چاپ کتاب «آموزش صفر تا صد صابون سازی» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۵۰۶۷ فرهنگی
کتاب «آموزش صفر تا صد صابون سازی» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب «آموزش صفر تا صد صابون سازی» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد،کتاب «آموزش صفر تا صد صابون سازی» تدوین و گردآوری حسن بسطامی با شمارگان 500 نسخه دارای 214 صفحه در 9 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

از ویژگی‌های این کتاب می توان آموزش محاسبه دقیق مقدار قلیای مورد نیاز برای ساخت صابون از هر نوع روغن یا چربی، جامع ترین آموزش علمی و کاربردی صابون‌سازی در ایران، آشنایی کامل با رفع مشکلات معمول در صابون‌سازی، آشنایی با انواع رنگ‌ها، اسانس‌های روغنی، روغن‌های معطر و دیگر افزودنی‌ها در صابون‌سازی، آشنایی با تکنیک‌های حرفه‌ای دیزاین در صابون‌سازی، همراه با فیلم‌های آموزشی مرتبط با مطالب کتاب، اشاره کرد.