"ایسنا خلیج فارس" حائز هفت عنوان برتر جشنواره مطبوعات هرمزگان شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، همزمان با برگزاری مراسم روز خبرنگار در بندرعباس آئین پایانی جشنواره مطبوعات هرمزگان نیز اعلام شد.
از خبرگزاری ایسنا منطقه خلیجفارس، امیرحسین طالبی رتبه دوم بخش مصاحبه و رتبه دوم بخش فرهنگ شهروندی، لیدا رضائی رتبه اول بخش گزارش، رتبه سوم بخش مصاحبه و رتبه سوم بخش تیتر، امیرحسین خورگویی رتبه اول بخش عکس و مصطفی چشم براه رتبه دوم بخش عکس توانستند در این جشنواره حائز رتبههای برتر شوند.
در ابتدای این مراسم سید رضا هاشمی زاده به نمایندگی از خلیل درخور، حسن بردال و عبدالحسین رضوانی بهعنوان داوران این جشنواره بیانیه پایانی هیئتداوران را قرائت کرد که به شرح زیر است:
"به نام خداوند لوح و قلم و خبر، به نام او که داناست و دانایی و آگاهی و فهم را میستاید.
روزنامهنگاری حرفهای، پژواک گفتگوی پیوسته یک ملت با خود برای رسیدن به حقیقت است. مسیری که روزنامهنگاران و خبرنگاران میکوشند تا به بهترین نحو آن را به منصه ظهور برسانند. ما نیز جمع شدیم تا با تکیهبر همین گفتمان آثار روزنامهنگاران و خبرنگاران هرمزگان را بررسی و بر اساس شاخصهای در نظر گرفتهشده، افراد شایسته را انتخاب کنیم.
هیئتداوران جشنواره مطبوعات و خبرگزاریهای استان هرمزگان ضمن تأکید بر این نکته که داوریها و قضاوتهای کنونی بر پایه مجموعه آثار ارسالی به انتخاب عوامل و دستاندرکاران رسانهها به دبیرخانه جشنواره صورت گرفته، اشعار میدارد نمیتوان این داوریها را مبنای قضاوت در مورد کلیت فعالیتهای متنوع و رنگارنگ خانواده محترم رسانهای استان برشمرد و آن را آیینه تمامنمای این عزیزان دانست.
اعضای کمیته داوری، پس از بررسی آثار دریافت شده بهاتفاق بر این باورند که میانگین سطح کیفی و کمی آثار در برخی بخشها فراتر از انتظار بوده که نشان میدهد علیرغم مشکلات موجود در این حوزه، فعالیتهای پررنگ و روبه رشدی صورت گرفته است اما همچنان زمینه برای گسترش فزونترو خلق محتوای جذاب وجود دارد.
در بخشهای «گزارش، مصاحبه و یادداشت» آثار ارسالی هم از لحاظ کیفی و هم کمی درمقایسه با سایر بخشها، چشمگیرتر و امیدوارکنندهتر بود، بهطوریکه رقابت تنگاتنگی بین آثار ارسالی مشاهده شد. هرچند که لازم است مرز شفاف گزارشهای خبری و گزارشهای غیر خبری رعایت شود.
در بخشهای تیتر، عکس و طنز درمجموع سطح کیفی آثار دریافتی، شایسته تقدیر شناخته شد.
بررسی آثار در بخش «خبر» نشان میدهد که باید تلاشهای بیشتری در رعایت اصول و ارزشهای خبری و همچنین سوژهیابی صورت گیرد. در بخش صفحهآرایی کاستیهایی وجود دارد که هیئتداوران با توجه به تعداد آثار ارسالی و ظرفیت فعلی استان، بررسیها را انجام داده و افراد منتخب را معرفی کردند. در این بخش نیاز است تا آموزشهای بیشتری به فعالان این عرصه ارائه شود.
هیئتداوران اعلام میدارد، کوشیده است تا در مسیر داوری آثار ارسالی بدون توجه به نام یا رسانهای خاص، صرفاً بهترین اثر را انتخاب و معرفی کند.
مجموع بررسیها و داوریهای صورت گرفته نشان از این حقیقت دارد که فعالان رسانهای استان و بهویژه نسل جوانتر میبایست به امر آموزش، یادگیری و مهارتآموزی و توجه به شاخصهای روزآمد حرفهای خود، توجه و اهتمام بیشتری ورزند.
بیتردید هیئتداوران نمیتواند خود را عاری و بری از اشتباه و خطا بداند اما تلاش مصرانه براین بوده تا داوریها بر اساس اصول حرفهای و معیارهای معین رقم بخورد. امید میرود در جشنوارههای آتی حضور پررنگتر همه فعالان و کارگزاران عرصه رسانه استان چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ کمی را شاهد باشیم.
در پایان لازم است قدردانی ویژه خود را از زحمات و مساعی خانه مطبوعات استان هرمزگان که زمینه برگزاری این جشنواره را فراهم کرده است، اعلام داریم و برای خانواده بزرگ رسانهای استان از درگاه خداوند متعال آرزوی بهروزی، نیکنامی و سرافرازی افزونتر طلب کنیم."
به گزارش این روابط عمومی، پس از قرائت بیانیه نتایج جشنواره مطبوعات هرمزگان به شرح زیر اعلام شد:
در بخش "گزارش" ؛ رتبه اول: لیدا رضائی (خبرگزاری ایسنای خلیجفارس) گزارش "اشک خشکیده میناب از داغ فرزندانش" ،رتبه دوم: صدف محمودی(ماهنامه ساحل بانو) / گزارش"فقر نه، توهم شیشه این زن را به سمت زباله میبرد" ، رتبه سوم (بهطور مشترک): نورالهدی عطایی دریایی( روزنامه ندای هرمزگان) گزارش "استاندار: به هرمزگان اشراف کامل دارم/فضلی: هرمزگان هوای تازه میخواهد" و عباس رفیعی(دوهفتهنامه ماراک) گزارش "کودکان وامانده پشت چراغقرمز زندگی: ، اثر شایسته تقدیر: علی زارعی(روزنامه دریا) شنا در دریای سیاه ممنوع!
در بخش انتخاب " تیتر"؛ رتبه اول: صیغه الحاق جاری نمیشود/ اثر« سید مهدی موسوی»( دریای اندیشه)، رتبه دوم : هوا از آدم طلاق میگیرد/ اثر « عباس رفیعی»(ماراک)، رتبه سوم: ماجرای چند گرم گوشت گرم/ اثر « لیدا رضائی»(ایسنای خلیجفارس) ،
شایسته تقدیر: آرزوهای مچاله شده لای اتوبوس/ اثر « مرضیه اکبری »(صدف خلیجفارس)
در بخش یادداشت و سرمقاله ؛ رتبه اول: غلامحسین عطایی دریایی/برشاخ نشسته و بن میبرند(ندای هرمزگان) ،رتبه دوم: محمد خداکریمی/دست از سر ساحل بردارید(صبح ساحل)، رتبه سوم: ایرج اعتمادی/ نبرد فریدون و ترکان در آوردگاه آب و آتش(هفتهنامه صدف)
شایسته تقدیر: مرضیه محب رسول / مجموعه آثار(صبح ساحل)
در بخش " مصاحبه " ؛ رتبه اول: عباس رفیعی(دریای اندیشه) تئاتر را برای موسیقی و آواز خواندن دوست دارم(گفتگو با حسین اصیلی) و ژن نوشتن در خون من جاری است(گفتگو با محمد مذنبی)، رتبه دوم: امیرحسین طالبی(خبرگزاری ایسنا خلیجفارس) امیدوارم کسی به دادم برسد(گفتگو با سمیه صدیق) ، رتبه سوم (بهطور مشترک ـ بدون اولویت): لیدا رضایی(خبرگزاری ایسنا خلیجفارس) بانوی دریانوردی که جگر شیر داشت و سفر عشق آغاز کرد(گفتگو با راحله طهماسبی سروستانی) و صدف محمودی(ضمیمه ساحل بانو) از رانندگی اتوبوس تا تریلی (گفتگو با فوزیه کهوری نژاد)
در بخش "صفحهآرائی" ؛ رتبه اول ـ بدون برگزیده ، رتبه دوم : روزنامه دریای اندیشه /سکینه ابراهیم پور ، رتبه سوم: هفتهنامه صبح هرمزگان/ فاطمه رضایی تازیانی
در بخش " عکس "؛ رتبه اول: امیرحسین خورگویی(خبرگزاری ایسنا خلیجفارس) مجموعه عکس "سمیه و آرزوی درمان بیماریاش" ، رتبه دوم: مصطفی چشم براه(خبرگزاری ایسنا خلیجفارس) مجموعه آثار ، رتبه سوم: عابد قاسمی(ماهنامه ساحل بانو) مجموعه آثار
در بخش "طنز مکتوب" ؛ رتبه اول: راشد انصاری (مجموعه آثار)/ روزنامه ندای هرمزگان ، رتبه دوم: کاظم گلخنی (مجموعه آثار)/ ندای هرمزگان،رتبه سوم: ایرج اعتمادی (مجموعه آثار)/ ندای جزیره
در بخش انتخاب " خبر" ؛اعظم رام/ روزنامه صبح ساحل/ مجموعه آثار ، زینب نورالدینی/روزنامه ندای هرمزگان/ مجموعه آثار
محمود رئیسی جاسکی/ روزنامه صبح ساحل/مجموعه آثار،
در بخش " فرهنگ شهروندی " ؛ غلامحسین عطایی دریایی(ندای هرمزگان) شهروند کیست؟ ، امیرحسین طالبی(خبرگزاری ایسنای خلیجفارس) فرهنگ شهروندی، حلقه مفقوده جوامع شهری، راشد انصاری(ندای هرمزگان) فرهنگ شهروندان قدیم و جدید
نظر شما :