بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۶ کد : ۱۶۸۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان تاپ خبر
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ۲۳ مرداد ماه از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کرد.
بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، دکتر سورنا ستاری 23 مرداد از شرکت دانش بنیان پارت خودرو بیستون واقع در شهرک صنعتی بیستون بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید و مشکلات این شرکت قرار گرفت.

"افتتاح  فاز اول مرکز نوآوری و انبوه سازی فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه"
مهم ترین برنامه دکتر ستاری افتتاح  فاز اول مرکز نوآوری و انبوه سازی فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه بود . این مرکز که در دو فاز جهت استقرار واحدهای کارگاهی تولید شرکت های فناور و دانش بنیان در نظر گرفته شده با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  و تامین  فضا توسط استانداری کرمانشاه راه اندازی شده است.
قرار است 24 شرکت دانش بنیان در این مرکز مستقر شوند و هم اکنون در فاز اول 10 شرکت دانش بنیان در این مرکز مستقر هستند.
مهندس بازوند استاندار کرمانشاه در این بازدید گفت: پارک علم و فناوری وابسته به مجموعه جهاددانشگاهی یکی از نقاط کلیدی استان است.
در ادامه معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار کرد: تعداد 23 هزار و 700 شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند و 300 هزار شغل مستقیم در این شرکت ها ایجاد شده است شرکت های دانش بنیان امروز به سیستم جدید کارآفرینی تبدیل شده و نسل جدیدی از کارآفرینی توسط این شرکت ها به اقتصاد کشور تزریق می شود و این اقتصاد پایدار را تا سال ها حفظ می کند.
وی افزود: فعالیت شرکت های دانش بنیان باید به عنوان فرهنگ کارآفرینی در کشور تقویت شود. وام و تسهیلات گزینه مناسبی برای تقویت این شرکت ها نیست چرا که در بازپرداخت اقساط آن با مشکل مواجهه می شوند.
معاون رییس جمهور تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان به دلیل نوپا بودن باید از حمایت صندوق های ریسک پذیر بهره مند شوند. امسال برنامه گسترده ای در حوزه شتابدهنده ها داریم و امیدواریم از این طریق شغل و درآمد برای دانش آموختگان دانشگاهی فراهم کنیم.

"بازدید از برج فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه و شتابدهنده فناوری تیک"
در ادامه سفر ستاری با حضور در پارک علم و فناوری، از بخش‌های مختلف این مجموعه شامل برج‌ فناوری در دست احداث، شتاب‌دهنده فناوری تیک و... بازدید کرد.
بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه نیز با اشاره به سابقه جهاددانشگاهی در حمایت از واحدهای فناور و دانش‌بنیان استان کرمانشاه اظهار کرد: از بدو تاسیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان تاکنون حدود 500 شرکت و هسته فناور تحت پوشش قرار گرفته و از حمایت‌های مختلف این مجموعه برخوردار شده اند.
وی تعداد شرکت‌ها و هسته‌های فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در حال حاضر را حدود 350 مورد اعلام کرد.
بادکو سپس اشاره‌ای به برج فناوری در دست احداث جهاددانشگاهی داشت و اظهار کرد: برج فناوری کرمانشاه اکنون بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گفته رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، قرار است با تامین اعتبار 15 میلیارد تومانی با کمک استانداری کرمانشاه بخش قابل توجهی از این ساختمان شامل نما، فضای اداری، لابی پارک علم و فناوری و پنج طبقه آن تا پایان سال 97 به بهره‌برداری برسد.
بادکو مجموع مساحت برج فناوری کرمانشاه را 20 هزار مترمربع و در 16 طبقه اعلام کرد که برآورد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل مجموع فازهای آن 55 میلیارد تومان است و تاکنون نیز حدود 20 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
همچنین دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه، به نمایندگی از شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور، استارت آپ ها و پارک های علم و فناوری از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به جهت نقش کلیدی در حساس سازی کشور به موضوع توسعه از مسیر دانش و کمک در تبدیل کالاهای دانش بنیان از کالای لوکس به کالای مورد داد و ستد در بازار  مردم قدردانی نمود.
وی گفت: در مدت فعالیت ده ساله پارک علم و فناوری سعی بر تکمیل زیست بوم استان شده است در این زیست بوم علاوه بر دانشگاه ها، پارک، 9 مرکز رشد، سه کانون شکوفایی و خلاقیت، دبیرخانه خدمات دانش بنیان، مرکز تسهیل گری کسب وکار، مرکز تولید بازی رایانه ای و انیمیشن، مرکز خدمات تخصصی وجود دارند که با حمایت معاونت علمی و فناوری در سالهای اخیر مرکز شتاب دهنده استارت آپ و دو مرکز نوآوری نیز به این سیستم اضافه شده است  که این مجموعه نتیجه همکاری و حمایت استاندار محترم، مدیران دستگاه های اجرایی و دانشگاه‎ها بوده که طی انعقاد 45 تفاهم نامه حاصل گردیده است و توانسته تا این زمان، 526 شرکت و واحد فناوری با اشتغال مستقیم بالغ بر 1500 نفر را تحت حمایت خود قرار دهد.
وی در پایان خواستار شد با توجه به رتبه استان در تولید ناخالص ملی و رتبه دانشگاه ها توجه ویژه ای به تامین زیر ساخت‎ها و امکانات توسعه فناوری در این استان گردد.


نظر شما :