۴۰ سالگی انقلاب اسلامی _جهاددانشگاهی رویش کارآیی و وفاداری/۱۷۴
استاندار آذربایجان شرقی: موثر بودن اقدامات جهاددانشگاهی در زمینه ایجاد نیروگاههای خورشیدی و درمان ناباروری
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ، دکتر مجید خدابخش استاندار آذربایجان شرقی، عصر روز گذشته 16 مردادماه با حضور در دفتر ایسنا و ایکنای آذربایجان شرقی، بیان کرد: برخیها تنها به دنبال کسب درآمد از طریق استخدام هستند، غافل از اینکه فضاهای جدید برای کسب درآمد وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال بازسازی کشور سوریه بعد از جنگ فرصت مغتنمی برای شرکتهای فعال در عرصهی ساختوساز است.
وی اقدامات جهاددانشگاهی در زمینه ایجاد نیروگاههای خورشیدی و درمان ناباروری را موثر دانست و گفت: خوشبختانه عملکرد سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در زمینه بهرهگیری از انرژی خورشیدی برای تولید برق ارزشمند است و این نهاد میتواند با استفاده از ابتکار جوانان روند توسعه را تسریع بخشد.
دکترخدابخش در ادامه اظهار کرد: شاید تعدادی از رسانهها اخباری منتشر کنند که صحت و سقم آن نیاز به بررسی داشته باشد، اما خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا امتحانشان را در این زمینه پس دادهاند و شکی در صحت اخبار این رسانهها وجود ندارد که این موضوع هم جای تبریک دارد.
استاندارآذربایجان شرقی حضور دانشجویان در بدنهی ایسنا و نگاه تخصصی خبرنگاران این رسانه به موضوعات مختلف را مزیت قلمداد کرد و افزود: رویکرد تخصصی خبرگزاری ایسنا قابل تقدیر است.
دکترخدابخش نقش خبرنگاران را در انعکاس خدمات دولت بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: علاوه بر انعکاس خدمات انجام شده، رسانهها باید مطالبات و سخنان مردم را منعکس کنند؛ چرا که شاید مسئولان به دلیل تعدد جلسات در جریان تمامی مشکلات مردم نباشند.
وی با بیان اینکه ایفای نقش رسانه به عنوان رکن چهارم جامعه در کاهش مفاسد نیز موثر است، خاطرنشان کرد: مسئولان میدانند که باید پاسخگوی سوالات و نقدهای خبرنگاران فعال و جسور باشند؛ به همین دلیل رسانهها نقش بازدارنده دارند.
دکتر جعفر محسنی رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: خبرگزاری ایسنا با انتشار حدود 10 هزار خبر و خبرگزاری ایکنا با انتشار حدود چهار هزار خبر در سال در راستای توسعه استان گام برمی دارند.
وی با بیان اینکه تمامی خبرنگاران ایسنا از میان دانشجویان فعال انتخاب شده اند، گفت: بر این باوریم رسانههای جهاد دانشگاهی با حدأقل امکانات بیشترین خروجی را دارند.
دکترمحسنی با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا در راستای اهداف رویداد گردشگری «تبریز 2018» نقش آفرینی کرده است، گفت: سازمان جهاددانشگاهی استان اخیرا موفق به اخذ مجوز برای راهاندازی مرکز گردشگری دانشجویان شده و این مرکز در راستای تحقق برنامههای تبریز ۲۰۱۸ راهاندازی میشود که بستر مناسبی برای اشتغالزایی است.
رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در بخشهای فرهنگی، صنعتی، درمانی و علوم انسانی فعالیتهای گستردهای دارد، گفت: باتوجه به نبود امکانات در استان، بخشی از افراد برای مطمئن شدن از سلامت جنین به تهران و یا سایر استانها مراجعه میکردند که خوشبختانه دستگاه( NGSنسل جدیدی از توالی یابی) برای مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خریداری شده و با کمک این دستگاه سلامت ژنتیکی جنین بررسی شده و درصد شکست در روشهای کمک باروری کاهش خواهد یافت.
وی، ادامه داد: بر اساس برنامهی شش ساله، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی به بیمارستان تخصصی ناباروری و سلولهای بنیادی تبدیل خواهد شد.
دکترمحسنی همچنین با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی استان برای تولید برق از انرژی خورشیدی، گفت: نیروگاههای خورشیدی در بسیاری از نقاط استان نصب شده و پشت بام برخی ادارات و کارخانجات نیز نصب خواهد شد که علاوه بر تولید برق، درآمدزایی هم به دنبال دارد.
وی با اشاره به مذاکرات انجام شده با یک شرکت تایوانی برای مشارکت در راهاندازی کارخانه تولید سلولهای خورشیدی در تبریز، گفت: مذاکرات لازم در این راستا انجام شده و شرکت مدنظر 17 استاندارد بین المللی را داراست.
نظر شما :