چاپ مقاله پژوهشگر جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در مجله علمی پژوهشی وزارت علوم

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۲ کد : ۱۷۴۷۵ فرهنگی
مقاله پژوهشگر گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در مجله علمی پزوهشی مورد تایید وزارت علوم به چاپ رسید.
چاپ مقاله پژوهشگر جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در مجله علمی پژوهشی وزارت علوم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، مقاله دکتر حاجی لو پژوهشگر این واحد تحت عنوان مدل توسعه سرمایه انسانی در وزارت نفت ایران در فصلنامه علمی پزوهشی مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت به عنوان نفر اول با وابستگی علمی گروه مدیریت کسب و کار جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی به چاپ رسید.

گفتنی است، نتایج این تحقیق در قالب تفکر سیستمی نشان داد که بهبود توانایی کارکنان با استفاده از برنامه های نرم افزاری آموزشی و همچنین بهبود اعتماد و روابط متقابل به عنوان جذاب ترین سناریو در مسیر توسعه سرمایه انسانی در وزارت نفت هستند.

فصلنامه علمی پژوهشی مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت با درجه Q2 در در پایگاه استنادی علوم جهان نیز  نمایه می شود.