رییس جهاددانشگاهی مازندران خبر داد:

طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در مازندران از سوی این واحد

۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۰:۲۰ کد : ۱۶۸۶۷
دکتر واحد عبدالهیان با توجه به ماموریت محوله از سوی استانداری استان از طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در مازندران بر پایه داده‌های مکانی با بهره‌گیری از سیستم اطلاعات جغرافیایی Gis و یا به اختصار ایجاد سامانه ساپاک توسط این واحد خبر داد.
طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در مازندران از سوی این واحد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، دکتر واحد عبدالهیان اظهار کرد: با توجه به دستور و تاکید استاندار مازندران در جلسه قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا مبنی بر عضویت جهاددانشگاهی در قرارگاه مذکور و همچنین بیانات وی در نشست ویدئو کنفرانس فرمانداران استان در 27 اسفندماه، ماموریت طراحی سامانه اطلاعاتی پایش کرونا ویروس در استان ( سامانه ساپاک) به جهاددانشگاهی واگذار و موضوع به جهاددانشگاهی و سایر دستگاه‌های اجرائی استان جهت همکاری ابلاغ شده است.

وی با بیان این که نقش آفرینی جهاددانشگاهی در شرایط حساس کنونی همواره دغدغه خاطر جهادگران بود، تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به توانمندی جهاددانشگاهی و سربلند بودن در بسیاری از ماموریت‌های گذشته رویکرد مدیریت ارشد استان به این نهاد انقلابی همواره توام با اعتماد بوده است.

رییس جهاددانشگاهی مازندران خاطرنشان کرد: در چند محور از جمله ایجاد سامانه ساپاک ماموریت‌هایی به جهاددانشگاهی واگذار و شرایط نقش آفرینی جهادی فراهم شده که ضمن خرسندی از اعتمادی که به جهاددانشگاهی شده است، خطیر بودن این موضع و ضرورت اهتمام جدی در انجام ماموریت‌های مذکور را یادآوری می‌کنم.

دکتر عبدالهیان گفت: ایجاد یک ساختار منسجم و نظام‌مند جهت رصد روزانه و مداوم شیوع ویروس کرونا در تمام پهنه سرزمینی استان، تحلیل فضائی شیوع ویروس کرونا، پیش‌بینی متغیرهای اثرگذار بر شیوع و کنترل کننده شیوع شناخت لازم را در راستای اقدامات اجرایی و پیشگیرانه ایجاد خواهد کرد. 

وی ادامه داد: از طرفی سناریوهای مختلف در حوزه مدیریت بحران کرونا در استان و اتخاذ تمهیدات کارشناسانه در جهت برطرف کردن نقاط ضعف و خطاهای احتمالی در مدیریت بحران را فراهم خواهد شد. 
رییس جهاد دانشگاهی مازندران بیان کرد: در ایجاد این سامانه حدود 20 نفر از همکاران جهاددانشگاهی در همه ایام تا انتهای بحران درگیری مستقیم و تمام وقت دارند.

رییس جهاددانشگاهی مازندران با اشاره به این که شرط موفقیت در این میدان جلب همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط در مازندران است، افزود: پیش‌بینی شده که نیاز به همکاری حداقل ۳۰۰ نفر باشد که با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته از ظرفیت همکاری و عضویت همه دهیاران استان، رابطین بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و خانه‌های بهداشت روستائی و اعضای تسهیل‌گران توسعه شهرستان‌ها در انجام ماموریت مذکور استفاده شود.
عبدالهیان یادآور شد: تمام گزارش‌های خروجی سامانه به‌صورت روزانه در اختیار قرارگاه فرماندهی ستاد مقابله با کرونا در مازندران قرار می‌گیرد.
 


نظر شما :