بیست و سومین دوره طرح ملی دانشجومعلم قرآن کریم افتتاح شد

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۶۲۶ عمومی تاپ خبر
در بیست و سومین دوره طرح ملی دانشجومعلم قرآن کریم بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان به مدت دو هفته و در ۱۰۰ ساعت آموزش‌های لازم را خواهند دید تا با حضور در دانشگاه‌ها به دانشجویان مستعد و علاقه‌مند روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن را آموزش خواهند داد.
بیست و سومین دوره طرح ملی دانشجومعلم قرآن کریم افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ مراسم افتتاحیه این دوره  ۲۰ مردادماه با حضور دکتر علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و جمعی از دانشجو معلمان شرکت کننده در این دوره، در سالن همایش سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.

در این دوره که به همت مرکز فعالیت‌های دانشجویی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌شود، بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان که طی سه مرحله آزمون شفاهی، کتبی و مصاحبه پیش از برگزاری این دوره پذیرفته شدند، در دو هفته به مدت ۱۰۰ ساعت آموزش‌های لازم را خواهند دید. این افراد پس از اتمام این دوره با حضور در دانشگاه‌ها به دانشجویان مستعد و علاقه‌مند روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن را آموزش خواهند داد.

در آغاز مراسم افتتاحیه این طرح، زهرا نقی‌زاده رییس مرکز فعالیت‌های دانشجویی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور طی سخنانی با اشاره به فلسفه شکل‌گیری مرکز دانشجومعلم قرآن در این سازمان اظهار کرد: شروع فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی در سال ۱۳۶۴ و همزمان با برگزاری مسابقات ملی قرآن دانشجویان بود، تا اینکه در سال ۱۳۸۲ سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور کار خود را رسما آغاز کرد. اکنون مراکز «فعالیت‌های دانشجویی»، «رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی»، «خبرگزاری ایکنا»، «پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم»، «تولیدات چندرسانه‌ای قرآنی (مبین)»، «آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی»، «مشاوره‌های قرآنی» و «دانشجو معلم قرآن کریم» ۸ مرکزی هستند که در ذیل این سازمان مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه مهمترین بخش ارتباط با دانشجویان مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان و مرکز دانشجو معلم قرآن کریم است گفت: رسالت طرح دانشجومعلم قرآن کریم نهضت قرآن‌آموزی است. فقر سواد قرآنی در دانشگاه‌ها به گونه‌ای است که گریبان دانشجویان تا مقاطع بالاتر حتی تا دکتری را گرفته است. سال ۱۳۸۴ به این نتیجه رسیدیم که شاه‌کلید رفع این مشکل و افزایش سطح سواد قرآنی دانشجویان، حضور خود دانشجویان در دانشگاه‌ها است و با آموزش دانشجویان مستعد و علاقه‌مند می‌توان سایر دانشجویان را هم به وسیله این‌ها آموزش داد؛ لذا مرکز دانشجومعلم قرآن کریم در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور تاسیس شد.

نقی‌زاده گفت: تاکنون بیش از هزار نفر در دوره‌های طرح ملی دانشجو معلم قرآن کریم شرکت کرده‌اند و حدود ۷۰۰ نفر از این افراد موفق به دریافت مدرک دانشجو معلم قرآن شدند. اکنون تعدادی از این افراد در دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها به آموزش قرآن به دانشجویان می‌پردازند.

وی افزود: در کنار برگزاری دوره‌های دانشجو معلم قرآن کریم دوره‌هایی دیگری ویژه دانشجو معلمان قرآن مانند «دوره دانشجو خبرنگار قرآنی»، «دوره دانشجومتدبر قرآنی» و «دوره دانشجومتکلم قرآنی» برگزار می‌شود تا دانشجومعلمان بتوانند در این زمینه‌ها هم توانمندی بیشتری کسب کنند.

نقی‌زاده با بیان اینکه در شرایط امروز جامعه باید جهادی عمل کنیم و هر کس متناسب با ظرفیت‌های خود در جهت تعالی فرهنگ قرآنی کشور گام بردارد، گفت: قوت دیگر دوره‌های دانشجو معلم قرآن در کنار دانشجویان حاضر در این دوره‌ها اساتید این طرح هستند که تلاش این اساتید به ما کمک می‌کند در جهت نهضت قرآن‌آموزی گام موثری برداریم.

در ادامه مهدی اسماعیلی مدیر پژوهشی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مسوول برگزاری این طرح با ارائه گزارشی از روند برگزاری این دوره گفت: پیش از برگزاری این دوره، دانشجویان طی سه مرحله آزمون شفاهی، کتبی و مصاحبه ارزیابی شدند و آن‌هایی که سطح خوب و عالی داشتند به این دوره دعوت شدند.

 


نظر شما :