساج، مهران حیدری، محمود قربانی، از میان کارشناسان از بهرام ایمانی، مهدی رضازاده، ملیحه روستایی، مهدی صلح جویی، سیما معماری، از میان مدیران سازمان از مسعود باقری، ابوذر احسانی، شهرام یعقوبی و از میان اعضای هیات علمی سازمان جهاد شریف از محمد فرخ، حسن غیاثی و محسن مردانی به عنوان جهادگران برتر سازمان تقدیر شد.
دکتر مردانی به عنوان جهادگر برگزیده در سطح دانشگاهی نیز انتخاب و در مراسمی در 13 مرداد ماه مورد تقدیر قرار گرفت.
اجرای تاتر آموزشی موزیکال کودک و نوجوان و چندین مسابقه حضوری ویژه کودکان و نوجوانان حاضر در سالن و اعضای خانواده ها بخشی از برنامه ی این مراسم بود.
همچنین برگزاری کارگاه آموزشی تعامل سازنده بین والدین و فرزندان، نمایشگاه دست سازه های فرزندان و نمایشگاه کتاب از دیگر برنامه های سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در روز برگزاری مراسم گرامیداشت سی و هشتمین سال تاسیس جهاددانشگاهی بود.
نظر شما :