با همکاری جهاددانشگاهی هرمزگان؛
نخستین استارت آپ محصولات خرما در بندرعباس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی هرمزگان در این مراسم با بیان این که در حال حاضر در جامعه با کاهش انگیزه مواجه هستیم، گفت: متاسفانه امروز در همه زمینهها کاهش مشارکت داریم، تنها حرف میزنیم و شعار میدهیم و این مساله سبب شده انسانها دچار نوعی درماندگی شوند.
دکتر جاودان خاطرنشان کرد: بر اساس علم اعصاب در حال حاضر نرون های مربوط به احساس، ادراک، همدلی و همدردی دچار نوعی خاموشی شدهاند.
وی در خصوص استارت آپ محصولات خرما بیان کرد: تلاش شده بر اساس رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی، هر کس که در زمینه ی خرما ایدهای دارد بیان کند و ما بین ایده دهنده و خریدار ایده ارتباط برقرار کنیم.
ارتباط بین دانشگاه و تولیدکننده خرما در ایران ناچیز است
دبیر کمیته تولید انجمن خرما کشور در ادامه این رویداد گفت: ارتباط محیط آموزش عالی بهخصوص دانشگاه با تولیدکنندگان خرما در ایران بسیار ناچیز است، ازاینرو انتظار میرود متولیان آموزش جامعه نسبت به رفع آن اقدام کنند.
عنایتا... وکیلی پور اظهار کرد: انتظار میرود دانشگاهها برای حضور در بین تولیدکنندگان محصولهای کشاورزی و روستاها پیشگام بوده و با خود فرهنگ بهرهگیری از دانش روز را در بین کشاورزان بهخصوص تولیدکنندگان خرما توسعه، ترویج و گسترش دهند.
استارت آپ محصولات خرما با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزار شده است
رییس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان و دبیر رویداد استارت آپی محصولات خرما نیز در این رویداد اظهار کرد: این رویداد با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسبوکار برگزار شده و ۴۲ نفر در آن شرکت کردهاند.
سلمان کمالی زاده ادامه داد: ۳۵ ایده به دبیرخانه رویداد استارت آپی محصولات خرما رسیده که با داوری هشت داور حاضر در رویداد، ایدههای دارای قابلیت بهتر برای تجاریسازی انتخاب میشوند.
نظر شما :