اجرای یک‌صد برنامه‌ی تخصصی فرهنگی توسط جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۷۵۰۴ فرهنگی
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان گفت: یکصد برنامه، نشست و کارگاه تخصصی توسط این معاونت در سال ۹۸ برگزار شده است.
اجرای یک‌صد برنامه‌ی تخصصی فرهنگی توسط جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون فرهنگی این واحد، از اجرای یکصد برنامه، نشست و کارگاه تخصصی در سال 98 خبر داد.

وی افزود: یکی از خلاء های موثر در فرایند انجام فعالیت های فرهنگی، فقدان مطالعات علمی و پژوهش های کاربردی است که ضمن گره گشایی از مشکلات این حوزه به تحقق اهداف انتخابی و پیشبرد برنامه ها مدد برساند.

احمد پایداری تصریح کرد: دفتر مطالعات و نیاز سنجی فرهنگی یکی از زیرمجموعه های معاونت فرهنگی است که رویکرد تحقیقاتی گروه مطالعات فرهنگی شامل مصرف، سبک زندگی و رسانه ها است.

وی افزود: نیازسنجی، تدوین پیوست فرهنگی برای پروژه ها، اثرسنجی فعالیت های حوزه های مختلف، رضایت سنجی، پدیدار شناسی فرهنگی و رصد رفتارهای فرهنگی تنها بخشی از توانمندی های دفتر مطالعات و نیاز سنجی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان است.

پایداری بیان داشت: برگزاری 81 جلسه کارگاه تخصصی در زمینه های یاد شده، در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، 4 طرح مطالعاتی اجرا شده و یک طرح در دست اقدام، 7 عنوان نشست تخصصی و اجرای مسابقه ایده پردازی فرهنگی در دست اقدام و در مجموع قریب به یکصد برنامه مختلف، بخشی از فعالیت های این دفتر در سال 98 بوده است.