سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی تأکید کرد:
بازطراحی شرایط جدید کشور؛ رسالت امروز جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ رحیم خاکی سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی ، با بیان اینکه فلسفه شکلگیری جهاد دانشگاهی مبتنی بر ایجاد یک جریان بین جامعه و دانشگاه بوده و در طی این سالها این نهاد تلاش کرده به مأموریت خود وفادار باشد، گفت: بر همین اساس و با ساختارسازی و ایجاد تشکیلات منظم سازمانی، فعالیتهایی در سطح ملی و بینالمللی در حوزههای مختلف از سوی جهاد انجام شده که این مأموریت به طور ویژه در حوزه قرآن با تأسیس مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان و خبرگزاری قرآن و پس از آن ارتقا به سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان دنبال شده است.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در طول بیش از سی سال گذشته توانسته با جذب نیروهای جوان و خلاق دانشگاهی در عرصههای مختلف منطقهای و جهانی به عنوان تشکیلات و سازمانی پیشرو معرفی شود. اگر چه جهاد دانشگاهی باید بتواند در شرایط کنونی و با در نظر گرفتن نیازها و شرایط روز جامعه و با بهرهگیری از گفتمان نخبگانی و جذب ایدهها و خلاقیتهای جدید، به عنوان مجموعهای ایدهپرداز و نوگرا که دیدگاهها و سلایق مختلف را در حوزه دینی نقد و بررسی میکند، عمل کند.
خاکی یا یادآوری این نکته که جهاددانشگاهی ظرفیتهای خوبی دارد و مراکز تخصصی خوبی هم در حوزه دین و قرآن در این نهاد شکل گرفته و این مجموعه مراکز امروز باید در جهت نفع مردم، جهان تشیع و جهان اسلام عمل کنند، تصریح کرد: البته توفیق در این مسیر مستلزم آن است که نیازهای امروز جهان در حوزههای مختلف درک شود، مسائل واقع گرایانه دیده و شناخته و به نقد و نظر گذشته شود تا بتوانند در نهایت به کمک جامعه بیایند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی با طی مراحل مختلف سازمانی امروز به نقطهای رسیده که بایستی در برنامهریزیها و اجرا، هدفگذاری آن در جهت تامین منافع ملموس مردم باشد. ضروری است در این مسیر تئوریهای متعددی که در برنامهریزی و اجرای برنامهها تا به امروز مطرح بوده، بررسی شده و اگر تئوری بدون کاربردی وجود دارد و یا زمان آن گذشته و یا به اثبات نرسیده، کنار گذاشته شود و تئوریهای جدید تعریف شود.
سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی باید در در کنار سایر بخشها کاری کند حال مردم بهتر شود، گفت: این نهاد انقلابی، تریبون و یا بلندگویی برای تئوریگویی و تئوریپردازی نیست، باید عملکرد آن در مسیری باشد که منجر به بهبود وضعیت کشور شود که لازمه آن نیز این است که در شرایط فعلی از ظرفیتهای موجود جهاد حتی در حوزه دینی نهایت بهره را ببریم و تلاش مضاعفی در جهت رشد و توسعه کشور از سوی جهادگران صورت گیرد.
وی همچنین مأموریت امروز جهاد دانشگاهی را بازطراحی و دقت در بررسی شرایط جدید و موجود جامعه دانست و یادآور شد: جهاد دانشگاهی باید در همه عرصهها به صورت روزآمد مشکلات و مسایل را بررسی کند، راهکار ارایه دهد و نیروها را آماده خدمترسانی کند و بتواند به درد جامعه بپردازد و از بدنه دانشگاهی و نیروهای خلاق و پر انرژی استفاده کند.
نظر شما :