با هدف مقابله با ویروس کرونا انجام میشود؛
تولید صابون ضداگزما و ماسک الکترونیکی توسط واحدهای فناور جهاددانشگاهی ایلام
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، مهندس سید غلامرضا حسینی با اشاره به راهاندازی سامانه الکترونیکی تهیه اقلام محافظتی و بهداشتی به آدرس اینترنتی www.tashahr.ir در کل شهرستانهای استان ایلام اظهار کرد: این سامانه بنا به دستور مستقیم استاندار ایلام و مصوبه ستاد استانی مقابله با شیوع ویروس کرونا در تاریخ 26 اسفند ماه 98 با هدف کاهش ازدحام شهروندان در مراکز خرید و داروخانهها، عدالت در توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی، جلوگیری از سوء استفاده سودجویان و احتکار کنندگان و تحقق شعار «در خانه بمانیم» راهاندازی شد.
وی در خصوص قابلیتهای سامانه مذکور اضافه کرد: از جمله قابلیتهای این سامانه میتوان به ایجاد محدودیت خرید بر اساس کدپستی و کدملی، انواع گزارشگیری توزیع محصولات بر اساس شهرستان (منطقه- محله) و اتصال داروخانه معین تعریف شده از سوی معاونت غذا و دارو استان ایلام به سامانه توزیع اشاره کرد.
رییس جهاددانشگاهی ایلام تاکید کرد: از طریق این سامانه بیش از دهها هزار بسته اقلام بهداشتی و محافظتی شامل مایع ضدعفونی، ماسک، پد الکلی، دستکش و... در سطح تمام شهرستانهای استان ایلام در درب منازل شهروندان تحویل شده است.
حسینی در ادامه تشریح فعالیتهای جهاددانشگاهی واحد استان ایلام برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: با استفاده از ظرفیت دانشجویان رشته طراحی دوخت و تکنولوژی لباس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، مشاغل خانگی و زنان سرپرست خانوار روزانه 2 هزار ماسک سه لایه تولید و روانه بازار مصرف شده است.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی در ادامه گفت: به منظور دانش افزایی و اطلاع رسانی به شهروندان در رابطه با بیماری کووید ـ 19 مرکز نوآوری جهاددانشگاهی ایلام 25 مورد موشن گرافیک در قالب 1625 ثانیه را تهیه و در فضای مجازی منتشر کرده است.
تولید صابون ضد اگزما بر پایهی ترشحات حلزون
وی همچنین خاطرنشان کرد: به منظور کاهش عوارض پوستی ناشی از استفاده فراوان از شویندهها و مواد ضدعفونی، واحدهای فناور مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایلام، نسبت به تولید صابون ضد اگزما در مقیاس آزمایشگاهی بر پایه ترشحات حلزون اقدام کرده که کاربرد فراوانی دارد.
حسینی ادامه داد: تولید ماسک الکترونیک در مقیاس آزمایشگاهی توسط واحدهای فناور مرکز نوآوری جهاددانشگاهی با قابلیت ایزوله هوای ورودی و خروجی از دیگر اقدامات صورت گرفته در مقابله با ویروس کرونا بوده است.
اطلاعرسانی و آگاهسازی از طریق تولید محتوای جذاب
وی همچنین با اشاره به اینکه کنترل شرایط و خدماترسانی در مناطق کمبرخوردار و حاشیهنشین نیازمند مشارکت سازمانها و نهادها در سطح محلی است، اظهار کرد: دفتر تسهیل گری و توسعهای محلی این واحد به عنوان حلقه واسط بین شهروندان ساکن منطقه و دستگاههای اجرایی خدماتی از قبیل اطلاع رسانی و آگاه سازی از طریق تولید محتوی (انیمیشن، موشنگرافیک) و انتشار در فضای مجازی، استقرار ایستگاه اطلاع رسانی بهداشت و سلامت در محله، توزیع بیش از 2000 تراکت، بروشور و نصب بنر در مکانهای پرتردد انجام داده است.
رییس جهاددانشگاهی ایلام با اشاره به انجام 500 مورد مشاوره تلفنی بهداشتی و روانشناسی توسط دفتر تسهیلگری این واحد، گفت: توزیع اقلام محافظتی و بهداشتی به تعداد 1000 بسته با همکاری خیرین و اداره کل امور اجتماعی استانداری، آموزش و اطلاع رسانی گسترده در زمینه چگونکی مبارزه با شیوع بیماری کرونا ویروس در نانواییها، ایستگاههای تاکسی، بازارچه میوه و تره بار و فروشگاههای پر رفت و آمد، برقراری ارتباط و هم افزایی با دستگاههای اجرایی ذیربط و تلاش در جهت تحقق شعار «در خانه بمانیم» و گندزدایی و ضد عفونی معابر و مکانهای پرتردد محلات حاشیه نشین انجام داده و کماکان تا مهار کامل ویروس کرونا ادامه خواهد داد.
حسینی در پایان گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد پیشرو همزمان با تعطیل شدن دورههای آموزشی حضوری با استفاده از قابلیتهای آموزش آنلاین خدمات آموزشی خود را به صورت بر خط در اختیار متقاضیان قرار داده است.
نظر شما :