مدیرکل برنامه و بودجه وتشکیلات جهاددانشگاهی خبر داد:

رتبه‌بندی واحد های استانی در دو شاخص میزان تحقق و پیشرفت برنامه توسعه

۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۴ کد : ۱۶۶۵ عمومی
نشست ارزیابی برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی استان سمنان با حضور تیم ارزیابی متشکل از مدیران کل، مدیران و کارشناسان جهاددانشگاهی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری و مالی برگزار شد.
رتبه‌بندی واحد های استانی در دو شاخص میزان تحقق و پیشرفت برنامه توسعه

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، مدیرکل برنامه و بودجه وتشکیلات جهاددانشگاهی در نشست ارزیابی برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی استان سمنان از رتبه‌بندی واحد های استانی جهاددانشگاهی در دو شاخص میزان تحقق برنامه توسعه واحدها و میزان پیشرفت واحدهای استانی خبر داد.

دکتر محمد محسن غفوریان اظهار کرد: پس از اتمام این ارزیابی‌ها این رتبه‌بندی به‌عنوان خروجی کار ارزیابی‌ها در سطح ملی اعلام می‌شود.

وی با اشاره به برخی اشکالات وارده به ارزیابی‌های پیشین افزود: در جریان ارزیابی برنامه توسعه قبلی تنها میزان تحقق برنامه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گرفت و چندان به میزان پیشرفت واقعی واحدها توجه نمی‌شد از همین رو برخی واحدها با انتخاب اهداف کم‌چالش که پیشرفت چندانی هم نداشتند می‌کوشیدند رتبه بهتری پیدا کنند لذا در فرآیند ارزیابی امسال میزان پیشرفت واحدها نیز به عنوان یک شاخص جداگانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

رییس گروه ارزیابی برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه جهاددانشگاهی در جریان برنامه توسعه از آغاز در فرآیند تدوین، اجرا و نظارت بر برنامه مشارکت داشته ادامه داد: مراحل تدوین، اجرا و نظارت برنامه توسعه در تعامل با واحد استانی انجام شده است.

دکتر غفوریان اظهار امیدواری کرد: این ارزیابی‌ها بتواند به شناسایی نقاط ضعف و قوت برنامه و همچنین به بهبود فرآیند برنامه‌ریزی در واحدهای استانی کمک کند.

مدیرکل برنامه و بودجه و تشکیلات جهاددانشگاهی ارزیابی این گروه از جهاددانشگاهی استان را در مجموع خوب ارزیابی کرد و گفت: واحد استان سمنان از ظرفیت خوبی برخوردار است.

دکتر غفوریان بر ضرورت ورود بیشتر جهاددانشگاهی به امور پژوهشی تاکید و بیان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند از این محل به یک درآمد پایدار برسد.

وی جوان بودن کادر مدیریتی در جهاددانشگاهی استان را یک مولفه مثبت در این استان دانست و افزود: انگیزه بالا در اجرای برنامه‌ها ،ارتباط خوب با استانداری ودستگاه‌های اجرایی استان و پیگیری مستمر امور، ریل گذاری و بسترسازی برای برنامه ها و حل برخی مشکلات قدیمی واحد و..از دیگر مزیت‌های جهاددانشگاهی واحد استان سمنان است.

برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی استان سمنان برنامه‌ای منطبق بر اسناد بالادستی

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در نشست ارزیابی برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی این استان از برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی استان سمنان به‌عنوان برنامه‌ای منطبق بر اسناد بالادستی استان نام برد.

وی با اشاره به ارزیابی‌های سالانه جهاددانشگاهی از واحدهای استانی اظهار امیدواری کرد: این ارزیابی‌ها و هدایت‌گری‌ها به پیشرفت و روشن‌تر شدن افق‌های پیش روی این نهاد انقلابی بی‌انجامد.

رییس جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به تدوین برنامه توسعه جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: از آغاز فرآیند تدوین این برنامه در جهاددانشگاهی استان تلاش ما بر این بوده که این برنامه در راستای اسناد بالادستی استان و از جمله سند نظریه پایه توسعه و سند ملی توسعه استان و همچنین متناسب با برنامه جهاددانشگاهی کشور تدوین شود.

رهایی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان کوشیده از جزیره‌ای عمل‌کردن در استان بپرهیزد تصریح کرد: سند توسعه جهاددانشگاهی استان در چارچوب برنامه‌ها و اسناد بالادستی استان تنظیم شده تا از ظرفیت‌های استان در اجرایی شدن برنامه‌های جهاددانشگاهی بهره بگیریم.

وی همچنین با اشاره به انعقاد یک تفاهمنامه بین رییس جهاددانشگاهی و استانداری سمنان اظهار کرد: بخشی از برنامه‌های جهاددانشگاهی استان که منطبق بر اسناد بالادستی استان بوده را نیز در این تفاهمنامه مشترک گنجانده‌ایم.

این عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه جهاددانشگاهی پیشتر آموزش‌محور بوده تصریح کرد: در این چند سال اخیر تلاش ما بر این بوده که از آموزش‌محوری به پژوهش‌محوری تغییر وضعیت دهیم.

 

 


نظر شما :