از سوی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران؛
دوره های «ام بی ای سلامت» و سلسله جلسات کارگاهی «همسریابی و زندگی مشترک» برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر حسین یاری به برخی از برنامه های متداول آینده معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره و اظهار کرد: دوره های «ام بی ای سلامت» یکی از مباحثی است که امروز در فضای دانشجویی سراسر کشور پر رونق است. «ام بی ای سلامت» یک حیطه جذابی است که علاقه مندیم با تمرکز بر ترمیم زخم و ترمیم بافت به آن ورود کنیم. یکی دیگر از برنامه های آینده، «مدرسه تابستانه» می باشد که آن هم ایده جذابی است.
برگزاری سلسله جلسات کارگاهی همسریابی و زندگی مشترک
وی ادامه داد: دو برنامه داریم که به نظرم میراث خوبی است که می تواند از ما به جا بماند، یکی دوره های کرسی های آزاد اندیشی در مورد دینداری در جهان معاصر است و دیگر این که بتوانیم سلسله جلسات کارگاهی همسریابی و زندگی مشترک تعریف کنیم که هم به صورت دوره برگزار شود و کارگاه ها متعدد و هدفمند باشد و بتواند با روش مشخصی مبتنی بر متد علمی این بحث را پیش ببرد.
یاری گفت: اقدام دیگر این است که به سمت برنامه هایی برویم که کم تر در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران به آن پرداختیم و مغفول ماندند. به عنوان مثال ما برای اولین بار مسابقات مناظره را در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کردیم، استارت آپ ویکند که اتفاق افتاد بحث جدیدی بود که قبل از این در دانشگاه نداشتیم و خوشحالم که می بینم در دانشگاه علوم پزشکی تهران این حرکت تکرار شد و همچنین دانشکده دندانپزشکی هم به صرافت افتاده که دوره های استارت آپ ویکند برگزار کند. سومین برنامه ای که قبل از این نداشتیم و جای آن در جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران خالی بود، برنامه های گردشگری است که خود دانشجویان پیگیر این مساله هستند و تا جایی که بتوانیم و شرایط اجازه دهد، برنامه گردشگری را حمایت خواهیم کرد. بحث اکران فیلم و انیمیشن هم برنامه ای بوده که پیش از این نداشتیم و کم و بیش در این مدت اتفاق افتاده است.
برنامه هایی مخصوص دانشجویان جدید الورود
دکتر یاری اظهار کرد: بحث دیگری که می تواند ریل گذاری خوبی برای ما باشد، برنامه مخصوص دانشجویان جدید الورود دانشگاه است، هر سال نزدیک هزار و هشتصد نفر دانشجو جدید الورود در کل دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل خود را شروع می کنند، این که اولین برخورد آن ها با جهاددانشگاهی چطور باشد، بسیار مهم است و این که ما چه برنامه ویژه ای برای دانشجویان جدید الورود برگزار کنیم نیز بسیار اهمیت دارد، سال های گذشته خیلی رویه مشخصی برای دانشجویان جدید الورود نداشتیم، امسال تلاش کردیم که پیشانی آشنایی دانشجویان با جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از مسیر پژوهش بگذرد و قصدمان این است که یک اردوی یک روزه علمی تفریحی در پارک علم و فناوری البرز برگزار کنیم که هم دانشجویان با فعالیت های پژوهشی پژوهشکده های رویان و ابن سینا آشنا شوند و هم جنبه تفریحی برای آنان داشته باشد، به امید این که این امر بتواند تصویر خوبی از جهاددانشگاهی برای آنان به یادگار بگذارد.
گردآوری و تدوین مستندات مربوط به ۱۷ دوره برنامه نکوداشت مقام استاد
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: دومین اقدامی که قصد انجام آن را داریم، گردآوری و تدوین مستندات مربوط به ۱۷دوره برنامه نکوداشت مقام استاد است. قصدمان این است که این ۱۷ دوره را به صورت کتاب و یک پایگاه اینترنتی در دسترس عموم قرار دهیم، اساتید بزرگی که در این ۱۷ دوره از دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد تقدیر قرار گرفتند هرکدام برای خود یک ستاره ای هستند که شاید مشابه آن ها به ندرت مجددا طلوع کند، اساتیدی مثل استاد یلدا همیشه چراغ راه این برنامه بودند.
وی در مورد مشارکت دانشجویان در فعالیت های فرهنگی، بیان کرد: یکی از اهداف اصلی ما افزایش مشارکت های دانشجویی در فعالیت های فرهنگی بود که به لطف خدا توانستیم تا حد خوبی در این راستا قدم برداریم، هدف دیگر ما این بود که بتوانیم دانشجویان را به سمت فعالیت های پژوهشی هدایت کنیم.
دکتر یاری در پایان گفت: همه ما می آییم و می رویم و افراد مختلفی بر روی این صندلی ها می نشینند، خیلی مهم نیست که چه اتفاقاتی در زمان ما افتاده، مهم این است که در زمانی که ما مسوولیت داشتیم، چه ساختارهایی ایجاد شده و چه ریل گذاری هایی انجام شده است.
نظر شما :