اجرای تحقیقات کاربردی جهاددانشگاهی فارس در حوزه‌ی آسیب‌شناسی جوان و خانواده

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۶۵۴۳ عمومی
رییس جهاددانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های خوبی با محوریت علمی در حوزه خانواده با توجه به معضلاتی که در سطح جامعه ایجاد شده، در جهاددانشگاهی استان وجود دارد، گفت: تحقیقات کاربردی این مجموعه باعث عملیاتی شدن آسیب شناسی حوزه جوان و معضلات زناشویی شده است.حاصل پژوهش این موضوعات در مرکز مشاوره و روانشاسی عملیاتی می‌شود.
اجرای تحقیقات کاربردی جهاددانشگاهی فارس در حوزه‌ی آسیب‌شناسی جوان و خانواده

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، دکتر مظاهر بابایی در دیدار با رئیس کل دادگستری فارس بیان کرد: مجموعه جهاددانشگاهی در سال ۵۹ به دستور معمار کبیر انقلاب تاسیس شد و طی چهار دهه از تاسیس تاکنون فعالیت‌های مطلوبی در این مجموعه به ویژه در حوزه‌های فرهنگی و فناوری و آموزش انجام شده که به تبع آن در استان فارس نیز دستاورهای خوبی داشته است.

وی وجود دو خبرگزاری ایکنا و ایسنا و برگزاری همایش‌هایی نظیر شهود قدسی را که چهارمین دوره آن تا پایان امسال اجرایی می‌شود، از دستاوردهای مهم حوزه فرهنگ در این مجموعه ذکر و خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش عالی و کوتاه مدت نیز با تاسیس ۱۴ مرکز در سطح فارس و تحت پوشش قرار گرفتن به طور میانگین ۲۵ هزار نفر در سال، فعالیت‌های خوبی انجام شده است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: متاسفانه یکی از مجهزترین مراکز علمی کاربردی ما در شیراز در جریان اغتشاشات آبانماه امسال دچار خسارت بالغ بر ۱۰ میلیارد تومانی شد که اگرچه ساختمان آن بازسازی شده اما نیازمند تامین اعتبار لازم به ویژه برای ترمیم یا خریداری تجهیزات و تاسیسات این ساختمان هستیم.

دکتر بابایی خاطرنشان کرد: از آنجا که در هر ترم تحصیلی حدود دو هزار نفر تحت پوشش آموزش‌های کوتاه مدت در ساختمان فوق قرار می‌گرفتند، ضرورت دارد تا با همکاری مسئولان استانی و کشوری ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز به حالت سابق بازگردد.

وی اضافه کرد: افراد متقاضی گذراندن دوره‌های آموزش کوتاه مدت در این مراکزتحت پوشش آموزش‌های مهارتی که نیاز جامعه است و غالب آنها به اشتغال منتهی می‌شود، قرار می‌گیرند.جهاددانشگاهی استان فارس همچنین متولی آموزش حدود سه هزار نفر در طرح مشاغل خانگی شده که آموزش با ۲۰۰ نفر را آغاز کرده‌ایم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با بیان اینکه در حوزه پژوهشی و در بخش فناوری و دانش بنیان نیز کارهای خوبی که منتهی به طرح‌های کاربردی شده، انجام شده است، عنوان کرد: بالغ بر ۲۰ سال است که جهاددانشگاهی فارس در حوزه علوم رفتاری و علوم انسانی فعالیت می‌کند و با ارائه خدمات تخصصی توانسته یک مرکز مشاوره روانشناسی و مرکز مشاوره تخصصی راه‌اندازی کند.

بابایی با یادآوری این مهم که فعالیت این مراکز عموما در مباحث آسیب‌های اجتماعی، خانواده و معضلات زناشویی است، گفت: حاصل دستاوردهای پژوهشی مجموعه جهاددانشگاهی فارس منجر به راه‌اندازی درمانگاه تخصصی، آزمایشگاه ژنتیک و آزمایشگاه تشخیص طبی شده است. البته چشم انداز ما در سال ۱۴۰۰ به طور گسترده پرداختن به موضوع ناباروری و درمان سرطان با راه‌اندازی پژوهشکده بین رشته‌ای سلامت است.

وی با بیان اینکه طرح‌های مختلفی در خصوص طلاق، اعتیاد، روابط زناشویی و ...توسط اعضای هیئت‌ علمی جهاددانشگاهی و کارشناسان علوم رفتاری اجرایی شده، خاطرنشان کرد: حداقل خروجی ما مرکز مشاوره روانشناسی است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین با بیان اینکه سلامت زمینه‌های مختلفی دارد که سلامت روانی و عاطفی یکی از مهمترین آنهاست اما کمتر مورد توجه قرار گرفته، گفت: دشمن امروز کانون خانواده را نشانه گرفته، چرا که به واسطه آن سازمان و جامعه مورد ضربه جدی قرار خواهند گرفت.