مجموعه فرهنگی «دارالقرار» افتتاح شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۶۰۶۳ فرهنگی
مجموعه فرهنگی «دارالقرار»تلفیقی از کتابفروشی و محل عرضه و فروش کتاب‌های دانشگاهی و کافه افتتاح شد.
مجموعه فرهنگی «دارالقرار» افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، در آیین افتتاح این مجموعه که 20 بهمن برگزار شد، شماری از مسوولان و معاونان جهاددانشگاهی از جمله دکتر سید علی طباطبایی قمی رییس این سازمان، دکتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، مهدی عباسی مدیر کل فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر جمال رحیمیا، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران، دکتر حسن فارسی معاون پشیتبانی سازمان و شماری دیگر از مدیران و معاونان این سازمان حضور داشتند.

دکتر سید علی طباطبایی قمی رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران با اشاره به شرایط دشوار فرهنگی در منطقه گفت: هم‌اکنون دشمنان در حوزه فرهنگی بیش از بخش نظامی هزینه می‌کنند تا به منافع اقتصادی خود برسند.

وی مقابله فرهنگی را در این شرایط نیازمند نوعی ذکاوت و هوشیاری دانست و گفت: اگر در این حوزه کار به درستی انجام نشود کار نکردن بهتر از فعالیت در آن حوزه است.

رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران با تاکید مجدد بر این‌که چنانچه کار در حوزه فرهنگی با دقت خاصی انجام نشود زیان‌ده است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی مجموعه فرهنگی دارالقرار کاری نوآورانه بود که در مقابل هجمه‌های فرهنگی دشمنان شکل گرفت.

دکتر طباطبایی با تاکید بر ضرورت وجود ارتباط نزدیک‌تر با دانشجویان در پایان از زحمات همه دست‌اندرکاران تشکر و قدردانی کرد.

 

«دارالقرار» ورود زیرکانه به موضوع کافه‌ها بود

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیز در این مراسم با بیان این‌که دارالقرار ورود زیرکانه معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران به موضوع کافه‌ها بود، گفت: این حرکت تاثیرات خوبی را به همراه دارد.

دکتر عیسی علیزاده با بیان این‌که اساس فرهنگ مخاطب است، گفت: اگر مسوولان فرهنگی پشت درهای بسته بهترین برنامه‌ریزی‌ها را هم بکنند اگر مخاطب نداشته باشند سودی نخواهد داشت.

وی کافه‌ها را برگرفته از قهوه‌خانه‌هایی دانست که پس از کودتای ۲۸ مرداد و سقوط مصدق مردم به دنبال فضا و مکانی برای دیدار و گفت‌وگو به آنجا می‌رفتند البته در آن قهوه‌خانه‌ها هنر نقاشی و نقالی هم وجود داشت.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به فراوانی کافه در محدوده انقلاب، تئاتر شهر و ...، راه‌اندازی این مجموعه فرهنگی را اتفاقی مبارک برشمرد و افزود: تراکم این کافه‌ها به تناسب ذائقه مخاطبان است و می‌توان از این مکان‌ها استفاده مناسب یا نامناسبی داشت.

دکتر علیزاده با اشاره به مجموعه مستند مسافر قطار ۶۰ با موضوع تاریخ مقایسه موسیقی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: باید از نسل جوان در این‌باره و با استفاده از ابزارهای مناسب مراقبت کرد هم‌اکنون که کافه‌ها متولی خاصی ندارند می‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت و منفعل بود یا فعالانه ورود کرد تا شخصیت بزرگ ترین سرمایه‌های اجتماعی کشور در محیطی سالم شکل بگیرد.

وی یادآور شد: براساس نتایج نظرسنجی‌ها حوزه فرهنگی مورد اقبال دانشجویان نیست پس اگر آن‌ها اقبالی نشان نمی‌دهند ما باید با موضوعاتی جذاب به سراغ آن‌ها برویم.


نظر شما :