امام جمعه سنندج:
جهاددانشگاهی با بهرهمندی از علم و دانش روز زمینه ی رشد و توسعه کشور را فراهم کرده است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج در دیدار با رییس جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: ریشه جهاد از جهد به معنای تلاش و کوشش گرفته شده است و قرار گرفتن این واژه در کنار دانشگاه خود نشان از تلاش و کوشش برای رسیدن به پیشرفت و تکنولوژی دارد.
وی با اشاره به اینکه حکمت و علم هیچگاه از هم مجزا نبوده است، افزود: اسلامیکردن علوم میتواند دمیدن روح حکمت در علوم باشد و همین علم زمینهساز رسیدن به قرب الهی است که جهاددانشگاهی این مأموریت را در دستور کار خود دارد.
ماموستا رستمی علم را مانند روخانهای جاری دانست که علما و دانشمندان زیادی از ثمرات این رودخانه جاری بهرهمند شده و پلههای ترقی را طی کردهاند جهاددانشگاهی نیز به عنوان یک نهاد علمی و دانشگاهی با بهرهمندی از علم و دانش روز زمینه رشد و توسعه کشور را فراهم کرده است.
وی با اشاره به اهمیت علمآموزی در دین اسلام بیان کرد: دین اسلام انسان را ملزم به گام نهادن در عرصه علم و دانش کرده است و فراگیری علم را برای هر زن و مردی واجب میداند.
امام جمعه سنندج با اعلام این که علم و آگاهی موجب دفع جهل و غفلت از جامعه میشود، عنوان کرد: علم و دانش زمانی که وارد عرصه تولید شوند، ثمر می دهند.
وی در ادامه مسوولیت را یک امانت الهی در دست انسان دانست و اعلام کرد: مسوولان با شجاعت، دلسوزی نسبت به جامعه، صبر و استقامت، سعه صدر و برخورداری از عدالت در حفظ این امانت تلاش کنند.
امام جمعه سنندج یادآور شد: در استان کردستان نخبگانی برجسته وجود دارند که باعث افتخار برای ما و استان کردستان هستند و در سایه وجود این نخبگان میتوان شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر استان در آینده باشیم و جهاددانشگاهی با فعالیت خوب خود در استان زمینه ساز رشد نخبگان و فعالیت شایسته ای در این زمینه بوده است.
در ادامه چیا سهرابنژاد رییس جهاددانشگاهی کردستان اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد برخاسته از بطن انقلاب است که تا کنون ماموریت خود را در عرصههای علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی به نحو مطلوب به انجام رسانده است.
وی با اشاره به این که مجموعه فعالیتهای جهاددانشگاهی در حوزه علمی با تمرکز بر برگزاری دورههای تخصصی و بازار محور دنبال میشود، افزود: خوشبختانه جهاددانشگاهی بخش عظیمی از آموزش کارکنان دولت را عهدهدار است.
سهرابنژاد دیگر ظرفیت علمی جهاددانشگاهی را دانشگاه علمی کاربردی دانست و ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بزرگ ترین فضای فیزیکی این دانشگاهها را در استان به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به فعالیت حوزه پژوهش جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد: مطالعات فنی، GIS، کشاورزی، باغات و زراعت با تمرکز بر ظرفیت های استان از جمله مهمترین بخشهای پژوهشی جهاددانشگاهی کردستان است.
رییس جهاددانشگاهی کردستان با بیان این که مرکز خون بندناف رویان جهادددانشگاهی گستره وسیعی از مردم را با مزیت ها و سرویس های خون بندناف آشنا کرده است، بیان کرد: تلاش می شود در این حوزه نیازهای پزشکی استان تامین و خدمات ارزنده ای ارایه شود.
وی با ذکر این که در حوزه اشتغال و کارآفرینی، پژوهش های جهاددانشگاهی صرفا تئوری نیست، یادآور شد: خروجی پژوهشهای جهاددانشگاهی معطوف به تجاریسازی و ایجاد اشتغال پایدار است.
نظر شما :