امام جمعه ساوه:

روحیه جهادی و انقلابی گری جهاددانشگاهی راهگشای پیشرفت کشور است

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۵۶۵۳ عمومی
حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی در دیدار با رییس و جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی، به فلسفه وجودی جهادانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی اشاره کرد و افزود: فلسفه وجودی جهاددانشگاهی ایجاب می‌کند که همچنان به عنوان یک نهاد انقلابی و ولایی در راستای تحقق ماموریت‌ها و وظایف خود در جامعه نقش‌آفرینی کند.
روحیه جهادی و انقلابی گری جهاددانشگاهی راهگشای پیشرفت کشور است

 

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی جهت‌گیری‌های جهاد دانشگاهی را در تحقق اهداف انقلاب اسلامی بویژه در گام دوم انقلاب مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: جهت‌گیری انقلابی جهاددانشگاهی موجب خواهد شد تا بتواند فارغ از هرگونه گرایش سیاسی خدمات لازم را به جامعه ارائه کند.

وی افزود: ارتقای سواد رسانه‌ای مردم باید بعنوان یکی از وظایف مهم نهادهای انقلابی نظیر جهاددانشگاهی مد نظر باشد تا بتوان آسایش و امنیت پایدار در کشور برقرار و نظام اسلامی از تحمل هزینه‌های گزاف مصون بماند.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه از جهاددانشگاهی خواست تا خبرگزاری های این نهاد بعنوان رسانه های ارزشی فرهنگی در جامعه نقش‌آفرینی کند و پل ارتباطی مستحکمی بین مردم و حاکمیت باشد تا انسجام ملی به معنای واقعی محقق شود.

وی همچنین از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی خواست تا بازوی حمایتی و پشتوانه فکری و فرهنگی شورای فرهنگ عمومی شهرستان باشد تا بتوان با استفاده از نظرات تخصصی دانشگاهی و جهادگران این مجموعه انقلابی پیشنهادات کاربردی را مصوب و اجرایی کرد.

وی به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، کارآفرینی و ... اشاره کرد و افزود: بهره‌گیری صحیح از این ظرفیت‌ها از مهمترین انتظارات جامعه از جهاد دانشگاهی است.

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز به حوزه های فعالیتی این نهاد در بخش های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اشاره کرد و افزود: جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی با بهره‌گیری از ظرفیت خبرگزاری های ایسنا و ایکنا نقش مهمی در حوزه اطلاع رسانی وقایع و رویدادها و انتقال مطالبات مردم بر عهده دارد.

مسعود شهرجردی افزود: دفتر خبرگزاری ایسنای شهرستان ساوه به عنوان اولین و تنها دفتر خبرگزاری شهرستانی ایسنا در سراسر کشور در این شهرستان فعال است و اخیرا گزارش ارسالی این خبرگزاری در جشن ۲۰ سالگی ایسنا رتبه برتر را در بین خبرگزاری‌های ایسنای کشور کسب کرد.

وی به سایر ظرفیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی نیز اشاره کرد و افزود: فعالیت خبرگزاری بین‌المللی قرآنی ایکنا، مرکز فرهنگی امام و انقلاب اسلامی، مرکز فرهنگی افکار سنجی دانشجویان ایران و ... از جمله فعالیت های فرهنگی است.

شهرجردی همچنین به تعامل موثر جهاددانشگاهی با شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی اشاره کرد و از امام جمعه ساوه خواست تا جهادانشگاهی ساوه نیز عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان باشند و از ظرفیت این نهاد در این شورای فرادستی در حوزه فرهنگی بهره‌برداری شود.

وی به گستردگی فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی بویژه در حوزه سلول‌های بنیادی و رویان اشاره کرد و افزود: بخشی از فعالیت رویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و نگهداری خون بندناف در ساوه صورت می‌گیرد. همچنین مجموعه جهاددانشگاهی در شهرستان ساوه علاوه بر فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی و آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت در حوزه آموزش‌های مهارتی و اشتغال آفرینی نیز فعال است.

در ادامه حمیدرضا مراغی مدیر جهاددانشگاهی ساوه نیز گفت: علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، جهاددانشگاهی ساوه نگاه فعالیتی خود را در حوزه‌های فرهنگی، کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تقویت فرصت‌های شغلی در جامعه متمرکز کرده است.

وی افزود: تقویت حوزه‌های فرهنگی با تکیه بر دانش و فناوری مهمترین رویکرد جهاددانشگاهی است و این مجموعه می تواند بازوی حمایتی شورای فرهنگ عمومی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی باشد.

مراغی بیان کرد: در حوزه کارآفرینی و اشتغال نیز برنامه‌ها و طرح‌های پژوهشی و علمی تدوین شده است و ضمانت اجرایی آن در گرو تعامل بین بخشی و ورود خیرین و مشارکت نیکوکاران است.

وی بیان کرد: باید خیرین را برای تقویت کارآفرینی و اشتغال جذب کرد علاوه بر آن از مشارکت واقفین نیز برای سرمایه‌گذاری در حوزه اشتغال و کارآفرینی به عنوان اولویت جامعه بهره گرفت.


نظر شما :