مدیر سامانههای نوین فناوری جهاددانشگاهی خبر داد:
برگزاری رویداد استارتآپی کشاورزی در ۱۹ استان کشور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، سمیه قربانی مدیر سامانههای نوین فناوری و حمایت از نوآوری سازمان تجاری سازی اشتغال و فناوری دانش آموختگان این نهاد 28 بهمن ماه در اختتامیه همایش رویداد استارتآپ کشاورزی که در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد، گفت: تمام زمینههای دانش به سمتی میرود که بر پایه آن یک کسب و کارهای جدید در کشور ایجاد شود،
وی تصریح کرد: امروز دانشجو به آینده شغلی خود اطمینان ندارد در حالی که از اساتید دانشگاهی کشاورزی شنیده بودیم که این رشتهها از اولویت آنها در انتخاب رشته بود و از آینده شغلی خود مطمئن بودند.
مدیر سامانههای نوین فناوری و حمایت از نوآوری سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی با بیان این که رویداد استارتآپ کشاورزی میتواند زمینهای را برای ایجاد اشتغال دانشجویان فراهم کند، گفت: این رویداد به دانشجویان کمک خواهد کرد که اگر ایدهای در ذهن خود دارند و آن چه را که در دانشگاه میآموزند براساس آن کسب و کارهای نوپایی را برای خود ایجاد کنند و آن را به مقصد برسانند.
قربانی عنوان کرد: کسب و کارهای نوپا به مثابه انسان نوجوانی است که باید برای آنها برنامهریزی شود تا نتیجه خوبی به دست آید بنابراین استارتآپها هم همین ویژگی را دارند.
وی افزود: لازم است امکانات و تسهیلات عادلانه و برگزاری مشاوره برای استارتآپها فراهم شود تا در این زمینه به دستاوردهای چشمگیری برسیم.
مدیر سامانههای نوین فناوری جهاددانشگاهی با اشاره به این که، این رویداد با همکاری جهاددانشگاهی و وزارت ارتباطات شکل گرفته است، بیان کرد: این رویداد در ۱۹ استان کشور در حال انجام است که تلاش میشود توانمندیهای استارتآپها و ایجاد بازار آنها فراهم شود.
مدیر سامانههای نوین فناوری و حمایت از نوآوری سازمان تجاری سازی اشتغال و فناوری دانش آموختگان جهاددانشگاهی گفت: ۲۴ مرکز رشد پارک علم و فناوری در کشور راهاندازی شده است.
نظر شما :