ورود جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به حوزه سلامت
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، نشست مشترک مجمع خیرین سلامت شهرستان قائنات به منظور برنامهریزی و هماهنگی برای همکاریهای مشترک با جهاد دانشگاهی ظهر دوشنبه، 7 بهمن ماه در محل جهاد دانشگاهی قائنات تشکیل شد.
جلال الدین صادقی در این جلسه با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه های آموزش، پژوهش، و فرهنگ گفت: در حوزه پژوهش، فعالیت های جهاددانشگاهی در گروه های پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و فرهنگ و هنر انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه جنس فعالیت های پژوهشی جهاددانشگاهی کاربردی است و متناسب با نیاز جامعه صورت میگیرد، افزود: پژوهشی انجام میدهیم که به تولید محصول یا خدمت ختم شود.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی به فعالیت های پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: در حوزه گیاهان دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی از پژوهشکده های مرجع هست .
صادقی ادامه داد: پژوهشگاه رویان در زمینه سلول های بنیادی و خون بند ناف و پژوهشگاه ابن سینا در حوزه درمان ناباروری از پژوهشگاه های معتبر جهاددانشگاهی است .
وی در ادامه با بیان اینکه پزشکی در عصر امروز به سمت سلول درمانی پیش می رود که مصرف دارو و عوارض آن را به حداقل برساند، گفت: در وضعیت فعلی بحث گردشگری سلامت مطرح است، ﮔﺮدﺷﮕﺮی ﺳﻼﻣﺖ و ﺗﻮرﯾﺴﻢ درﻣﺎﻧﯽ ﯾﮑﯽ از ﺣﻮزه ﻫﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻧﻘﺸﯽ ﺑﺴﺰا در ﺟﻬﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮔﺮدﺷﮕﺮی اﯾﻔﺎ نماید.
صادقی تصریح کرد: در عصر حاضر باید به پزشکی نوین فکر کرد که لازمه تحقق آن ، فراهم آوردن زیربنای کار است.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه راه اندازی مرکز درمانی در قائنات مستلزم همکاری سه جانبه استان، علوم پزشکی و جهاددانشگاهی است، گفت: جهاددانشگاهی در سراسر کشور یک مجموعه یکپارچه است که در صورت فراهم شدن امکانات می تواند در خدمت مردم استان قرار گیرد.
در این نشست اعضای مجمع خیرین سلامت شهرستان توضیحاتی در خصوص نیازهای پزشکی، تخصصی و آموزشی شهرستان ارائه دادند و برای راه اندازی مرکز درمانی، ساختمانی را پیشنهاد دادند که در صورت راه اندازی مرکز می تواند به صورت رایگان در اختیار جهاددانشگاهی قرار گرفته و در تجهیز آن نیز کمک کنند.
نظر شما :