فرماندار اردبیل:
از پتانسیل جهاددانشگاهی در حل مسایل و آسیبهای کشور استفاده شود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، جواد زنجانی با بیان این مطلب افزود: دستگاههای اجرایی و نهادها میتوانند با تقسیم وظایف و واگذاری مأموریتهای مهم به این نهاد انقلابی، کشور را از آسیبهای مختلف نجات دهند.
وی جهاددانشگاهی را از نهادهای موفق و تأثیرگذار کشور خواند و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی از دو واژه مهم به نام "جهاد" که از تلاش مضاعف و "دانشگاهی" که از حل موضوع با روشهای علمی و تخصصی و بهرهگیری از توان عالمانه، آگاهانه، تحقیق و پژوهش تشکیل شده است.
فرماندار اردبیل با اشاره به اینکه فعالیتهای این نهاد انقلابی در کشور و در بین مردم بسیار ملموس و شناخته شده است تصریح کرد: به حمدالله استان اردبیل نیز از فعالیتهای ارزشمند جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف بهرهمند شده و فعالیتهای آن در حال توسعه است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی با ظرفیتسنجی پژوهشی، تحقیقاتی و اجرایی به صورت غیرجناحی در سطح منطقهای و ملی فعالیت میکند، تصریحکرد: قطعا با عملکرد غیرجناحی میتوان گفت نتیجه یافتههای جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف، مورد اعتماد و عملکردهای آن عاری از اتهام است.
فرماندار اردبیل حال حاضر را دوران علم و تکنولوژی دانست و ادامه داد: هر ضعفی یک عللی دارد و بایستی نارساییها و فشارهای مختلف را با پشتوانه علمی و تحقیقاتی، مشخص و آن را حل کرد.
زنجانی به اصلاح مشکلات فرهنگ، نگرش و دیدگاهها نسبت به کارآفرینی، ثروت، سرمایه و اشتغال تاکید و خاطرنشان کرد: تمام سازمانها و نهادها از لحاظ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... در طول زمان باید بازنگری شوند و با توجه به نیاز و منافع ملی اهدافشان را پیش ببرند.
وی با اشاره به اینکه توسعه اقتصادی و سیاسی با کارآفرینی و سرمایهگذاری اتفاق میافتد یادآورشد: برای گنجاندن و فرهنگسازی کارآفرینی در کشور بایستی تلاش بیشتری صورت گیرد و بینشها و اعتقادات نادرست نسبت به کارآفرینی و سرمایهگذاری اصلاح و تغییر یابد زیرا رونق و توسعه کشور وابسته به این عوامل است.
فرماندار اردبیل تصریح کرد: تجربه ثابت کرده که در کشور و استان اکثر طرحهای انفرادی موفق و اکثر طرحهای مشارکتی و گروهی ناموفق است به همین خاطر برای توسعه این فعالیتها نیاز به نهادینه شدن فرهنگ وحدت، تحمل یکدیگر، همراهی و همکاری در جامعه می باشد و در این میان از جهاددانشگاهی انتظار داریم در این عرصه وارد شود.
زنجانی با بیان اینکه با توجه به ادبیات فراگیر و کلان، مشارکت سیاسی و اقتصادی زمانی اتفاق میافتد که وحدت بر جامعه حاکم باشد، افزود: باید به اشتراکات بیشتر از اختلافات توجه شود تا با توجه به اشتراکات موجود، همکاری در بین افراد و سازمانها بیشتر شده و منجر به هم افزایی در کشور می شود.
نظر شما :