رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور تاکید کرد:

سمنان می تواند یک بنگاه پژوهشی در حوزه های مختلف رویان باشد

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۶ کد : ۱۵۱۵۴
در نشست رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی استان سمنان با رییس و معاونان پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور در محل این پژوهشگاه، زمینه های مختلف همکاری و فعالیت های پژوهشی، آموزشی و درمانی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در استان سمنان بررسی شد.
سمنان می تواند یک بنگاه پژوهشی در حوزه های مختلف رویان باشد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور روز گذشته، 24 دیماه در این نشست با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های خوب در استان سمنان گفت: سمنان می تواند یک بنگاه پژوهشی در حوزه های مختلف فعالیت های پژوهشی، تحقیقاتی و علمی رویان باشد، چرا که این تجربه در استان سمنان با سابقه فعالیت های گذشته وجود دارد.

عبدالحسین شاهوردی در نشست با رؤسا و معاونین جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار کرد: این موضوع به این دلیل است که مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان فعالیت های پژوهشی و علمی ارزشمندی در استان سمنان آغاز کرده است و همچنین به این دلیل که یک تجربه موفق فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در استان سمنان با سابقه فعالیت های گذشته وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به جلسات مختلف با مسوولان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، یکی از ویژگی های ارزشمند این دانشگاه را مدیریت جوان و کارآمد و با تجربه دانست و گفت: جلسات مختلفی با رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در جهت همکاری و فعالیت های مشترک در حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی و درمانی برگزار شده است، پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی نیز این آمادگی را دارد در صورت حمایت مسوولان استان، زمینه های همکاری و فعالیت بین این دو مجموعه در استان سمنان ایجاد شود.

شاهوردی با بیان اینکه این پژوهشگاه هشتم خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارائه خدمات درمانی به زوج‏‌های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد، گفت: پژوهشگاه رویان در سال‏های 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‏های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور اذعان داشت: پژوهشگاه رویان یک قطب تحقیقاتی و فناوری در تراز بین‌المللی، پیشگام در توسعه علم، فناوری و نوآوری در علوم زیستی با مرجعیت در علوم سلول‌های بنیادی، تولید‌مثل، زیست‌فناوری، طب ترمیمی و موثر در ارتقاء سلامت جامعه است.

شاهوردی افزود: مأموریت پژوهشگاه رویان در راستای نقشه جامع علمی کشور و در چهارچوب برنامه توسعه جهاد دانشگاهی است و در محورهای پژوهش و توسعه علم و فناوری در زمینه‌های زیست‌شناسی و پزشکی تولیدمثل، سلول‌های بنیادی و زیست‌فناوری، آموزش و ترویج یافته‌های علمی در سطح ملی و بین‌المللی، تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی برای ارائه خدمات و تولید محصولات زیستی به منظور رفع نیازهای علمی تخصصی کشورو درمان بیماران نابارور و صعب‌العلاج از طریق استفاده کارآمد از نتایج پژوهش به انجام مأموریت می پردازد.

وی ادامه داد: این پژوهشگاه فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در قالب سه پژوهشکده پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی رویان، پژوهشکده پزشکی تولید مثل رویان و پژوهشکده زیست فناوری و همچنین و دو مرکز خدمات تخصصی مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی با راهبرد از علم تا کاربرد انجام می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی گفت: پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی یکی از برند های معتبر بین المللی در تولید علم و حوزه های مختلف علمی و پژوهشی است، دستاوردهای عظیم علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه رویان باعت ارتقاء جایگاه علمی کشور در دنیا شده است و این را مدیون تلاش های جهادی محققین و پژوهشگران این مجموعه هستیم.

نوید دانایی اظهار داشت: از ماه ها پیش با برگزاری جلسات متعدد با همکاران جهاددانشگاهی استان سمنان زمینه های مختلف همکاری با پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور بررسی شد و خوشبختانه مسیرهای مشترکی نیز برای این همکاری و آغاز فعالیت ها پیدا شد.

وی همچنین اذعان داشت: اگر قرار بر این است که توسعه علمی، آموزشی، پژوهشی در کشور ایجاد شود، همکاری بین بخشی مجموعه های دانشگاهی باید توسعه پیدا کند، مجموعه های دانشگاهی در استان سمنان ید واحده هستند و جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از مجموعه های ارزشمند و تأثیرگذار دانشگاهی استان سمنان است که با ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمند، خدمات و فعالیت های اثرگذاری در استان سمنان داشته است و ما مفتخر به همکاری با جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همچنین افزود: در این نشست های تخصصی که با هدف گسترش همکاری مشترک بین این دانشگاه و پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور برگزار شده است مسیرهای مشترک پیدا خواهد شد و این همکاری و فعالیت های مشترک قطعاً به توسعه و رشد و پیشرفت استان در حوزه های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خواهد انجامید.

دانایی اضافه کرد: این دانشگاه و مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های مختلف همکاری های زیادی دارند، برگزاری دوره های آموزشی کمک پرستاری، برگزاری دوره های آموزشی دستیار کنار دندانپزشک، تکنیسین داروخانه، برگزاری کارگاه ها و نشست های مشترک علمی، برگزاری دوره های مختلف مهارت و... از جمله این همکاری ها بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان در این جلسه گفت: جلسات و نشست های مختلفی با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای ارتقاء و افزایش همکاری های مشترک و توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شده است.

حسن رهایی افزود: ارتباط بسیار خوب و تأثیرگذاری همیشه بین جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی برقرار بوده است و زمینه توسعه همکاری های بین بخشی بین این دو مجموعه دانشگاهی در استان سمنان فراهم است.

وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمند جهاددانشگاهی در حوزه آموزشی، علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری هر زمان که میخواهند در بحث خودباوری علمی و شعار ما می توانیم یک نمونه و الگویی را معرفی کنند از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی نام می برند، چرا که در دهه های مختلف دستاوردهای ارزشمند و مطلوبی در حوزه های علمی و پزشکی برای کشور داشته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین از آمادگی همکاری های مشترک این نهاد با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد و گفت: مدیریت خلاق و پیگیر و فعال دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شرایط را برای کارهای شاخص علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در استان سمنان فراهم کرده است.

گفتنی است در پایان این نشست، رؤسا ومعاونین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به همراه مسوولان جهاددانشگاهی استان و پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی از آزمایشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی این پژوهشگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان فعالیت ها و دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه رویان قرار گرفتند.


نظر شما :