به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی؛
همایش «ناگفته هایی از قدس تا ظهور» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، این همایش به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و مشارکت دانشگاه ارومیه و همکاری اعضای کارگروه دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر و همزمان با ایام ا... دهه فجر و بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های ارومیه با حضور مسوول نماینده ولی فقیه در سپاه آذربایجان غربی، رییس جهاددانشگاهی استان و روسای دانشگاه ها برگزار شد.
حجت الاسلام عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی مسوول نماینده ولی فقیه در سپاه آذربایجان غربی در این همایش که 23 بهمن ماه برگزار شد ضمن توصیف شخصیت شهید سپهبد سلیمانی بابیان این که ایشان یک لحظه از یاد خدا غافل نشد و همواره با نیتی خالص برای رضای خدا کار می کرد، افزود: باید همه مسوولان و مردم تلاش کنند تا صفات برجسته سردار در وجودشان و اعمالشان و مدیریتشان نمود یابد.
وی با بیان این که شهید سپهبد سردار سلیمانی هیچگاه به دنبال حفظ جایگاه دنیوی خود نبود، بلکه خالصانه برای خدمت به خلق تلاش می کرد، تصریح کرد: مسوولان باید این مهم را در سرلوحه کار خود قرار دهند.
حجت الاسلام سرایی با اشاره به توفیقات سردار سلیمانی در نابودی داعش و اقدامات او پس از انقلاب اظهار کرد: سردار سلیمانی با نابودی داعش هیمنه آمریکایی ها را شکست.
وی با بیان این که شهید سلیمانی افتخاری برای کشور است، افزود: شهادت سردار عزت و اقتداری افزون تر و دوباره به نظام و انقلاب بخشید و معادلات جهان را بهم ریخت که پس از گذشت ۴۰ روز از شهادت این سردار بزرگ اسلام، هنوز در دنیا و رسانه های مختلف با هر طرز فکری خصوص سردار صحبت می کنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای استان با بیان این که امنیت امروز کشور را مدیون خون شهدایی امسال سردار سلیمانی هستیم تاکید کرد: باید راه و مسیر شهدا تداوم یابد و با پیروی از رهبر معظم انقلاب در مسیر انقلاب برای توسعه کشور تلاش شود.
دکتر رستم زاده رییس کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان و رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در این همایش اظهار کرد: با تدبر و تامل در زندگی شهید سپهبد سلیمانی می بینیم که مولفه ها و مدل شخصیتی و ابعاد فکری این شهید یک مدل و الگو و سبک زندگی خالص و آرمانی برای رسیدن به تعالی است.
دکتر رستم زاده با اشاره به اینکه هجرت از دنیا برای شهید سلیمانی با از دنیا رفتنی جز شهادت قابل تصور نبوده و نیست اظهار کرد: شهید سلیمانی نشان دادند با باور دینی و روحیه جهادی می توان به حرفه ای ترین تجهیزات و دانش نظامی و حتی غیرنظامی فائق آمد.
رییس کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان ادامه داد: شهادت سپهبد سلیمانی به مثابه عطری بود که با شکستن مظروف و شیشه اش جامعه را معطر کرد و دنیا در تحیر تفسیر این معادله و پیامدها و آثار و برکات آن هنوز مبهوت است.
وی گفت: فرهنگ انتظار و روحیه جهادی به هم تنیده شده و عامل رعب و وحشت استکبار در شکست سیاست هایشان است و ارایه ایده های از پیش شکست خورده ای چون معامله قرن ناشی از این ارعاب است.
مسوول کارگروه دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی گفت: وقتی از رتبه بالای 50 در سال 2000 میلادی به رتبه 15 در حوزه رنکینگ علم و فناوری ارتقا پیدا می کنیم یقینا در بستر و سایه آرامش و امنیتی است که حاصل از رشادت های سردار سلیمانی و سربازان مکتبی این مرز و بوم بوده و با ایجاد یک فضای ذهنی آرام برای دانشمندان و فناوران کشور ایجاد شده است.
دکتر رستم زاده گفت: امروز باید شعار ارتباط صنعت و دانشگاه تبدیل به تعامل و تداخل موثر علمی صنعت و دانشگاه بشود و هیچکدام در رجوع به همدیگر منتظر هم نمانند چون رسالت دانشگاه نسل چهار در قبال جامعه صرفا محدود به اجرای بخشنامه های علمی آموزشی و توسعه ای وزارتی نیست و بر اساس مسوولیت اجتماعی ملی و منطقه ای باید جهادی عمل کرد و جهاددانشگاهی پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و مسوولان کشوری در این مسیر توسعه با چنین روحیه ای با کم ترین سرمایه های مادی و بودجه نفتی ورود جهادی و موثر به حوزه ها و مشکلات جامعه با ادبیات بومی علمی و جهادی دارد.
وی اظهار کرد: شهید سلیمانی و سلیمانی ها با جهاد علمی در دانشگاه آماده اند در این عرصه نقش آفرینی حیاتی کنند و قطعا کیفی ترین شیوه صدور انقلاب بر اساس اقتضای امروز بر اساس علم و فناوری صورت خواهد پذیرفت و مقام معظم رهبری بارها در دیدار با دانشگاهیان بر این نکته تاکید دارند.
رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت: عدم حمایت و همگام نکردن دانش فناوری بومی کشور با توجه به تغییرات ثانیه ای مدرن فناوری دنیا با توجه به تاثیری که در حوزه های مختلف دارد گوی این بازار مهم استراتژیک را از دست فناوران بومی کشور خواهد ربود لذا باید از داشته های علمی و مراکز تحقیقاتی بومی کشور و استان با تمام توان حمایت کرد و ریسک اعتماد علمی و مدیریتی نسبت به آنها را بالا برد همان کاری که در دنیا اتفاق می افتد و در نهایت این تولید علم را به فناوری تبدیل کرده و میزان و راندمان ثروت آفرینی حاصله را نیز با تمام توان کیفی تر کرده و ارتقا داد.
ارایه برنامه های فرهنگی و پخش کلیپ از سایر برنامه های حاشیه ای این همایش بود.
نظر شما :