معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان : جهاددانشگاهی مأمن و جایگاه پردازش ایده و تفکر است

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۵ کد : ۱۶۲۸ عمومی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با تأکید بر اینکه توسعه بدون همراهی افکارعمومی و نقش‌آفرینی رسانه‌ها برای مشارکت اجتماعی محقق نمی‌شود، گفت: نقش اصحاب رسانه‌ در جامعه و همراهی افکارعمومی بی‌بدیل است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان : جهاددانشگاهی مأمن و جایگاه پردازش ایده و تفکر  است

 

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، ، سیدسعید شاهرخی 17 مرداد در دفتر ایسنا  اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا از خبرگزاری‌های امین و مطمئن است که جایکاه واقعی خود را در جامعه به ویژه در بین نسل جوان پیدا کرده است و نقش‌آفرینی می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه وجود رسانه‌ها به مثابه کاتالیزور و جهش‌دهنده در توسعه عمل می‌کند، تصریح کرد: نبود و ضعف رسانه‌ها مسیر حرکت هر جامعه را در همه زمینه‌ها با چالش مواجه می‌کند.

شاهرخی با بیان اینکه نگاهمان این است که رسانه به عنوان پتانسیل قوی می‌تواند در کنار برنامه‌های توسعه‌ای و اجرایی استان کارساز باشد، خاطرنشان کرد: در شورای اطلاع‌رسانی استان نقش واقعی و اثرگذار رسانه‌های مختلف را برای توسعه استان درنظر گرفتیم و مدیران دستگاه‌ها را مکلف کرده‌ایم از این ظرفیت استفاده کنند.

وی با اشاره به سالروز تشکیل جهادانشگاهی و تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران ایسنا گفت: جهاددانشگاهی در مسیر مقدسی که دارد دست به تشکیل، راه‌اندازی و تقویت این عرصه با تشکیل دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا کرده که در این زمینه موفق بوده است.

شاهرخی با بیان اینکه جهاددانشگاهی مولود انقلاب فرهنگی است، اعلام کرد: بعد از پیروزی انقلاب یکی از جایگاه‌هایی که در حوزه انقلاب و در جهت ایجاد ثبات و پیشرفت کار بسیار اثربخش بود، دانشگاه‌ها بودند، به همین علت استکبار به دنبال این بود تا با نفوذ خود در بین صفوف جوانان و محیط‌های دانشگاهی عرصه را تنگ کند و جلوی حرکت شتابان انقلاب اسلامی را بگیرد که با انقلاب فرهنگی مواجه شدیم که یک اسم بسیار با مسمایی داشت و طبیعی بود که باید طرحی نو برای ادامه مسیر در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمی طرح‌ریزی می‌شد.

وی ادامه داد: بنابراین یکی از ثمرات و تصمیمات درست و اثربخش تشکیل جهاددانشگاهی بود که به عنوان یک جایگاه، عناصر انقلابی، توانمند و خوش‌فکر در آن جمع شدند برای اینکه در حوزه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت کنند و بعد هم در طول زمان وظایف متعددی را برعهده گرفتند و به مثابه یک نهاد انقلابی در دانشگاه عمل کرده و بسیار در موفقیت انقلاب فرهنگی نقش ایفا کردند.

شاهرخی بیان کرد: در دهه 60 که انجمن‌های مختلف روی کار نیامده بودند، پیوند مستحکمی بین دانشگاه و جهاددانشگاهی وجود داشت و جهاددانشگاهی مأمن نیروهای خوش‌فکری بود که پایه اقدامات بزرگی که امروز دنیا را متعجب کرده، آن زمان گذاشته شد.

وی جهاددانشگاهی را یادگار روزهای انقلاب فرهنگی دانست و اظهار کرد: اگر امروز در علوم نو و بخش‌های مختلف صاحب پژوهش‌های قوی هستیم و حرف‌های مهمی در علوم برای گفتن داریم، حاصل تلاش جوانان خوب و ارزشمندی است که در نسل‌های مختلف در این حوزه فعالیت کردند البته نافی فعالیت سایر بخش‌ها نیستیم.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی مأمن و جایگاه پردازش ایده و تفکر بوده است، افزود: به لحاظ تحقیقاتی و علمی حضور داشته و در سایر بخش‌ها متناسب با نیاز کشور شاهد تمرکز انرژی جوانان در حوزه جهاددانشگاهی با محوریت و برنامه‌ریزی بوده‌ایم به طوریکه در حوزه اشتغال و حوزه‌های مختلف هرگاه لازم بوده پیشتاز بوده که ناشی از خصلت و ویژگی انقلابی بودن و انقلابی ماندن این نهاد است و ادامه می‌یابد و امیدواریم شاهد اثربخشی روزافزون این نهاد انقلابی و یادگار روزهای انقلاب فرهنگی باشیم.

رییس جهاددانشگاهی واحد همدان نیز گفت: خبرگزاری ایسنا با تلاش و کوشش دانشجویان و با حداقل امکانات تأسیس و به نوعی بت خبرگزاری دولتی شکسته شد.

اکبر اسدی بیان کرد: ایسنا بعد از انقلاب تأسیس شد و سایر خبرگزاری‌ها با توجه به اثرگذاری و منشأ اثر بودن این خبرگزاری الگوگیری کردند و همین امر موجب شد در حوزه اطلاع‌رسانی جهشی به وجود آید و ارتقاء یابد.

وی اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی هم آرمان‌ها و اهدافش بلند است و نیاز دارد که صدایش به آن سوی مرزها برسد و ابرازآلات خاص خودش را می‌خواهد و ایسنا یکی از مجموعه‌هایی است که با صدای رسا می‌تواند این را انعکاس دهد.

 


نظر شما :