ارایه گزارش فاز اول طرح «سرباز ماهر» در ۱۶ استان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۳:۲۷ کد : ۱۵۶۲۴ آموزش و کارآفرینی
بیست و هشتمین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، دوشنبه ۷ بهمن در محل ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.
ارایه گزارش فاز اول طرح «سرباز ماهر» در ۱۶ استان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ، در این جلسه که با حضور مقامات عالی‌رتبه نظامی، کشوری و مجریان طرح سرباز مهارت برگزار شد،دکتر بیجندی معاون آموزشی و سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی، گزارش عملکرد ۱۶ واحد سازمانی جهاددانشگاهی در خصوص ۳۲ ساعت آموزش مهارت های زندگی و ۴۸ ساعت آموزش مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی برای ۱۶ هزار نفر سرباز در دوران آموزشی در پادگان‌ها ارایه کرد.

دکتر محمدصادق بیجندی با بیان مجموعه فعالیت‌های مطالعاتی، پژوهشی، تهیه و تدوین محتوی و فرایندهای اجرا، ارزیابی و پایش دوره‌ها، آموزش‌های این دوره را به میزان ۸۰ ساعت مشتمل بر دو بخش شامل «آشنایی با مهارت‌های زندگی به میزان ۳۲ ساعت و آشنایی با مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی به میزان ۴۸ ساعت» اعلام کرد و گفت: بر اساس هماهنگی و توافق انجام شده با معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان از بهمن ماه ۱۳۹۷ جهاددانشگاهی نسبت به اجرای دوره‌های مذکور در ۱۶ استان اقدام کرده و تا پایان دی‌ماه، 15 هزار و 598 نفر از دوره‌های آموزشی مورد توافق بهره‌مند شده‌اند.

وی همچنین در خصوص ادامه طرح در قالب فاز دوم اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته با معاونت جوانان، وزارت ورزش و جوانان، تعداد هشت هزار و 257 نفر دیگر در ۱۴ استان آموزش‌های لازم را فرا خواهند گرفت. بر این اساس فعلا بجز دو استان تهران و کرمانشاه کلیه استان‌های کشور تحت پوشش آموزش‌های مصوب این دوره قرار خواهند گرفت.

همچنین از بهمن ۹۷ تا کنون، کارکنان وظیفه نیروهای مسلح مجموعا بالغ بر یک میلیون 200 هزار نفر ساعت از دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی بهره برده‌اند.

در پایان گزارش معاون آموزشی جهاددانشگاهی، این اقدام را خروجی یک کار بین‌بخشی، بین‌حوزه‌ای و بین‌سازمانی برشمرد و از کلیه دست‌اندرکاران این طرح شامل ستاد کل نیروهای مسلح، قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، وزارت ورزش و جوانان، رییس جهاد دانشگاهی، معاونت‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی جهاددانشگاهی، واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا، سینا و بازار کار و همه کسانی که به نوعی در این مسیر همراه و همکار بوده، هستند و خواهند بود تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است، قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با توجه به دستور مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص بهره‌مندی مناسب از دوران سربازی برای مهارت آموزی بیش از ۴۰۰ هزار سرباز که هر سال به خدمت اعزام می‌شوند، تشکیل و با همکاری وزارتخانه‌ها، نهادها و سایر ارگان‌ها، تلاش کرده برای این منبع عظیم نیروی انسانی، بستر مناسبی را جهت توانمندسازی و اشتغال فراهم کند.

در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های قرارگاه، برای مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه در بخش آموزش‌های عمومی، جهت استفاده از ظرفیت‌های موجود، تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای بین ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی منعقد شد. جهاددانشگاهی پس از مذاکره و تفاهم با وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح اقدام به برنامه‌ریزی، طراحی و تدوین دوره مهارت‌های عمومی در دو بخش ویژه برای کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کرده تا با اجرای بسیار مناسب و با کیفیت توسط واحدهای مجری، امکان تداوم آن برای سال‌های آتی فراهم شود. بر اساس اعلام جهاد دانشگاهی، اجرای اثربخش و با کیفیت این دوره‌ها می‌تواند ضمن رفع بخشی از دغدغه‌های مقام مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال، به بهره‌وری و کارایی بیش از پیش دوران خدمت مقدس سربازی منجر شود.

 


نظر شما :