امضای تفاهم نامه همکاری بین اداره کل میراث فرهنگی اردبیل و جهاددانشگاهی استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل در جلسه انعقاد این تفاهمنامه با تأکید به اهمیت گردشگری به عنوان محور توسعه از اعلام آمادگی این دستگاه اجرایی جهت مشارکت در طرحهای تحقیقاتی خبر داد.
مهران اوچی اردبیلی اظهار کرد : استان اردبیل ظرفیتهای کم نظیری در حوزه گردشگری دارد به طوریکه تمامی شهرهای استان از قابلیت و ظرفیتهای بکر و متنوع گردشگری برخوردار است که اگر به این پتانسیلها توجه شود میتواند اردبیل را به قطب گردشگری کشور تبدیل کند.
وی به طرحهای تحقیقاتی جهاددانشگاهی در زمینه توسعه گردشگری اشاره و تصریح کرد: آبگرمهای معدنی، گیاهان دارویی، جنگل فندقلو، سنگهای قیمتی و جاذبه های طبیعی و تاریخی از جاذبه های کمنظیر استان اردبیل است که نیازمند شناساندن در سطح ملی و بین المللی است.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی با راهاندازی مرکز درمان ناباروری به حوزه سلامت باروری ورود یافته است اضافه کرد: جهت توسعه گردشگری سلامت در استان، احداث و راهاندازی مجتمع درمانی Health Tourism در اولویت برنامههای جهاددانشگاهی است تا با ایجاد این مجتمع نقش خود را در حوزه گردشگری سلامت ایفا نماید.
اوچی اردبیلی به اجرای طرح "ساماندهی و تدوین دستورالعمل مدیریت و بهرهبرداری از آبهای گرم معدنی" توسط جهاددانشگاهی اشاره و بیان کرد: اجرای این طرح به کارفرمایی شرکت آب منطقه ای استان، زمینه توسعه گردشگری استان را با بهره گیری از پتانسیل آبهای گرم معدنی فراهم میکند.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: همچنین این نهاد میتواند در تدوین طرح روستای نمونه گردشگری، کارآفرینی و توسعه پایدار روستایی، شناساندن جاذبههای گردشگری استان از طریق خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همکاری نماید.
در این جلسه سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اذعان به توانمندی جهاددانشگاهی در اجرای پروژههای تحقیقاتی، خواستار همکاری این مجموعه در اجرای پروژههای پژوهشی و مطالعاتی شد.
نادر فلاحی با بیان اینکه ظرفیتهای متعدد پژوهشی و مطالعاتی در حوزه گردشگری استان وجود دارد افزود: گردشگری باید به عنوان سند راهبردی توسعه استان دیده شود و انتظار میرود مراکز علمی و پژوهشی در توسعه گردشگری استان مشارکت جدی داشته باشند.
وی خواستار راهنمایی سرمایهگذاران با تعریف پکیج سرمایهگذاری و جذب مشارکت بخش خصوصی شد و ادامه داد: با توجه به تجارب خوب جهاددانشگاهی در حوزه گردشگری انتظار دارم این نهاد در رونق گردشگری سلامت استان یاریگر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان باشد.
فلاحی بیان کرد : آمادگی داریم با همکاری جهاددانشگاهی نسبت به برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای مختلف همچون جشنواره گیاهان دارویی و سنگهای قیمتی، رویکرد معرفی قابلیتهای استان توسط جهاددانشگاهی اقدام نماییم.
گفتنی است، نیازسنجی، طراحی، تدوین و اجرای دورهای آموزشی، اجرای طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی، حمایت از ایجاد پایگاه اطلاعرسانی گردشگری علمی و فرهنگی، همکاری در برگزاری استارتاپهای تخصصی، نمایشگاه، همایش و سمینار، حمایت از فناوریها و تجاریسازی آنها از جمله موضوعات این تفاهمنامه می باشد.
نظر شما :